اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن دو عدد lm2575 زیر بار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن دو عدد lm2575 زیر بار

نوشته اصلی توسط amirkhan_0o0 نمایش پست ها
    سلف سیاه شده یه بخشی از سیمش
    اما خازن رو اشتباها زیاد گذاشتم که خوب ضرری نداره. دیر متوجه شدم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اون مداره که cut-out رو توی enable رگولاتور فعال می کنه به درد نمی خوره؟
    چون مدارهای من موق خامو شدن می سوزند گفتم شید زودتر مدار دیزیبل شه
    راستی از 2576 خسته شدم
    مدار ارزون قیمتی برای تبدیل 55 به 9یا 12 نیست؟
    سلام
    دوست عزیز از lm2576HVاستفاده کن

دقت کن پسوند hvرو داشته باشه چون hvتا 60ولت رو تحمل می کنه
    موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200 نمایش پست ها
      در مورد اون مدار نمیدونم به درد میخوره یا نه؛ولی فک نکنم
      راحتترین مدار اینه که یه 7824 بزارین،بعد یه 7812 و بعدش هم یک 7809
      اما مدار به سرراستی 2576،نه من که نمیشناسم؛ولی خب میشه طراحی کرد،با 494 خیلی راحته،اما قطعه بیشتر میخاد
      ممنون عزیزم tl494 منظورته؟ فکر کنم اون بوست باشه.
      می شه پارت نامبر رو بدی
      راستی گرم شدن به خاطر پایین بودن دیوتی سایکل منطقیه. به نظرت دو تا 2576 رو کسکید کنم مشکل حل نمی شه؟ 55 به 30 و بعد 30 به 12؟؟

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      سلام
      دوست عزیز از lm2576HVاستفاده کن

دقت کن پسوند hvرو داشته باشه چون hvتا 60ولت رو تحمل می کنه
      موفق باشی
      به به یه همشهری توی eca
      اتفاقا آقا مصطفی شمس می گفت غیر از تو یه نفر دیگه هم hv می بره
      ممنون عزیزم بله hvt یا hvs استفاده می کنم.
      این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

سلام
        دوستان منم یکیشو سوزوندم که دیودشو5819 گذاشته بودم.با یه دیود 4 آمپری بستم دیگه نسوخت.حد اقل باید دیودش 3 آمپر باشه علاوه بر ولتاژش که باید مناسب باشه.mbr460 گذاشتم.
        الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

همین تازه یه 2576t خریدم ، سه هزار و پانصد تومن!!!
          گفتم eca هزارتومنه تو چرا اینقدر گرون میفروشی ، گفت داداش گرونه نخر .
          منم خوب مجبور دیگه. گفت اصلش گفت 8 تومنه .
          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

ممنون عزیزم tl494 منظورته؟ فکر کنم اون بوست باشه.
            می شه پارت نامبر رو بدی
            راستی گرم شدن به خاطر پایین بودن دیوتی سایکل منطقیه. به نظرت دو تا 2576 رو کسکید کنم مشکل حل نمی شه؟ 55 به 30 و بعد 30 به 12؟؟

به به یه همشهری توی eca
            اتفاقا آقا مصطفی شمس می گفت غیر از تو یه نفر دیگه هم hv می بره
            ممنون عزیزم بله hvt یا hvs استفاده می کنم.
            به به همشهری خداقوت
            با این حال می سوزه؟بدونداین که بار بکشی می سوزه یا بابار؟
            اقای شمس گفت اورجیناله یانه؟
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori نمایش پست ها
              سلام
              دوستان منم یکیشو سوزوندم که دیودشو5819 گذاشته بودم.با یه دیود 4 آمپری بستم دیگه نسوخت.حد اقل باید دیودش 3 آمپر باشه علاوه بر ولتاژش که باید مناسب باشه.mbr460 گذاشتم.
              آمپر مربوط به بار هست. ولتاژ معکوس دیود هرز گرد باید بیشتر از 1.25 برابر ورودی باشه.
              5819 ولتاژ 20 ولت رو تحمل می کنه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
              به به همشهری خداقوت
              با این حال می سوزه؟بدونداین که بار بکشی می سوزه یا بابار؟
              اقای شمس گفت اورجیناله یانه؟
              مخلصیم آقا جو
              ارجینالش هشت تومنه آقا مصطفی 2.5 تومنیش رو داشت.
              من یه مودم رو باهاش روشن کردم که در بدترین حالت نیم آمپر می کشه.
              به محض قطع ولتاژ ورودی پس از سه روز کار کردن می سوزه
              راستی این رو بگم که یه مدار به محض روشن شدن سوخت دیدم همه چیز اوکی هست، رگولاتور رو عوض کردم درست شد. البته گرم بود مدار
              بعد از سه روز موقع خاموش کردن سوخت! تا حالا دو دفعه ندار تستم موقع خاموش شدن می سوزه! البته بعد از سه چهار روز زیر تست موندن و روشن کردن یه مودم
              این گرم شدن به دلیل پایین بودن دیوتی سایکل قابل تامله
              چون سلف داغ شده بود
              جدیدترین ویرایش توسط amirkhan_0o0; ۲۰:۲۸ ۱۳۹۵/۰۴/۳۱.
              این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

منم فکر میکردم آمپر دیود به باره.ولی اینطور نبود تو این مدار.چون قبلا هم که با 5819 بسته بودم فقط بدون بار یبار کار داد و سوخت.بار هم 0.5 آمپر نبود.وقتی سلف 3 آمپری میگذاری دیود هم باید حد اقل در همون حد باشه .چه بار بکشی چه نکشی.

دیدگاه

منم فکر میکردم آمپر دیود به باره.ولی اینطور نبود تو این مدار.چون قبلا هم که با 5819 بسته بودم فقط بدون بار یبار کار داد و سوخت.بار هم 0.5 آمپر نبود.وقتی سلف 3 آمپری میگذاری دیود هم باید حد اقل در همون حد باشه .چه بار بکشی چه نکشی.
                  لطفا متن من رو با دقت بخونید.
                  دیود فلای بک باید ولتاژ معکوس بالایی داشته باشه. وقتی دیود 5819 گذاشتید، با افتادن ولتاژ معکوس دو سر دیود سوخته. چون 20 ولت رو تحمل می کنه.
                  دیود 3 آمپر 460 اگه اشتباه نکنم 40 یا 60 ولت رو تحمل می کنه. اگه شما مثلا دیود یه آمپر با قابلیت تحمل ولتاژ معکوس 40 ولت می ژذاشتید نمی سوخت

دیدگاه

آمپر مربوط به بار هست. ولتاژ معکوس دیود هرز گرد باید بیشتر از 1.25 برابر ورودی باشه.
                    5819 ولتاژ 20 ولت رو تحمل می کنه

مخلصیم آقا جو
                    ارجینالش هشت تومنه آقا مصطفی 2.5 تومنیش رو داشت.
                    من یه مودم رو باهاش روشن کردم که در بدترین حالت نیم آمپر می کشه.
                    به محض قطع ولتاژ ورودی پس از سه روز کار کردن می سوزه
                    راستی این رو بگم که یه مدار به محض روشن شدن سوخت دیدم همه چیز اوکی هست، رگولاتور رو عوض کردم درست شد. البته گرم بود مدار
                    بعد از سه روز موقع خاموش کردن سوخت! تا حالا دو دفعه ندار تستم موقع خاموش شدن می سوزه! البته بعد از سه چهار روز زیر تست موندن و روشن کردن یه مودم
                    این گرم شدن به دلیل پایین بودن دیوتی سایکل قابل تامله
                    چون سلف داغ شده بود
                    مرسی لطف داری

اورجینالش رو نداشت؟؟؟اگه نداره چاره ای جز سفارش اینترنتی نیست...
                    موفق باشی
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

هر کی توی ایران یدونه lm25xx ارجینال پیدا کرد من بهش جایزه میدم!!!!

اینایی که توی عکس هست به اسم اصلی از یکی از فروشگاه های بزرگ تهران خریدم (قیمت 7500)(اسم نمیبرم ولی میدونین کی رو میگم)
                      اولش گرم میشدن در حالی که پیک جریان 1.8 آمپر بود و بعدش دسته جمعی کوچ کردن و کلا مدار رو سوزورندن و الکی الکی علاوه بر خرج خودشون (حدود 100 تومن) نزدیک 500 تومن قطعه توی مدار به فنا دادن

برای ولتاژ های پایین آیسی MP1584 مناسب هست که راندمان بالایی داره
                      برای ولتاژ های بین 40 تا 100ولت هم th494 و sg3525 مناسبه

دیدگاه

لطفا متن من رو با دقت بخونید.
                        دیود فلای بک باید ولتاژ معکوس بالایی داشته باشه. وقتی دیود 5819 گذاشتید، با افتادن ولتاژ معکوس دو سر دیود سوخته. چون 20 ولت رو تحمل می کنه.
                        دیود 3 آمپر 460 اگه اشتباه نکنم 40 یا 60 ولت رو تحمل می کنه. اگه شما مثلا دیود یه آمپر با قابلیت تحمل ولتاژ معکوس 40 ولت می ژذاشتید نمی سوخت
                        5819 چهل ولتیه.ولتاژورودی منم 12 بود که به 5 باید تبدیل میشد پس بخاطر ولتاژ دیود نمیتونسته باشه.

دیدگاه

دوستان همین الان خروجی رگولاتور 24 رو دادم به lm2576 ، وقتی سیم و وصل میکنم به پایه 2576 ولتاژ میشه 1.6 ولت ، بدون خروجی
                          وقتی سیم و از 2576 میگیرم دوباره ولتاژ 24 رو دارم ؟!!!!
                          چرا اینجوریه؟؟!!
                          اینم مدارش:

(پیش به سوی هدف)

دیدگاه

5819 چهل ولتیه.ولتاژورودی منم 12 بود که به 5 باید تبدیل میشد پس بخاطر ولتاژ دیود نمیتونسته باشه.
                            بله الان نگاه کردم شما درست می گید. 40ولته و من اشتباها فکر می کردم 5819 20 ولته
                            اما من الان یه رگولانور فیکس 12ولت دارم که با ورودیش 17 ولته و کار می کنه. دقیقا جلو چشممه. و کار می کنه
                            نمی دونم مشکل مدارتون از کجاست؟ کجا مدار بالای یه آمپر جریان می کشه
                            نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
                            دوستان همین الان خروجی رگولاتور 24 رو دادم به lm2576 ، وقتی سیم و وصل میکنم به پایه 2576 ولتاژ میشه 1.6 ولت ، بدون خروجی
                            وقتی سیم و از 2576 میگیرم دوباره ولتاژ 24 رو دارم ؟!!!!
                            چرا اینجوریه؟؟!!
                            اینم مدارش:

غیر از خراب بودن قطعه و جریان کشیدن هیچ چیز دیگه به ذهنم نمی رسه شما برای تست یه فیوز بذار بینش ببین می سوزه

دیدگاه

بله الان نگاه کردم شما درست می گید. 40ولته و من اشتباها فکر می کردم 5819 20 ولته
                              اما من الان یه رگولانور فیکس 12ولت دارم که با ورودیش 17 ولته و کار می کنه. دقیقا جلو چشممه. و کار می کنه
                              نمی دونم مشکل مدارتون از کجاست؟ کجا مدار بالای یه آمپر جریان می کشه

غیر از خراب بودن قطعه و جریان کشیدن هیچ چیز دیگه به ذهنم نمی رسه شما برای تست یه فیوز بذار بینش ببین می سوزه
                              جریانش 2.5 میلی آمپر هست.
                              البته از lm2576 دارم استفاده میکنمآ. میتونه این مدار روش جواب بده ؟؟
                              چجوری کل ولتاژ 24 ولت بعد وصل میشه ،1.6 ولی جرایانی نمیکشه؟!!!!!!
                              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                                هر کی توی ایران یدونه lm25xx ارجینال پیدا کرد من بهش جایزه میدم!!!!

برای ولتاژ های پایین آیسی MP1584 مناسب هست که راندمان بالایی داره
                                برای ولتاژ های بین 40 تا 100ولت هم th494 و sg3525 مناسبه
                                آقا اشکان از اینا مدار کار بکن!! داری نگردیم؟
                                ممنون

sg3525 ظاهرا از 8 تا 35 ولت کار می کنه
                                پارت نامبر های ولتاژش چیه؟
                                جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۸:۰۳ ۱۳۹۵/۰۵/۰۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X