اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی

سلام دوستان یه پاور سوئیچینگ ۱۲ولت ۲۰ امپر دارم دوتا ترانزیستور۱۳۰۰۹ سوزونده بود تعویز کردم و دوتا مقاومت ۲.۲اهم که اونا هم تعویض شدن به برق که میزنم ۱۲ولت خروجی داره ولی وقتی که فنش و وصل که میکنم شرو میکنه به ویز ویز صدا دادن و ولتاژ خروجیش میاد حدود۱۰ ولت!تمام خازنارو هم تعویض کردم جواب نداد به نظرتون مشکلش از کجاس؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi...r نمایش پست ها
      سلام دوستان یه پاور سوئیچینگ ۱۲ولت ۲۰ امپر دارم دوتا ترانزیستور۱۳۰۰۹ سوزونده بود تعویز کردم و دوتا مقاومت ۲.۲اهم که اونا هم تعویض شدن به برق که میزنم ۱۲ولت خروجی داره ولی وقتی که فنش و وصل که میکنم شرو میکنه به ویز ویز صدا دادن و ولتاژ خروجیش میاد حدود۱۰ ولت!تمام خازنارو هم تعویض کردم جواب نداد به نظرتون مشکلش از کجاس؟
      سلام ، احتمالا فن جریان زیاد میکشه و ولتاژ مدار کنترلر افت میکنه به خاطر اینکه فن بر اثر استهلاک سفت شده ،
      کمی روانکاری کنید و خازن 100 میکرو 50 ولت متصل به دوسر فن رو هم تعویض کنید.
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi...r نمایش پست ها
        سلام دوتا ترانزیستوری که تعویض کردی هر کدوم یه ترانزیستور درایو داره که کوچیکه یکی از اونا احتمالا سوخته
        مقاومتهای بیس ترانزیستور بزرگا هم چک کن 2 وات هستن
        محک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کارگر نمایش پست ها
          سلام دوتا ترانزیستوری که تعویض کردی هر کدوم یه ترانزیستور درایو داره که کوچیکه یکی از اونا احتمالا سوخته
          مقاومتهای بیس ترانزیستور بزرگا هم چک کن 2 وات هستن
          دوتا ترانزیستورc1815 داشت تعویض کردم راه افتاد .
          ممنون بخاطر راهنماییتون

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            اقایون چرا این کارو میکنید من از همون اول فهمیدم که وقتی گفت خازن های جدید گداشتم تو وردی 220 دوباره باد کرده فهمیدم که از دیود های یکسو کننده 220 و همینو بس .
            اقا دیود پل یا 4 تا دیود یکسو ساز ورودی رو عوض کن و دوباره خازن های 200 ولت رو عوض کن درست میشه والسلام

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

و اما دوستان سوال خودم که توش موندم
            اقا من یه منبع دارم 24 5 امپر همه قطعات روش سسالمن و بعضیا شونو تعویض کردم خوب شده
            سوالم اینه که وقتی میزنم تو برق صدای تق تق میده و لامپ ال ای دیش یه ک مروشن میشه ولی راه نمیفته کامل مشکل چیه؟
            دقت کنید که هر چی قطعه رو مدار هست سالم هستن هم هرو بیشترشو تست کردم و یا نو کردم.
            نظری دارین مشکل از کجاست؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

و اما دوستان سوال خودم که توش موندم
            اقا من یه منبع دارم 24 5 امپر همه قطعات روش سسالمن و بعضیا شونو تعویض کردم خوب شده
            سوالم اینه که وقتی میزنم تو برق صدای تق تق میده و لامپ ال ای دیش یه ک مروشن میشه ولی راه نمیفته کامل مشکل چیه؟
            دقت کنید که هر چی قطعه رو مدار هست سالم هستن هم هرو بیشترشو تست کردم و یا نو کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akramibarghi نمایش پست ها
              سلام ؛ این چند حالت رو بررسی کنید :
              1- ولتاژ تغذیه آی سی ، 2- مسیر فیدبک 3- مقاومت راه انداز
              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
              ارتباط با من : ir02x6
              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

سلام عزیزان تغییر نکردن ولتاژ هنگام تغییر پتانسیومتر علتش چیه ؟ صدای ویز داشتم با عوض کردن آی سی 494 و دیود 4148 صدای ویز قطع شد و ولتاژ وصل شد ولی بجای 12 ولت 9 ولت دارم اونم بدون بار .پتانس هیچ تاثیری توی تغییر ولتاژ نداره . ممنون میشم راهنمایی کنین

یه منبع تغذیه دیگه هم هست که یکی از دبودهای her507 اتصال کوتاه شده بود در اوردم بدون این دیود منبع درست کار میکنه و ولتاژ برقرار میشه و فن هم کار میکنه ولی وقتی بجاش دیود دیگه ای میزنم (چون خودش رو پیدد نکردم ) انگار منبع اتصال کوتاه کرده باشه لامپ 110 سری کاملا روشن میشه .ممنون میشم در مورد اینم یه راهنمایی کنید
                جدیدترین ویرایش توسط mehranpak; ۱۱:۳۹ ۱۳۹۸/۰۴/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehranpak نمایش پست ها
                  سلام عزیزان تغییر نکردن ولتاژ هنگام تغییر پتانسیومتر علتش چیه ؟ صدای ویز داشتم با عوض کردن آی سی 494 و دیود 4148 صدای ویز قطع شد و ولتاژ وصل شد ولی بجای 12 ولت 9 ولت دارم اونم بدون بار .پتانس هیچ تاثیری توی تغییر ولتاژ نداره . ممنون میشم راهنمایی کنین

یه منبع تغذیه دیگه هم هست که یکی از دبودهای her507 اتصال کوتاه شده بود در اوردم بدون این دیود منبع درست کار میکنه و ولتاژ برقرار میشه و فن هم کار میکنه ولی وقتی بجاش دیود دیگه ای میزنم (چون خودش رو پیدد نکردم ) انگار منبع اتصال کوتاه کرده باشه لامپ 110 سری کاملا روشن میشه .ممنون میشم در مورد اینم یه راهنمایی کنید
                  درود دوست عزیز
                  ترانزیستورای ترانس پالس روچک کنید احتمالا یکیش مشکل داره
                  طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                  امروز رو کامل زندگی کن...
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام یه برد سوییچینگ از همین فروشگاه خریدم 12v 4A وقتی زدم به برق یه صدای تق تق تق. میومد ولی ولتاژ خروجی درست بود برق رو قطع کردم اومدم برد رو بگیرم چنان برقی منو گرفت که همه خستگیم پرید با این که دو دقیقه از خاموش بودن مدار گذشته بود هنوز خازن 180 ولت برق داشت هنوزم داره ولی کمتر شده... کدوم قطعه رو عوض کنم تا مشکل صدا و این شوک دادن حل بشه?
                    جاده ی موفقیت سر راست نیست
                    پیچی وجود دارد به نام شکست
                    دور برگردانی به نام سردر گمی
                    سرعت گیر هایی بنام دوستان
                    چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
                    چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
                    تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
                    اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
                    موتوری به نام استقامت
                    و راننده ای بنام خدا
                    به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi.dehghani نمایش پست ها
                      سلام یه برد سوییچینگ از همین فروشگاه خریدم 12v 4A وقتی زدم به برق یه صدای تق تق تق. میومد ولی ولتاژ خروجی درست بود برق رو قطع کردم اومدم برد رو بگیرم چنان برقی منو گرفت که همه خستگیم پرید با این که دو دقیقه از خاموش بودن مدار گذشته بود هنوز خازن 180 ولت برق داشت هنوزم داره ولی کمتر شده... کدوم قطعه رو عوض کنم تا مشکل صدا و این شوک دادن حل بشه?
                      درود بر شما
                      خازن بعد از یکسوسازی حدود 315 ولت DC شارژ کامل میشه
                      هنگامیکه ترانزیستورهای قدرت رو جهت تست خارج میکنید
                      وپاور رو به برق میزنید خازنها شارژ شده و حتما باید ابتداتوسط مقاومتی تخلیشون کنی و بعد به مدار دست بزنی

واما اگر شما ترانزیستورها رو خارج نکردی و این اتقاق افتاده ۱حتمالا بخش راه انداز مشکلی داره
                      پایه ۷ و ۱۲ آیسی چند ولته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hose in نمایش پست ها
                        درود بر شما
                        خازن بعد از یکسوسازی حدود 315 ولت DC شارژ کامل میشه
                        هنگامیکه ترانزیستورهای قدرت رو جهت تست خارج میکنید
                        وپاور رو به برق میزنید خازنها شارژ شده و حتما باید ابتداتوسط مقاومتی تخلیشون کنی و بعد به مدار دست بزنی

واما اگر شما ترانزیستورها رو خارج نکردی و این اتقاق افتاده ۱حتمالا بخش راه انداز مشکلی داره
                        پایه ۷ و ۱۲ آیسی چند ولته؟
                        سلام برد کامل و اماده به فروش میرسه ولی بدون جعبه
                        گفتم که دیگه ... چیزی رو از مدار خارج نکردم فقط ۲۲۰ ولت رو به ورودی زدم و از خروجی 12 ولت رو گرفتم و مشکلی نداره فقط مثل اینکه اون تولید کننده بی انصاف برای خازن توی ورودی یه مقاومت دشارژ نذاشته بوده
                        جاده ی موفقیت سر راست نیست
                        پیچی وجود دارد به نام شکست
                        دور برگردانی به نام سردر گمی
                        سرعت گیر هایی بنام دوستان
                        چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
                        چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
                        تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
                        اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
                        موتوری به نام استقامت
                        و راننده ای بنام خدا
                        به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .

دیدگاه

با سلام
                          یک منبع تغذیه سوییچینگ 1000 وات که متغیر هست هم ولتاژ هم جریان که نو هست و از چین سفارش دادم
                          مشکل این به برق که میزنم اصلا روشن نمیشه و ولتاژی تو خروجی نیست .خازن ورودی در حالت اتصال 300 ولت برق داره که وقتی از برق جدا میشه کم کم افت میکنه(1 ولت در ثانیه) نمیدونم مشکلش چیه هیچ خروجی نداره حتی ال ای دی خروجی و ولتمتر و آمپرمترش روشن نمیشه.لطفا اساتید کمک کنن دستگاه نو نو هست
                          جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۲۰:۲۴ ۱۳۹۸/۰۷/۱۴.

دیدگاه

اینم از عکسهای منبع

دیدگاه

کسی نیست جنین تجربه ای داشته باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
                                با سلام
                                یک منبع تغذیه سوییچینگ 1000 وات که متغیر هست هم ولتاژ هم جریان که نو هست و از چین سفارش دادم
                                مشکل این به برق که میزنم اصلا روشن نمیشه و ولتاژی تو خروجی نیست .خازن ورودی در حالت اتصال 300 ولت برق داره که وقتی از برق جدا میشه کم کم افت میکنه(1 ولت در ثانیه) نمیدونم مشکلش چیه هیچ خروجی نداره حتی ال ای دی خروجی و ولتمتر و آمپرمترش روشن نمیشه.لطفا اساتید کمک کنن دستگاه نو نو هست
                                درود دوست عزیز
                                ولتاژ و جریان رو چطوری تغیر میدید ولومها سالمه مشکلی نداره
                                ولتاژ ای سی 494 رو بگیرید ولتاژ بین پایهای 7و 12-7و3-7 و13-7و4 رو بگیرید ببینید چقدره.
                                موفق باشید
                                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                                امروز رو کامل زندگی کن...
                                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X