اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای جدا کردن دو جریان از یک آداپتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای جدا کردن دو جریان از یک آداپتور

نوشته اصلی توسط black.black نمایش پست ها
    جواب شما 3 کلمس:

کنترل جریان ترانزیستوری.
    به ازای هر لود که میخاید یه ترانزیستور یا ماسفت میذارید تو محاسباتتون هم لحاظ میکنید که لودی که قراره روش باشه حداکثر 70-80 درصد جریان اسمی ترانزیستور باشه.

من فقط موندم از بقیه کابرا که جواب سوال به اند سادگی رو چرا با هزار سوال دیگه میدن.
    میشه لطفا مداری معرفی کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sahar.73 نمایش پست ها
      میشه لطفا مداری معرفی کنید؟
      سلام پست اولی رو نگاه کردم
      المان خنک کننده ی شما چند امپره؟؟؟خوب اگه جریانش 10امپره وترانس 4امپره که نمیشه ......تاازه بابای ترانس درمیاد باید از المان خنک کننده جریان پایین تر استفاده کنی یا ترانس جریان بالا تر بگیری
      (مصرف کننده هرچی لازم باشه مصرف می کنه نه بیشتر)
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوست عزیز هدف از سری کردن لامپ کنترل جریان بود ولی از یک رگلاتور ساده ولتاژ نیز برای محدود کردن جریان میتوانید استفاده کنید و در اکثر موارد طرح آن ساده تر از محدود کننده های ترانزیستوری میباشد

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
          سلام پست اولی رو نگاه کردم
          المان خنک کننده ی شما چند امپره؟؟؟خوب اگه جریانش 10امپره وترانس 4امپره که نمیشه ......تاازه بابای ترانس درمیاد باید از المان خنک کننده جریان پایین تر استفاده کنی یا ترانس جریان بالا تر بگیری
          (مصرف کننده هرچی لازم باشه مصرف می کنه نه بیشتر)
          ماکزیمم جریان 10 امپر هست با یک امپر هم کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sahar.73 نمایش پست ها
            ماکزیمم جریان 10 امپر هست با یک امپر هم کار میکنه
            شما تستکنید ببینید وقتی با 1امپر داره کار می کنه ولتاژ چقدره؟؟
            چون شما وقتتی از یه منبع 1امپر واسه یه مصرف کننده 10امپر می زاری خیلی باید افت ولتاژ زیادی داشته باشی
            واسه محدود کردن جریانش فعلا یه راه به ذهنم می رسه اونم استفاده از یک دیود1n4007 هستش
            جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۲:۲۳ ۱۳۹۵/۰۶/۱۷.
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

احتمالا کنترل جریان ترانزیستوری راه حل درست و به صرفه ای برای شما نیست
              دقیقا بگید میخاید چکار کنید
              میخاید با باتری کار کنید یا برق شهری؟
              المانتون چه مشخصاتی داره
              دقیقا تمام اطلاعات رو دقیق و کامل از اول بگید و توضیح بدین تا من هم بتونم کامل و دقیق راهنمایی کنم(البته چند ساعت بیشتر در دسترس نیستم و احتمال داره سه شنبه مجدد به اینترنت دسترسی داشته باشم)شما اطلاعات رو کامل بدین و حتما هم پیامم رو نقل قول کنید تا برام پیام بیاد....من در اولین فرصت جواب میدم
              البته دوستان و اساتید دیگری هم هستند که جواب میدن.....مهم اینه که دقیق بگبن چی میخاین
              ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
                احتمالا کنترل جریان ترانزیستوری راه حل درست و به صرفه ای برای شما نیست
                دقیقا بگید میخاید چکار کنید
                میخاید با باتری کار کنید یا برق شهری؟
                تفاوتی نداره شما فرض کن باتری 500 هزار امپری داریم
                نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
                المانتون چه مشخصاتی داره
                اصلا المان مهم نیست!

سید جان
                ببین ما منبع تغذیه n امپری داریم( مثلا 1000000000000000000000000000000 آمپری) حالا میخوایم ازش سه تا جریان بگیریم جوری که مقدار جریان ها ثابت باشه و به هیچ عنوان از مقداری که براشون تعریف میکنیم کمتر یا بیشتر نشن (مثلا یک جریان 1 امپری و دوتا جریان نیم امپری)
                همین! نه قطعات مهمه و نه اینکه اون 1 امپر کجا میره و نه اینکه منبع چند آمپره و نه چیز دیگه ای.
                ممنون
                جدیدترین ویرایش توسط Sahar.73; ۱۴:۲۲ ۱۳۹۵/۰۶/۱۹.

دیدگاه

فکر می کنم شما با اصل موضوع مشکل دارین این که شما همیشه یک جریان ثابت می خواین اسمش منبع جریان اه که ولتاژ اش دیگه دست شما نیست یعنی هر مصرف کننده ای بزارین اون اینقدر ولتاژ رو عوض می کنه که به اون جریان برسه
                  شما کلا نیاز به یک محدود کننده دارین که وقتی جریان خواست بیشتر بشه اون جلوش رو بگیره
                  اما جدا از این موارد بهتر همون هست که شما از المان های سرد کننده کوچکتر استفاده می کردین که هم هدف کارتون براورده می شد هم پول کمتری می دادید و هم این مشکل رو نداشتین برای شما که نمی تونین جریان کامل اون المان بزرگ رو تامین کنین المان کوچک از هر نظری بهتر بود
                  به هر حال اگه قصد عوض کردن اش رو ندارین از محدود کننده ها جریان که یک مورد گذاشته بودن و مناسب نیست چون 1 امپر اه و شما باید رو 3 یا4 امپر محدود کننده جریان بزارین می تونین استفاده کنین
                  التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.ra نمایش پست ها
                    فکر می کنم شما با اصل موضوع مشکل دارین این که شما همیشه یک جریان ثابت می خواین اسمش منبع جریان اه که ولتاژ اش دیگه دست شما نیست یعنی هر مصرف کننده ای بزارین اون اینقدر ولتاژ رو عوض می کنه که به اون جریان برسه
                    شما کلا نیاز به یک محدود کننده دارین که وقتی جریان خواست بیشتر بشه اون جلوش رو بگیره
                    اما جدا از این موارد بهتر همون هست که شما از المان های سرد کننده کوچکتر استفاده می کردین که هم هدف کارتون براورده می شد هم پول کمتری می دادید و هم این مشکل رو نداشتین برای شما که نمی تونین جریان کامل اون المان بزرگ رو تامین کنین المان کوچک از هر نظری بهتر بود
                    به هر حال اگه قصد عوض کردن اش رو ندارین از محدود کننده ها جریان که یک مورد گذاشته بودن و مناسب نیست چون 1 امپر اه و شما باید رو 3 یا4 امپر محدود کننده جریان بزارین می تونین استفاده کنین
                    دوست گرامی چون شما بلد نیستی دلیل نمیشه که امکان ساخت چنین lداری وجود نداشته باشه.
                    در صورتی که راه حلی به ذهنتون نمیرسه :

لطفا اسپم ندید!!!!!!!!!!!!!!
                    جدیدترین ویرایش توسط Sahar.73; ۱۸:۲۲ ۱۳۹۵/۰۶/۱۹.

دیدگاه

بهتر یکبار دیگه چیزی که نوشتم رو با دقت بخونید مخصوصا خط اخرش رو!
                      التماس دعا

دیدگاه

دوستان عزیز ، منظور ایشون بنظرم کاملا واضحه . تصویر هم ارائه دادند
                        خنک کننده ی همراه که طبعا با منبع 12V 4A کار میکنه دارند می سازند

البته شخصا پیرو روشهای ساده مثل دوستی که یک دیود معرفی کردند هستم اما چون روش مد نظرم تلفات گرمایی بالایی داره و برای کار با باتری که ایشان نیاز دارند مناسب نیست ، لذا پیشنهاد نمی کنم
                        جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۲۰:۲۰ ۱۳۹۵/۰۶/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Skylake نمایش پست ها
                          دوستان منظور ایشون کاملا واضحه . تصویر هم ارائه دادند
                          قرار نیست چون چیزی به ذهنمون نمیرسه هی اما و اگر بیاریم و توضیح بیشتر طلب کنیم
                          یا میشه ، پس مثل برخی دوستان در صفحه قبل طرح مدار رو میدیم
                          یا نمیشه ، پس بی جهت اینجا پست نمیدیم تا تاپیک بی جهت n صفحه جلو نره !

البته شخصا پیرو روشهای ساده مثل دوستی که یک دیود معرفی کردند هستم اما چون روش مد نظرم تلفات گرمایی بالایی داره و برای کار با باتری که ایشان نیاز دارند مناسب نیست ، لذا پیشنهاد نمی کنم
                          فکر می کنم جواب سوال ایشون مطرح شده اما نمی دونم دنبال چی دارن می گردن به هر حال من در مورد جواب ای که خودم دادم بیشتر توضیح می دم
                          برای محدود کردن جریان می تونید هم از رگولاتور استفاده کنید که ساختاری که مربوط بهش هست در دیتا شیت هاشون اکثرا پیدا می شه فقط توجه کنین که رگولاتور بتونه 3A بده
                          راه دیگه اش این مدار هاست

به جال R_load المان قرار بدید
                          R-sense باید 0.7 رو تو 4 امپر تحمل کنه که توان اش می شه 3 وات حدودا لذا از مقاومت 5 وات استفاده کنین و مقدار اش هم می شه 0.2 اهم حدودا که مقاومت 0.1 اهم هست می تونید استفاده کنید
                          ترانزیستور طبقه دوم رو چون جریان زیادی دارین از tip122 می تونین استفاده کنین که تا 4 امپر مداوم می تونه عبور بده
                          ترانزیستور طبقه اول رو 2n2222 یا ترانزیستور دیگه هم بزارین جواب می گیرین فقط tip و ترانزیستور های دارلینگتون دیگه نزارین چون vbeon باید 0.7 باشه حدودا و بتاش بزرگ باشه R1 هم مقاومت پول اپ tip هست اش که چون بتا اش بزرگه و جریان بیس اش کمه یک مقاومت در حدود 1 تا 10 کیلو اهم بززارین کفایت می کنه و اون ترانزیستور طبقه اول هم راحت می تونه خاموشش کنه
                          التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X