اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر ولتاژ خروجی ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر ولتاژ خروجی ترانس

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
    سلام... اول از همه بریم سراغ یکسوسازی و ظرفیت خازن ....برای یکسوسازی بهتره که از پل دیود های آماده استفاده کنید.(برای راحتی وگرنه دیود شاتکی آمپر بالا باشه بهتره) خوب نکته مهمی که وجود داره اینه که پل دیود های مکعبی 35 یا 50 آمپر که بدنه فلزی دارند اصلا مناسب نیستند(جنس نامرغوبن و میسوزند تو آمپر بالا) .... پیشنهاد من 2 تا پل دیود پکیج پلاستیکی 35 یا 50 آمپره مثل این که 50 آمپرش قیمت6600 تومنه.
    http://www.atrinelec.ir/kala-1322-S35VB100.html
    همونطور که دوستان هم گفتند بهتره که 2 تا پل دیود استفاده بشه منتها نکته مهمی این وسط وجود داره :biggrin: اون هم اینه که پل دیود هارو به این صورت به ترانس وصل کنید(هر 2 دیود درون پل دیود با هم موازی میشن و خوبیش اینه که اگه دمای هر دو پل دیود مساوی هم نباشه مشکلی از لحاظ تقسیم عادلانه جریان وجود نخواهد داشت.. :biggrin: چون دو سر ورودی AC هر کدوم از پل دیود ها به هم وصل شدند... به مدار دقت کنید.. :agree:

حالا میریم سراغ ظرفیت خازن.....این تاپیک رو ببینید...
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37400.msg183617#msg183617
    جریان مورد نیاز رو 40 بگیریم و حداکثر ریپل خازن رو هم 5 ولت بگیریم باید یه خازن 80000 میکرو فاراد استفاده کنید که ظرفیت بالایی هست...یعنی 8 تا خازن 10000 میکروفاراد 50 یا 63 ولت :rolleyes:
    ترانس شما 30 ولت متناوبه که اگه دی سی بشه میشه حدود 42 که زیر بار پل دیود هم حدود 2 ولت رو به خودش اختصاص میده که میشه 40 ولت..... حدود 25 درصد و حتی بیشتر هم افت ولتاژ ترانس رو درنظر بگیریم(به خاطر مقاومت اهمی سیمپیچ ها و نشتی ترانس درضمن چون جریان کشیده شده از ثانویه به صورت سینوسی نیست و از قله های موج استفاده میکنه افت ولتاژ میتونه بیتشر هم بشه)... ریپل ولتاژ خازن هم 5 ولت پس در واقع ترانس حدود 25 تا 30 ولت دی سی در نوسان رو زیر ماکزیمم بار میتونه تحویل بده....

حالا میریم سراغ مبدل دی سی به دی سی که حتما هم باید سوییچینگ باشه چون خطی اصلا به صرفه نیست و کلی تلفات رو دارید :redface:... تو همون تاپیک که پرسیده بودین میتونید از همون مدار استفاده کنید برای تبدیل منتها اینجوری حتما باید یه محدود کننده جریان هم داشته باشین وگرنه در صورت استصال کوتاه ترانس آمپر بسیار زیادی میتونه بده و باعث سوختن قطعات میشه(فیوز هم حتی بزارید باز هم ماسفت ها در خطر هستند)

بنظر میرسه ساختن چنین مبدل سوییچینگی برای شما دشوار باشه پس بهتره بسپاریدش به دوستی یا آشنایی که این کاره باشه :agree: درضمن بهتره که یه مبدل سوییچینگ ساخته بشه که ورودی برق شهر رو بگیره و خروجی 0 تا 30 ولت 0 تا 40 آمپر بده که خیلی اینجوری بهتره :agree: با استفاده از مبدل هافبریج یا فولبریج یا فوروارد تک سوییچ یا دو سوییچ :agree:
    با تشکر از شما....درسته ساختنش سخته.....ولی من نزدیک به 10 ساله الکترونیک کار میکنم و از لحاظ عملی مشکلی ندارم....فقط با محاسبات و تئوری ها آشنایی ندارم.....چون تجربی یاد گرفتم....شما اگه برادری کنی و بزرگی و به من بگی چجوری بسازمش....چون خیلی نیازمه....

اضافه شده در تاریخ :
    سلام....میشه کمی سریع تر کمکم کنید....چون نیاز دارم

اضافه شده در تاریخ :
    سلام....
    میگم ترانسم تغییر کرد.....
    یه کمی کار آسونتر شد.....به جای 40 آمپر شد 30 آمپر.....
    یعنی یه منبع تغذیه 0 تا 30 ولت 30 آمپر....
    ولی فکر نمیکنم تغییری تو مدار ایجاد بکنه...

اضافه شده در تاریخ :
    سلام. من ترانسم باز تغییر کرد... شد 35 ولت 10 آمپر.....حالا میخوام تبدیلش کنم به یه منبع تغذیه متغیر 0 تا 30 ولت 10 آمپر....
    منتظر کمکهاتون هستم

اضافه شده در تاریخ :
    سلام کسی نیست یه مدار منبع تغذیه 0 تا 30 ولت 10 آمپر معرفی کنه؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
    لطفا کمک کنید

اضافه شده در تاریخ :
    سلام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X