اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق با خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید برق با خط تلفن(توجه به مدار شبیه سازی شده مکانیکی)

[move]آقای محسن عزیز : مدار مکانیکی ساده شکل زیر را ببینید[/move][img]http://[/img]
    [img][/img]

دیدگاه

پاسخ : تولید برق با خط تلفن(توجه به مدار شبیه سازی شده مکانیکی)

نوشته اصلی توسط saber57
      [move]آقای محسن عزیز : مدار مکانیکی ساده شکل زیر را ببینید[/move][img]http://[/img]
      [img][/img]
      متاسفانه عکسی دیده نمیشه
      لطفا لینک رو تصحیح کنین

دیدگاه

پاسخ : تولید برق با خط تلفن

سلام

ولتاژ خط تلفن ما در حالت بی باری 66 ولت است. من آمپراژ خفن هم نمیخوام بگیرم در حد میلی آمپر میخوام. منتها یه رگولاتور ساده 6 ولت وصل کردم و خروجی رگولاتور را باهاش 4 تا ال ای دی روشن کردم که در خروجی حدود 40 میلی آمپر گرفتم ولی با این کار خط تلفن اشغال میشه و بعد چند دقیقه هم برقش افت میکنه و میرسه به 5 ولت.

راستش من میخواستم برق کالر آی دی تلفنمون را از این روش بگیرم که سه تا قلمی میخوره بعد کلی لحیم کاری داخل تلفن و موفقیت آمیز بودن برق کالر آی دی دیدم خط رو اشغال میکنه. حالا فکر کنم به خاطر رگولاتور هست این رگولاتور شاید در ورودی برق بیشتری مصرف میکنه.

به هر حال کار من با یکی دو میلی آمپر راه میوفته. لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

با استفاده از مقاومت و زنر این کار رو انجام بدین بهتره
          اگه تو تلفنه ورودی خط تلفن یه پل دیود یا چهار تادیود هست منفی پل دیود با منفی باتری یکیه پس با منفی مشکلی نداریم
          مثبت پل دیود رو با یه دیود مثل 1n4007 و یه مقاومت به مثبت باتری وصل میکنین مقدار مقاومت رو جوری در نظر بگیرین که حدود چهار و نیم ولت با جریان کشی مثلا همون دو میلی آمپری که گفتین دو سر ترمینال باتری بیفته
          میشه حدود بیست کیلو اهم ( شما 18 کیلو اهم بذار ) یه زنر 4.7 ولتی موازی یه خازن 100 میکرو هم موازی ترمینال باتری بذارین تا ولتاژ پایدار بشه

دیدگاه

آره اتفاقا" من یه بار مستقیم برق محل رو از پریز تلفن خوتمون تامین کردم و جایزه جشنواره اختراعات بین المللی رو هم ازان خودم کردم :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X