اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع وصل تغذیع با رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قطع وصل تغذیع با رله

نوشته اصلی توسط AMIR_N
    ببین رگلاتور های سویچینگ ختی اگه ولتاژ کمتر هم بهشون بدی تو خروجی همون ولتاژ رو ثابت میده (مثلا برا 5 ولت تو ورودی 3 ولت هم بدی خروجیش 5 ولته)
    پایه خاموش روشن هم گ داره
    باز تصمیم با خودته
    آقا منظورتون از رگولاتور سوئیچینگ همین رگولاتورهایی مثل 7805 هست یا چیز دیگست؟

7805 که پایه خاموش روشن نداره ؟!!

یکی بهم معرفی میکنید؟

LM2576T رو خونه دارم
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0121takpa
      آقا منظورتون از رگولاتور سوئیچینگ همین رگولاتورهایی مثل 7805 هست یا چیز دیگست؟

7805 که پایه خاموش روشن نداره ؟!!

یکی بهم معرفی میکنید؟

LM2576T رو خونه دارم
      7805 که رگولاتور خطی هست!!!!!
      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
        7805 که رگولاتور خطی هست!!!!!
        فکر کنم دیگه باید بعد از این همه پست قسم ءتون بدم که اسم یه مدلشو بگین ، تو رو قرآن یه مدلی که تو بازار باشه رو بگین ، لطفا
        *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

البته که منابع تغذیه انواع مختلفی دارن از جمله کاهنده و افزاینده و افزاینده-کاهنده
          انواع کاهنده سوییچینگ تا جاییکه من دیدم همشون اون افت ولتاژ تو خروجی رو دارن،چون مدارات سوییچینگ همونطور که از اسمشون هم پیداست کارشون سوییچینگ یا کلید زنیه که توسط یک کلید جامد مثل ماسفت انجام میشه و طبیعتا اون افتی که شما ازش فرار میکنین رو دارن
          اما اونهاییکه افزاینده هستن،فک میکنم بتونن ولتاژ برابر با ورودی رو تو خروجی تحویل بدن،امتحان میکنم میگم
          همینطور انواع کاهنده-افزاینده،مثل باک-بوست هم فکر میکنم بتونن ولتاژ ورودی رو در خروجی ظاهر کنن
          راستی میکرو که سه امپر نمیخاد،خب نمیتونین برای اون مصرف کننده ای که سه امپر میخاد،رله بزارین و برای میکرو هم که تا 4 ولت هم میشه بدین،حتی تو بعضی با 2.5 ولت هم راه میفته،اصن خود میکرو که پایه خاموش و روشن داره که!
          اصن این چه مصرف کننده ایه که دقیقا 5 ولت میخاد؟؟
          ................Fx7SAM................

دیدگاه

فکر کنم دیگه باید بعد از این همه پست قسم ءتون بدم که اسم یه مدلشو بگین ، تو رو قرآن یه مدلی که تو بازار باشه رو بگین ، لطفا
            من خودم برای 5 ولت از محصول زیر استفاده میکنم:
            http://eshop.eca.ir/%D8%B1%DA%AF%D9%...v-3a-smd-.html

ولی نسخه dip هم داره
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
              البته که منابع تغذیه انواع مختلفی دارن از جمله کاهنده و افزاینده و افزاینده-کاهنده
              انواع کاهنده سوییچینگ تا جاییکه من دیدم همشون اون افت ولتاژ تو خروجی رو دارن،چون مدارات سوییچینگ همونطور که از اسمشون هم پیداست کارشون سوییچینگ یا کلید زنیه که توسط یک کلید جامد مثل ماسفت انجام میشه و طبیعتا اون افتی که شما ازش فرار میکنین رو دارن
              اما اونهاییکه افزاینده هستن،فک میکنم بتونن ولتاژ برابر با ورودی رو تو خروجی تحویل بدن،امتحان میکنم میگم
              همینطور انواع کاهنده-افزاینده،مثل باک-بوست هم فکر میکنم بتونن ولتاژ ورودی رو در خروجی ظاهر کنن
              راستی میکرو که سه امپر نمیخاد،خب نمیتونین برای اون مصرف کننده ای که سه امپر میخاد،رله بزارین و برای میکرو هم که تا 4 ولت هم میشه بدین،حتی تو بعضی با 2.5 ولت هم راه میفته،اصن خود میکرو که پایه خاموش و روشن داره که!
              اصن این چه مصرف کننده ایه که دقیقا 5 ولت میخاد؟؟
              سلام ، ضمن تشکر ، آره دیدم یه چیزایی نوشته بودن که رگولاتورها STEP-DOWN داریم و STEP-UP و فکر کنم INVERTING

واقعا تست می کنین بهم میگین؟! :redface:

سه آمپر بودن یا نبودن اصلا مهم نیست ، 100 میلی آمپر هم باشه کافیه ولی حتما 5 ولت باید باشه

میکروی بنده با 1.9 هم کار میکنه ولی برای مجموع مدار 5 ولت میخوام

حالا چرا دقیقا 5 ولت باید باشه مربوط به کاری میشه که دارم میکنم و افت این 5 ولت دقت کارم رو پایین میاره

STEP-UP ها میتونن ولتاژ بیشتری از ورودیشون بدن یا STEP-DOWN ها ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
                من خودم برای 5 ولت از محصول زیر استفاده میکنم:
                http://eshop.eca.ir/%D8%B1%DA%AF%D9%...v-3a-smd-.html

ولی نسخه dip هم داره
                مهندس واقعا 3 آمپر میدن؟ تست کردین ببینین که نزدیک 3 آمپر آیا ولتاژ خروجی افت نمیکنه؟

راستی ، تشکر :nerd:

دیدگاه

مهندس واقعا 3 آمپر میدن؟ تست کردین ببینین که نزدیک 3 آمپر آیا ولتاژ خروجی افت نمیکنه؟

راستی ، تشکر :nerd:
                  خیر فقط اون هایی که اصل هستند 3 آمپر میدند
                  مثلا فروشگاه جوان اصلی داره اما 1000 تومن نیست گرونه
                  ولی فکرکنم کار شما رو همینها راه بندازه

دیدگاه

استپ اپ افزایندست
                    اونیکه اقای مقنی لینک داده کاهندس
                    من راحت تا 2.5 امپر هم ازش گرفتم
                    پیشنهاد من ماژول های امادشه که به صرفه تره،البته برای بالای یک امپر باید هیتسینک براش بذارین
                    http://eshop.eca.ir/215-%D9%85%D8%A7...AA%D8%A7%DA%98
                    ولتاژشون هم افت نداره،البته تا دو امپر
                    اره امتحان میکنم میگم ولی هنوز نکردم :mrgreen:
                    اگه بتونین ولتاژ کمتر یا بیشتر از 5 ولت هم داشته باشین و از ماژول کاهنده یا افزاینده استفاده کنید هم خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                      استپ اپ افزایندست
                      اونیکه اقای مقنی لینک داده کاهندس
                      من راحت تا 2.5 امپر هم ازش گرفتم
                      پیشنهاد من ماژول های امادشه که به صرفه تره،البته برای بالای یک امپر باید هیتسینک براش بذارین
                      http://eshop.eca.ir/215-%D9%85%D8%A7...AA%D8%A7%DA%98
                      ولتاژشون هم افت نداره،البته تا دو امپر
                      اره امتحان میکنم میگم ولی هنوز نکردم :mrgreen:
                      اگه بتونین ولتاژ کمتر یا بیشتر از 5 ولت هم داشته باشین و از ماژول کاهنده یا افزاینده استفاده کنید هم خوبه
                      مهندسا این چطوره ؟

http://eshop.eca.ir/%D8%B1%DA%AF%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1%D 9%87%D8%A7/1905-mc34063-smd.html

Step-up هم میشه بستش :nerd:

عملکرد این قطعه خوبه ؟ (نویز منظورمه)

نوشته 1.5 آمپر ، به نظر شما تا چقدر جریان میتونه بده؟

میشه چند تا از اینا رو واسه جریان کشی بالاتر با هم موازی کرد یا به هم میریزن ؟
                      .

دیدگاه

نبود نظری :mrgreen:

دیدگاه

به قیافش نمیاد مال یک و نیم امپر دادن باشه :NO:
                          داداش رفتم ماژولمو تست کردم،همون ماژول افزاینده سه امپری که توی فروشگاه هست
                          تو خروجیش میتونی ولتاژ ورودی رو هم دریافت کنی :wow:
                          البته گول اسمشو نخوری ها سه امپر بده نیست،ینی میده ها ولی داغ میکنه و غزل خداحافظیو میخونه،نمیدونم چرا براش جای سینک نذاشتن؟؟؟ :-?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                            به قیافش نمیاد مال یک و نیم امپر دادن باشه :NO:
                            داداش رفتم ماژولمو تست کردم،همون ماژول افزاینده سه امپری که توی فروشگاه هست
                            تو خروجیش میتونی ولتاژ ورودی رو هم دریافت کنی :wow:
                            البته گول اسمشو نخوری ها سه امپر بده نیست،ینی میده ها ولی داغ میکنه و غزل خداحافظیو میخونه،نمیدونم چرا براش جای سینک نذاشتن؟؟؟ :-?
                            سلام
                            به نظرت میشه MC34063 رو موازی بست که آمپر بالا بره ؟

ء جدا تست کردی ممنون ، همین آدرس پایینی منظورته دیگه درسته ؟

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/2378-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-xl6009lm2577-4a.html

خب واسه اینکه ولتاژ ورودی رو تو خروجی بگیرم باید چیکار کنم ؟

اگه بخوام خروجی رو با پایه ای که گفتین واسه کنترل هست قطع و وصل کنم ، باید چی کار کنم ؟ :nerd:

دیدگاه

سلام
                              به نظرت میشه MC34063 رو موازی بست که آمپر بالا بره ؟

ء جدا تست کردی ممنون ، همین آدرس پایینی منظورته دیگه درسته ؟

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/2378-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-xl6009lm2577-4a.html

خب واسه اینکه ولتاژ ورودی رو تو خروجی بگیرم باید چیکار کنم ؟

اگه بخوام خروجی رو با پایه ای که گفتین واسه کنترل هست قطع و وصل کنم ، باید چی کار کنم ؟ :nerd:
                              نه بابا موازی کنی چیه؟
                              اره تست کردم؛البته فکر میکردم من دیر خبر دادم نگو شما دیییییییییرتر خبر دار شدی
                              اره همین ماژول از همینجا هم خریدم
                              برای تنظیم ولتاژ خروجی باید پیچشو بچرخونی دیگه
                              برای روشن خاموش کردنش باید پایه مربوطه رو از زمین قطع و وصل کنی،تو دیتاشیتش هست،
                              نوشته پایه I\O

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X