اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی

سلام.من یه منبع 5ولت و 40 امپر دارم.بیشتر قطعات را تست کردم ولی در خروجی ولتاژ 5 ولت را ندارم.لطفا راهنمایی بفرمایی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid68 نمایش پست ها
      سلام
      یک منبع تغذیه سوویچینگ 5 ولت 40 آمپر دارم مابه تابلو روان که خروجیش افت داره و اصطلاحا خرابه
      بازش کردم دو تا خازن 470 میکرو 200 ولت باد کرده که صدا میدادن
      چهار تا خازن 3300 میکرو 10 ولت هم داره که یکیشون باد کرده یود
      اینا رو که گفتم عوض کردم منتهی تا باز برق رو وصل کردم خازن های 470 میکرو 200 ولت شروع به صدا دادن و البته باد کردن کردند
      ترانزیستور های 13009 رو تست کردم با اهم متر و ظاهرا سالمن
      دیود های MBR4045PT هم تست کردم با اهم متر منفی رو که به پایه وسط زدم به هر دو طرف راه میداد (مقدار اهمی) اما برعکس نه
      مابقی قطعات از لحاظ ظاهری سالمن

به نظر دوستان مشکل چیه؟
      ممنون
      سلام.بیش از حد دیر شده ولی احتمال خیلی قوی شما سویچی که برای ولتاژ وردی 220 و110 هست رو روی 110v گذاشتید.

دیدگاه

سلام
        من یک پاور 12 ولت 15 آمپر دارم که برای تالو ال ای دی استفاده می کردم
        دیشب برق شهر قطع و وصل شد و الان پاورم یه صدای سوت کشیدن میده و خروجیش به جای 12 ولت شده 7.25 ولت.
        به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MsMM نمایش پست ها
          سلام.بیش از حد دیر شده ولی احتمال خیلی قوی شما سویچی که برای ولتاژ وردی 220 و110 هست رو روی 110v گذاشتید.

منم میدونم خیلی دیر شده ولی اگه مشکل سوییچ ۱۱۰\۲۲۰ بود باید خازن ها مثل بمب صدا میدادن

نوشته اصلی توسط yas230 نمایش پست ها
          سلام
          من یک پاور 12 ولت 15 آمپر دارم که برای تالو ال ای دی استفاده می کردم
          دیشب برق شهر قطع و وصل شد و الان پاورم یه صدای سوت کشیدن میده و خروجیش به جای 12 ولت شده 7.25 ولت.
          به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟
          درود
          من زیاد سر در نمیارم ولی برای اینکه دوستان بتونن کمک کنن یه عکسی (واضح باشه ک قطعات معلوم باشه مخصوصا آی سی اصلی )چیزی بذارید، کمی اطلاعات بدید لطفا
          چیکارا کردید..کدوم قطعه ها رو تست کردید این ۷ ولتی ک میگید بدون باره یا زیر بار ۷ ولت میده .. ظاهر قطعات مشکلی داره یا نه
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
            منم میدونم خیلی دیر شده ولی اگه مشکل سوییچ ۱۱۰\۲۲۰ بود باید خازن ها مثل بمب صدا میدادن

درود
            من زیاد سر در نمیارم ولی برای اینکه دوستان بتونن کمک کنن یه عکسی (واضح باشه ک قطعات معلوم باشه مخصوصا آی سی اصلی )چیزی بذارید، کمی اطلاعات بدید لطفا
            چیکارا کردید..کدوم قطعه ها رو تست کردید این ۷ ولتی ک میگید بدون باره یا زیر بار ۷ ولت میده .. ظاهر قطعات مشکلی داره یا نه
            این هفت ولت بدونه بار در خروجی نشون میده
            قطعات هم از لحاظ ظاهری همگی سالم هستند
            عکس نمیدونم چطوری بفرستم اینجا ولی یه ترانسفورمر بزرگ داره روش نوشته T365
            صدای ویز ویز از اونه
            جدیدترین ویرایش توسط yas230; ۱۶:۰۷ ۱۳۹۷/۰۳/۰۵.

دیدگاه

دوستانی که منبعشون کار میکنه اما زیر بار ولتاژش تغییر میکنه یا ولتاژش کلا تغییر کرده به قسمت فیدبک مدار هم توجه کنن. در چند نمونه از این منابعی که تعمیر کردم بعضا پتانسیومتر اونها دارای مشکل بود که با تعویض اون حل شد. اما یک نسخه برای همه جواب گو نیست. باید قدم به قدم با درک درست از نحوه کار کرد منابع سوییچینگ برای تعمیر اونها پیش رفت. کار دیگه ای که میشه انجام داد مقایسه شکل موج (در صورت موجود بودن اوسکوپ) و ولتاژ نقاط مختلف مداری که دارای مشکله با مداری سالم هست. هر تغییر خارج از رنج و تفاوت فاحش در مقدار اندازه گیری شده با نمونه سالم نشونه ای از اشکال در قطعه مربوطه است

دیدگاه

سلام . دوستان ببخشید این تاپیک رو بالا میارم . خواستم موضوعتکراری قرار ندم .
                من دقیقا همین مشکل رو دارم .
                خازن های ورودی خراب شده بودن که تعویضشون کردم . خازن های ۴.۷ میکروفاراد ۵۰ ولت و بقیه خازن های کوچیک رو هم برای اطمینان عوض کردم . نتیجتا منبع تغذیه ولتاژ خروجی داره ولی صدای ویز میده .
                عملا به نظر میرسه صدا از ترانس کوچیک هست ولی عوضش هم کردم باز هم صدا پا برجاست . ممنون میشم اگر دوستان تجربیاتشون رو بیان کنن .
                متشکرم

دیدگاه

با سلام
                  صدای ویز در منابع سوئیچینگ عمدتا به دلیل مشکل در بخش فیدبک هست که سبب ناپایداری حلقه کنترل میشه.
                  مقدار خازن خروجی چقدره؟ بیشترش کنین.
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها
                    با سلام
                    صدای ویز در منابع سوئیچینگ عمدتا به دلیل مشکل در بخش فیدبک هست که سبب ناپایداری حلقه کنترل میشه.
                    مقدار خازن خروجی چقدره؟ بیشترش کنین.
                    سلام . ۴ تا خازن ۳۳۰۰ میکروفاراد ۱۰ ولت توی خروجیش هست .
                    منظورتون از بیشتر کردنش چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasinshop نمایش پست ها
                      سلام . ۴ تا خازن ۳۳۰۰ میکروفاراد ۱۰ ولت توی خروجیش هست .
                      منظورتون از بیشتر کردنش چیه ؟
                      منظور از بیشتر کردن خازنها پایدار سازی حلقه ی کنترل هست. سلف و خازنهای خروجی با هم یه فیلتر میسازن که خروجی پالسی ترانس رو به dc تبدیل میکنه.
                      و اگه این فرایند درست انجام نشه سبب ناپایداری حلقه میشه. البته این فقط یکی از علتهای ناپایداریه.
                      برای اطمینان خروجی اپتوکوپلر فیدبک رو با اسکوپ ببینین که نباید ریپل فرکانس پائین داشته باشه.
                      4 تا 3300 میکرو بنظر کافی میرسه و البته به مقدار سلف هم بستگی داره.
                      جدیدترین ویرایش توسط نو رسیده; ۱۸:۴۶ ۱۳۹۷/۰۷/۱۸.
                      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasinshop نمایش پست ها
                        سلام . دوستان ببخشید این تاپیک رو بالا میارم . خواستم موضوعتکراری قرار ندم .
                        من دقیقا همین مشکل رو دارم .
                        خازن های ورودی خراب شده بودن که تعویضشون کردم . خازن های ۴.۷ میکروفاراد ۵۰ ولت و بقیه خازن های کوچیک رو هم برای اطمینان عوض کردم . نتیجتا منبع تغذیه ولتاژ خروجی داره ولی صدای ویز میده .
                        عملا به نظر میرسه صدا از ترانس کوچیک هست ولی عوضش هم کردم باز هم صدا پا برجاست . ممنون میشم اگر دوستان تجربیاتشون رو بیان کنن .
                        متشکرم
                        سلام ، مطمئن بشید که خارن هایی که دوباره انداختین روش سالم هستن!
                        مورد بعد اینکه خازن های خروجی هم ممکنه خراب باشن ، هر چند که باد نکرده باشن ،
                        و در نهایت اگر آیسی 494 و یا 7500 روی مداره ، عناصر متصل به پایه های 3-4-5-6 رو چک کنید و از هرگونه قطع مردگی مطمئن بشید.
                        موفق باشید
                        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                        الکترونیک قدرت
                        الکترونیک آنالوگ
                        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                        ---------------------BMCELEC@-------------------
                        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                        ---------------www.bmc-elec.com--------------
                        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام به همه اون صدای ویز ویز از ی خازنه 50 ولت 47 میکرو فاراده تعویضش کن درست میشه
                          دوستانی که در کرج هستند من کارم تعمیرات بردهای منابع تغذیه سوییچینگ تابلو روانه کسی کاری داشت با قیمتی مناسب در خدمتیم

دیدگاه

منم یک منبع تغذیه دارم که مثل فلاشر کار کار میکنه
                            یک خازن ۱۶ولت ۴۷۰ میکروفراد داشت تعویض کردم دوباره ترکید
                            جاش از یه خازن ۱۰۰۰ میکرو فراد ۱۶ ولت استفاده کردم دیگه نترکید
                            کسی میتونه کمکم کنه و بهم بگه مشکل چیه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan.gh نمایش پست ها
                              منم یک منبع تغذیه دارم که مثل فلاشر کار کار میکنه
                              یک خازن ۱۶ولت ۴۷۰ میکروفراد داشت تعویض کردم دوباره ترکید
                              جاش از یه خازن ۱۰۰۰ میکرو فراد ۱۶ ولت استفاده کردم دیگه نترکید
                              کسی میتونه کمکم کنه و بهم بگه مشکل چیه؟؟
                              سلام .
                              میشه در مورد این که مثل فلاشر کار میکنن توضیح بدید ؟
                              یعنی ال ای دی های متصل به تغذیه مثل فلاشر عمل می کنن؟
                              آیا تغذیه تابلو روان هست؟
                              اگر تغذیه تابلو روان هست چند ولتی و چند آمپر می باشد؟
                              با سپاس
                              زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
                              عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

ممنون درست شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...