اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
[آموزش] ساخت پاوربانک 12 و 5 ولت
Collapse
X
-
پاسخ : راهنمایی جهت ساخت پاوربانک 12 ولت
نوشته اصلی توسط Sahar.73 نمایش پست هاچی شد؟؟؟
من راه ساده رو گفتم با ای سی رو هم گفتم
یه راه دیگ ه هم هست که اگه همیشه باتری به شارژ باشه مشکلی پیش نمیاد
اینه که شما جریان رو روی400میلی تنظیم کنی (ولتاژ رو کم وزیادش کن تا جریان 400میلی باشه)Proudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط A.A-1998 نمایش پست هامشکل کجاست؟؟
اینه که شما جریان رو روی400میلی تنظیم کنی (ولتاژ رو کم وزیادش کن تا جریان 400میلی باشه)
منم یه زمانی از همین راه استفاده کردم
چیزی که نصیبم شد علاوه بر خسارت مالی ، سوختن صورت و چشمم شد
صدا منفجرش شدنش آدمای یه مجتمع تجاری رو جمع کرده جلوی واحد ما
شاید بگین که آره با یدونه قطعه 200تومنی خیلی آدم باحالی هستم چون به کسایی که شارژر ساختن پول نمیدم
اگر نمیخواید برای شارژ باتری زیاد خرج کنید پیشنهاد من ماژول های زیر هست
هم شارژر هست هم برد پاور بانک
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط A.A-1998 نمایش پست هامشکل کجاست؟؟
اینه که شما جریان رو روی400میلی تنظیم کنی (ولتاژ رو کم وزیادش کن تا جریان 400میلی باشه)
حالا شارژری که بشه باهاش اینا رو شارژ کرد لازم دارم
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
دیدگاه
-
اوه...چرا اینجوری بستی؟؟؟؟واسه هر باطری یه شارژر؟؟؟اصلا به صرفه نیست...
اون روش شارژری که گفتم مخصوص باتری اسیدی بود...اصلا حواسم به لیتیومی نبود خیلی خطر ناکن...ببخشید
این یه مدار واسه شارژ باطری های لیتیوم یون:
واسه هرباطری باید یکیشو درست کنیجدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۳:۴۰ ۱۳۹۵/۰۳/۱۵.Proudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط A.A-1998 نمایش پست هااوه...چرا اینجوری بستی؟؟؟؟واسه هر باطری یه شارژر؟؟؟اصلا به صرفه نیست...
اون روش شارژری که گفتم مخصوص باتری اسیدی بود...اصلا حواسم به لیتیومی نبود خیلی خطر ناکن...ببخشید
این یه مدار واسه شارژ باطری های لیتیوم یون:
واسه هرباطری باید یکیشو درست کنی
این همون ماژولیه که دوستمون گفت دونه ای 3500 تومنه که خییییلی به صرفه تر از ساختنش هست.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Sahar.73 نمایش پست هااول فکر کردم میشه همشو با هم شارژ کرد
این همون ماژولیه که دوستمون گفت دونه ای 3500 تومنه که خییییلی به صرفه تر از ساختنش هست.
موفق باشیProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Sahar.73 نمایش پست هاایول ممنون راهنمایی خوبی بود. حالا سوالی که دارم اینه فرض کن شما مثل شکل زیر شارژر رو ساختی ورودی یعنی اون مستطیل علامت سوال باید چی باشه.....
یا
یدونه منبع سوئیچینگ 5 ولت 5 آمپر (5آمپر برای شارژ همزمان 4باتری)
دیدگاه
-
ببخشین ی سوال...حالا چرا از NI-MH استفاده نمیشه؟...ممکنه بعضی چیزا رو از LI-ION کم بیاره ولی واسه شارژر مشکلی نداره...میتونه با جریان های خیلی بالاتر از جریان نامی خودش هم شارژ بشه...
مثلا من موس بلوتوث خودمو با همین باتری های NI-MH تبدیل به موس شارژی کردم...وقتی شارژش تموم میشه موس رو میزنم به یه شارژر USB موبایل...ممکنه دو روز هم به شارژر وثل باشه هیچ اتفاقی هم واسش نمیفته حتی دماش یذره هم بالا نمیره...
واسه تبدیل از 5ولت به 1.2 ولت هم از یه LM317 استفاده کردم...همینتولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست هاببخشین ی سوال...حالا چرا از NI-MH استفاده نمیشه؟...ممکنه بعضی چیزا رو از LI-ION کم بیاره ولی واسه شارژر مشکلی نداره...میتونه با جریان های خیلی بالاتر از جریان نامی خودش هم شارژ بشه...
مثلا من موس بلوتوث خودمو با همین باتری های NI-MH تبدیل به موس شارژی کردم...وقتی شارژش تموم میشه موس رو میزنم به یه شارژر USB موبایل...ممکنه دو روز هم به شارژر وثل باشه هیچ اتفاقی هم واسش نمیفته حتی دماش یذره هم بالا نمیره...
واسه تبدیل از 5ولت به 1.2 ولت هم از یه LM317 استفاده کردم...همین
دیدگاه
-
یه مقایسه کامل بین LI-ION , NI-MH , NICD
I hope that with that information youll be better equipped to make the decision between a NiCD, NiMH or Li-Ion battery!
یکی از مشکلات میتیومی همون انفجار و حساسیت به حرارت بود..
مقایسه جالبی هست:
کلا خودمم بیخیال NI-MH شدم!تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
طبق تجربه برخی شارژگرهایی که برای باتری های Nickel metal hydride استفاده می شود دارای مدار محافظ نیست و اگر زمان زیادی به این باتری ها جریان اعمال شود باعث بالا رفتن حرارت باتری می شود و همچنین باعث می شود باتری دیگر نتواند شارژ شود و در نتیجه باتری از بین می برود.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست هاطبق تجربه برخی شارژگرهایی که برای باتری های Nickel metal hydride استفاده می شود دارای مدار محافظ نیست و اگر زمان زیادی به این باتری ها جریان اعمال شود باعث بالا رفتن حرارت باتری می شود و همچنین باعث می شود باتری دیگر نتواند شارژ شود و در نتیجه باتری از بین می برود.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست هاطبق تجربه برخی شارژگرهایی که برای باتری های Nickel metal hydride استفاده می شود دارای مدار محافظ نیست و اگر زمان زیادی به این باتری ها جریان اعمال شود باعث بالا رفتن حرارت باتری می شود و همچنین باعث می شود باتری دیگر نتواند شارژ شود و در نتیجه باتری از بین می برود.
تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Sahar.73 نمایش پست هادوس جونی نگاه باتری ها رو اینجوری بستم
حالا شارژری که بشه باهاش اینا رو شارژ کرد لازم دارم
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
ایول ممنون راهنمایی خوبی بود. حالا سوالی که دارم اینه فرض کن شما مثل شکل زیر شارژر رو ساختی ورودی یعنی اون مستطیل علامت سوال باید چی باشه
کاربر گرامی، وقتی شما 4 عدد باتری 3.7 ولتی 1600 میلی آمپری را بصورت موازی وصل می کنید، ولتاژ خروجی شما می شود، 3.7 ولت و جریان 6400 میلی آمپر یا 6.4 آمپر 6400 = 4 × 1600 ( گروه اول) اما وقتی که شما 4 عدد باتری 3.7 ولت را بصورت سری وصل می کنید ولتاژ خروجی نامی شما می شود، 14.8 ولت و و آمپر آن همان 1600 میلی آمپر می باشد. ( گروه دوم)جدیدترین ویرایش توسط علی تحیری; ۱۴:۴۷ ۱۳۹۵/۰۳/۱۵.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه
دیدگاه