اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تبدیل AC به DC به وسیله تغذیه خازنی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در تبدیل AC به DC به وسیله تغذیه خازنی

نوشته اصلی توسط Nima200
    شارژر 5 ولته و 7812 حداقل 13.5 ولت میخاد،در ضمن خیلی شارژر ها یک امپر نمیتونن بدن

راستی اقای گل پسر جهرم،جدی جدی این پروژه دانشگاهیتونه؟
    بخشی از پروژه درس میکرو هستش...پروژه کنترل نور از طریق wifi گوشی هست که گفتن باید با تغدیه مستقیم از برق شهر و بدون ترانس هست...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط golpesarejahrom
      بخشی از پروژه درس میکرو هستش...پروژه کنترل نور از طریق wifi گوشی هست که گفتن باید با تغدیه مستقیم از برق شهر و بدون ترانس هست...
      مستقیما یه لامپ 220 ولت رو با یه ماسفت و PWM کنترل کنید، دیگه نیازی به این منبع ندارید
      رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

گفتم......پروژه دیگه انقده هم الکی نمیشه...
        خب پروژه خوبیه
        ینی شما میخاین یه ماژول وایفای ببندین به یه برد میکرو و با گوشی بهش فرمان بدین
        خب حالا لامپ 220 یا هر لامپی میشه؟مثلا الیدی...
        من هم از تغذیه خازنی بدم میاد هم تا حالا نبستم هم بلد نیستم....
        خب گفتن از ترانس استفاده نکن ولی نگفتن که سلف استفاده نکن که...
        خب از ایسی های سوییچینگ باک استفاده کن فک کنم اسم ایسی هاش تاینی بود،تو فروشگاه هم هست
        البته باک هم ایزوله نیست ولی هم راندمانش از خازنی بیشتره هم داغ نمیشه هم ترانس نداره هم باکلاسه
        تازه یکی از دوستان میگفت این ایسی ها اونقدر مطمینن که تغذیه plc های دلتا ازشون استفاده کردن؛خیلیه ها ؛فک کن یه plc که اقلا 200،300 تومن پولشه و اگه خراب شه میتونه کلی ضرر بزنه و یه خط تولیده پادر هوا کنه،تغذیش باک باشه
        پیشنهاد جناب pencil هم خوبه
        ................Fx7SAM................

دیدگاه

من مدار تبدیل AC به DC زیر رو ساختم. الان مقاومت 220 (دورش خط سبز کشیده شده) داغ میکنه و دود ازش بلندمیشه بعد از چند ثانیه...من به جاش مقاومت 560 اهم 1 وات گذاشتم بازم همون مشکل رو داشت. بعد یه 560 دیگه هم باهاش موازی کردم بازم همون مشکل رو داشت...
          به نظر شما چی رو باید تغییر بدم که درست بشه؟؟ مقاومت رو کم کنم؟ زیاد کنم؟ توانش رو زیاد کنم؟ خازن رو کم کنم؟

حتما این مدار رو استاد راهنما بهتون داده :mrgreen: :mrgreen: :biggrin:
          اون مقاومت برای حذف نویز های احتمالی در فیلترها به کار میره و باید به صورت سری با خازن ها به کار بده بشه
          گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
          همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام
            اول تست کنید که دیود زنری که گذاشتید سالم باشه،
            بعد شما با تنظیم مقدار خازن ورودی ( دورش خط قرمز کشیدید) میتونید خروجی 12 ولت رو داشته باشید و نیازی به اون مقاومت سبز و زنر نخواهد بود.

با مدار خازنی خروجی 300 میلی آمپر کمی مشکل خواهد بود.
            از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

من مدار تبدیل AC به DC زیر رو ساختم. الان مقاومت 220 (دورش خط سبز کشیده شده) داغ میکنه و دود ازش بلندمیشه بعد از چند ثانیه...من به جاش مقاومت 560 اهم 1 وات گذاشتم بازم همون مشکل رو داشت. بعد یه 560 دیگه هم باهاش موازی کردم بازم همون مشکل رو داشت...
              به نظر شما چی رو باید تغییر بدم که درست بشه؟؟ مقاومت رو کم کنم؟ زیاد کنم؟ توانش رو زیاد کنم؟ خازن رو کم کنم؟

با سلام :
              آیا با وصل به بار خروجی داغ می کند یا بدون بار خارجی.؟
              علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
              نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
                با سلام :
                آیا با وصل به بار خروجی داغ می کند یا بدون بار خارجی.؟
                بدون وصل کردن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
                  سلام
                  اول تست کنید که دیود زنری که گذاشتید سالم باشه،
                  بعد شما با تنظیم مقدار خازن ورودی ( دورش خط قرمز کشیدید) میتونید خروجی 12 ولت رو داشته باشید و نیازی به اون مقاومت سبز و زنر نخواهد بود.

با مدار خازنی خروجی 300 میلی آمپر کمی مشکل خواهد بود.
                  دیود زنر سالم هست...
                  در ضمن خودم قبلش بدون اون مقاومت سبز امتحان کردم مدار رو
                  نتیجه: دیود ترکید...

دیدگاه

دیود زنر سالم هست...
                    در حالت بی باید حتما زنرتون میترکه چون بیش از 3 وات روش تلف میشه
                    اون مقاومت هم بیش از 300 میلی آمپر ازش عبور میکنه 220 اهم هم که باشه 18 وات روش می افته حتما باید نابود بشه
                    پیشنهاد
                    1- مقاومت 220 اهم رو حذف کنین ، بودنش هیچ فایده ای نداره
                    2- از زنر باتوان بالاتر استفاده کنین حدود پنج واتی یا یک زنر تقویت شده با ترانزیستور بجاش بذارین البته ترنزیستور اون نیاز به هیت سینک پیدا خواهد کرد ( و البته ایزولاسیون برای اجتناب از برق گرفتگی )
                    پانوشت : منابع تغذیه خازنی برای جریانهای بالا مناسب نیستند و عملا در این جریاتها تغذیه های سویچ مد ارزونتر در میاد و البته ایمن تر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                      در حالت بی باید حتما زنرتون میترکه چون بیش از 3 وات روش تلف میشه
                      اون مقاومت هم بیش از 300 میلی آمپر ازش عبور میکنه 220 اهم هم که باشه 18 وات روش می افته حتما باید نابود بشه
                      پیشنهاد
                      1- مقاومت 220 اهم رو حذف کنین ، بودنش هیچ فایده ای نداره
                      من در ساخت یک فیلتر به این نتیجه رسیدم که خازن نباید به صورت مستقیم با بار و یا... موازی بشه و نیاز هست که حتما یک مقاومت با اون سری بشه وگرنه داخل خارن جرقه میزنه و بوم... در اینجا هم احتمالا همون حالت مد نظر بوده اما چون خازن ها به صورت سری با مدار قرار گرفتند شاید مسله ی دیگری هم مد نظر هست.

ظرفیت خازن ها چقدر است؟
                      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107
                        من در ساخت یک فیلتر به این نتیجه رسیدم که خازن نباید به صورت مستقیم با بار و یا... موازی بشه و نیاز هست که حتما یک مقاومت با اون سری بشه وگرنه داخل خارن جرقه میزنه و بوم... در اینجا هم احتمالا همون حالت مد نظر بوده اما چون خازن ها به صورت سری قرار گرفتند شاید مسله ی دیگری هم مد نظر هست.

ظرفیت خازن ها چقدر است؟
                        همه اطلاعات نوشته شده توی عکس
                        سه تا 1 میکرو و اون جدا هم 1000میکرو...

دیدگاه

با سلام :
                          طبق محاسبه حداکثر جریان عبوری ورودی شما با مقاومت 100 اهم 190 میلی آمپر است، پس چگونه می خواهید 300 میلی آمپر از خروجی با توجه به مقاومت 220 اهم بعد پل دیود جریان بگیرید .؟
                          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

آقا واست مدارت رو اینجوری تغییر دادم،اینجوری نه قطعه ای دود میکنه و نه چیزی میترکه منتها اگه دستت به بدنه ی ترانزیستور بخوره یه شوک قوی بهت میده.
                            این مدار که مقدار توان قطعات رو مشخص کردم جای مقاومت R5 بارت رو قرار بده منتها اینو بهت بگم که باید بارت بیشتر از 50 اهم باشه چون زور این منبع حدود 300 میلی آمپر هست
                            اینم شبیه سازی مدار توی بار نامی خودش یعنی 50 اهم یا (300 میل روی 12)
                            [img height=567 width=1013]http://iandlive.persiangig.com/ECA/Source without trans/circuit1.png[/img]
                            درسته که این مدار کار میکنه اما به دوستانی که بعدا این تاپیک رو مطالعه میکنن پیشنهاد میکنم از ترانس استفاده کنن

اضافه شده در تاریخ :
                            راستی اولین زمین رو از سمت راست نباید بزاری، من برای شبیه سازی گذاشتم بعدش یادم رفت موقع اسکرین شات پاکش کنم
                            رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
                              آقا واست مدارت رو اینجوری تغییر دادم،اینجوری نه قطعه ای دود میکنه و نه چیزی میترکه منتها اگه دستت به بدنه ی ترانزیستور بخوره یه شوک قوی بهت میده.
                              این مدار که مقدار توان قطعات رو مشخص کردم جای مقاومت R5 بارت رو قرار بده منتها اینو بهت بگم که باید بارت بیشتر از 50 اهم باشه چون زور این منبع حدود 300 میلی آمپر هست
                              اینم شبیه سازی مدار توی بار نامی خودش یعنی 50 اهم یا (300 میل روی 12)
                              [img height=567 width=1013]http://iandlive.persiangig.com/ECA/Source without trans/circuit1.png[/img]
                              درسته که این مدار کار میکنه اما به دوستانی که بعدا این تاپیک رو مطالعه میکنن پیشنهاد میکنم از ترانس استفاده کنن

اضافه شده در تاریخ :
                              راستی اولین زمین رو از سمت راست نباید بزاری، من برای شبیه سازی گذاشتم بعدش یادم رفت موقع اسکرین شات پاکش کنم
                              متاسفانه این مدار کار نمیکنه
                              کافیه مقاومت بار از یک حدی بیشتر بشه تا خازن c1 بترکه

دیدگاه

دیود زنر سالم هست...
                                باید هم بترکه...
                                چون من گفتم حذف مقاومت و زنر با هم.
                                از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X