اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محتسبه حداکثر جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محتسبه حداکثر جریان

سلام دوستان
    یه مدار تغذیه دارم 12 ولت . میخواستم بدونم چطوری میشه حداکثر جریانی که مدارم میتونه تولید کنه رو بدست بیارم ؟
    ممنون

پاسخ : محتسبه حداکثر جریان

با یه آمپرمتر بگیر اتصال کوتاهش کن . جریان و ببین ، اون میشه حداکثر جریان شما.
    البته این پروسه رو باید خیلی زود تموم کنید.

اگه مقدار جریان مورد استفاده برای آسیب ندیدن رو میخاید ببینید ، یا باید از رو دیتاشیتش بخونید ، یا باید تو یه رنج جریانی فرض بزارید برای مدت طولانی اگه گرم نشد ، میتونه جریان کاریت باشه.

باز دوستان راهنمایی خواهند کرد.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_gh1991 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      یه مدار تغذیه دارم 12 ولت . میخواستم بدونم چطوری میشه حداکثر جریانی که مدارم میتونه تولید کنه رو بدست بیارم ؟
      ممنون
      با سلام :
      شما باید یک ولت متر بطور موازی و یک آمپر متر بصورت سری با یک بار متغیر ( مقاومت سیمی پر وات متغیر) استفاده کنید، مقاومت متغیر را کم کم کاهش داده تا عبور جریان بیش تر مشاهده گردد . زمانی که بیش ترین جریان مصرفی با ولتاژ 12 ولت مشاهده می شود، این می شود حد اکثر جریان دستگاه شما در حالت طبیعی. چون جریان کشی بیش از این سبب سوختن منبع تغذیه شما در کوتاه مدت می شود. هرگز برای نشان دادن حداکثر جریان منبع تغذیه، منبع را با آمپر متر اتصال کوتاه نکنید.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام
        از یه مقاومت 10وات 4.7 اهم هم می تونی استفاده کنی البته اون روشی که جناب تحیری گفتن خیلی بهتره ولی من این روش رو هم امتحانش کردم جواب داده
        موفق باشی
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خیلی ممنون دوستان .
          برای مدارات دیگه هم این روشا جواب میده ؟ مثلا جریان حداکثر فلاشر .

دیدگاه

خیلی ممنون دوستان .
            با سلام و درود
            روش های بیان شده برای به دست آوردن میزان جریان مصرفی توسط مدارات نیست بلکه از این روش ها برای تشخیص حداکثر جریان تولیدی توسط مدارات و دستگاه های مختلف است.

دیدگاه

خیلی ممنون دوستان .
              شما جریان هرمداری رو خواستی به دست بیاری مولتی متر رو بین تغذیه و مدار قرار بده(باید سری ببندی) حد اکثر جریان رو نشونت میده
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بهترین روش برای فهمیدن حداکثر جریان تغذیه به نظر من رجوع به شناسنامشه
                چون خیلی وسایل در کوتاه مدت جریان بیشتری میدن
                مثلا من یه ترانس دارم اسمش 14 امپره ولی تا 60 امپر میده!!!!!!!!!!
                ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200 نمایش پست ها
                  مطمئنی؟؟؟
                  فک نکنم این همه جریان نامی و اصلی باهم اختلاف داشته باشن هااا
                  تازه جریان نامی رو می نویسن مثلا 1امپر ولی 500میلی بیشتر نیست
                  چجوریه که ترانس شما بیشتره؟
                  منظورت از کوتاه مدت جریان لحظه ایه؟؟؟یا؟
                  من اون روش رو گفتم واسه وقتی که یه مدار رو می سازیم یا یه مداره که نمی دونیم جریانش چقدره
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                    مطمئنی؟؟؟
                    فک نکنم این همه جریان نامی و اصلی باهم اختلاف داشته باشن هااا
                    تازه جریان نامی رو می نویسن مثلا 1امپر ولی 500میلی بیشتر نیست
                    چجوریه که ترانس شما بیشتره؟
                    منظورت از کوتاه مدت جریان لحظه ایه؟؟؟یا؟
                    من اون روش رو گفتم واسه وقتی که یه مدار رو می سازیم یا یه مداره که نمی دونیم جریانش چقدره
                    منم خیلی تعجب کردم،14 تا60!!!!!!!
                    فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها
                      منم خیلی تعجب کردم،14 تا60!!!!!!!
                      اخه همچین چیزی نمیشه نداریم اصلا همیشه کم تره نه بیشتر اونم با این همه اختلاف
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

پاسخ های بعضی دوستان خیلی جالب بود انجام می داد منبع اش احتمالا می رفت اون دنیا اگه تو پاسخ هامون دقت کنیم خیلی بهتره چون دوستانی که میان این موارد رو سوال می کنن به شما اعتماد می کنن ...

در مورد این ترانس دوستمون هم جریان کشی از ترانس باعث گرم شدن سیم ها و در ابتدا سوختن عایق و با ادامه دادن وضعیت ذوب شدن سیم ها می شه
                        چیزی که اهمیت داره اینه که وقتی جریان لحظه ای می کشین انرژی زیادی از سیم ها عبور می کنه اما چون زمان کوتاه هست اش تا دمای سیم ها بالا بره و عایق خراب بشه دوباره از اون حالت خارج شده پس پیک جریان مهم هست اش که تو چه زمانی اتفاق میفته بیشتر تا مقدارش که 60 امپر هم می تونه باشه برای یک ترانس با جریان کاری مداوم 14 امپر ....
                        التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.ra نمایش پست ها
                          پاسخ های بعضی دوستان خیلی جالب بود انجام می داد منبع اش احتمالا می رفت اون دنیا اگه تو پاسخ هامون دقت کنیم خیلی بهتره چون دوستانی که میان این موارد رو سوال می کنن به شما اعتماد می کنن ...

در مورد این ترانس دوستمون هم جریان کشی از ترانس باعث گرم شدن سیم ها و در ابتدا سوختن عایق و با ادامه دادن وضعیت ذوب شدن سیم ها می شه
                          چیزی که اهمیت داره اینه که وقتی جریان لحظه ای می کشین انرژی زیادی از سیم ها عبور می کنه اما چون زمان کوتاه هست اش تا دمای سیم ها بالا بره و عایق خراب بشه دوباره از اون حالت خارج شده پس پیک جریان مهم هست اش که تو چه زمانی اتفاق میفته بیشتر تا مقدارش که 60 امپر هم می تونه باشه برای یک ترانس با جریان کاری مداوم 14 امپر ....
                          به احتمال زیاد جریان لحظه ای رو می گفته (زمانش هم خیلی کم بای باشه)
                          چون هیچ وقت ترانس 14امپر نمی تونه 60امپر بده مگر لحظه ای
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200 نمایش پست ها
                            با سلام :
                            کاربر گرامی اگر ترانس شما 14 آمپر می باشد و شما 60 آمپر را با آن اندازه گیری لحظه ای نموده اید، آیا در زمانی که آمپر متر 60 آمپر را نشان می دهد، ولتاژ خروجی ترانس را گرفته اید که چند ولت را نشان می دهد.!!! شما در حقیقت جریان اتصال کوتاه ترانس را اندازه گیری کردید، نه جریان نامی ترانس را.
                            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                              به احتمال زیاد جریان لحظه ای رو می گفته (زمانش هم خیلی کم بای باشه)
                              چون هیچ وقت ترانس 14امپر نمی تونه 60امپر بده مگر لحظه ای
                              جریان لحظه ای 14 به 60 هم خیلیه
                              فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X