اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد سفارش ترانس منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد سفارش ترانس منبع تغذیه

مدار کنترل جریان و ولتاژ رو میتونی از همون شماتیک 3005 استفاده کنی و تا 50 ولت هم مشکل نداری
    برای 50 ولت باید ترانزیستورای طبقه قدرت رو تغییر بدی و یه سری چیزای دیگه که در مقدار یا شماره ترانزیستوری چیزی هست .
    برای قسمت سلکتور میتونی فقط از یه ولتاژ 50 ولت ورودی استفاده کنی که تلفات میره بالا پس کار درستی نیست و باید ولتاژ رو در سطح های مختلف تقسیم کنی تا برای خروجی های متفاوت ورودی نزدیک به خودش البته بیشتر از ورودی رو انتخاب کنه .
    که یه ترانس میخوای به توان 250va به بالا که ولتاژای خروجی
    15-0-15 ولت با جریان 1.5 امپر برای تغذیه خود مدارکنترل
    دوتا 12ولت یا یه 12و یه 9 برای فن و تغذیه ولتمتر امپر متر
    و ولتاژ تغذیه اصلی که میتونید تو رنجهای مختلفی قرار بدید. اما پیشنهاد بنده اگر بخواید سه تا رله بزارید 0-12-24-36-50 ولت هست
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد سفارش ترانس منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط mahdi8 نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان عزیز
      خسته نباشید

من می خوام یه منبع تغذیه درست کنم در ولتاژ 50 ولت و جریان 5 یا 10 آمپر حالا برای این منبع تغذیه می خوام یه ترانس مناسب با مدار این منبع تغذیه سفارش بدم که مشکل بزرگم اینجاست یه نقشه مدار دارم ولی این مدار رو هم بعضی از دوستان که ساختن میگن در کنترل جریان مشکل داره

اینم لینک مدار از سایت اصلی : http://320volt.com/en/0-50volt-0-5am...kaynagi-ua723/
      از اساتید گرامی در خواست کمک برای ساخت همچین منبع تغذیه ای رو دارم و خیلی مهم هست برام چون الان دارم از آداپتور ولتاژ متغیر 1.5 الی 12 ولت 1 آمپر استفاده میکنم
      ترانس سراق دارم بابت ترانس که مشکلی ندارید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X