سلام . من یک شارژر هوشمند دارم که میخوام خروجی ولتاژش رو با مولتی متر اندازه بگیرم ولی وقتی به برق میزنم شروع به کار نمیکنه و چراغ روش روشن نمیشه . راهی داره بدون اینکه به باطری وصل کنم با مولتی متر ولتاژ خروجیش رو اندازه بگیرم ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اندازه گیری ولتاژ خروجی شارژر هوشمند
Collapse
X
-
پاسخ : اندازه گیری ولتاژ خروجی شارژر هوشمند
نوشته اصلی توسط xerxes_22 نمایش پست هانه مشکلی نداره . خراب نیست .ظاهرش سالمه . میخوام ولتاژ خروجیش رو اندازه بگیرم ببینم چقدره . این شارژر ها وقتی وصل میشن به باتری شروع به کار میکنن . برچسب روش کنده شده و من نمیدونم خروجی چقدر میده . راهی هست ولتاژ خروجیش رو اندازه بگیرم ؟Proudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هااهان حالا فهمیدم چی شد تا باتری وصل نباشه شارژر کار نمی کنه چند تا پین داره سوکتش؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
اتفاقا من چندتا شارژر تست کردم وقتی باطری هم بهشون وصل نباشه تو خروجی ولتاژ فول رو میدن مثلا برای لیتومی ها 4.25 میدن
شما ی مقاومت رو طوری بین + و - خروجی شارژر بزار ک جریان عبوری از مقاومت 1/10 جریان شارژ شارژرت بشه بعد ولتاژ دو سر مقاومقاومتو اندازه بگیرعزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط armin_gera نمایش پست هااتفاقا من چندتا شارژر تست کردم وقتی باطری هم بهشون وصل نباشه تو خروجی ولتاژ فول رو میدن مثلا برای لیتومی ها 4.25 میدن
شما ی مقاومت رو طوری بین + و - خروجی شارژر بزار ک جریان عبوری از مقاومت 1/10 جریان شارژ شارژرت بشه بعد ولتاژ دو سر مقاومقاومتو اندازه بگیر
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط xerxes_22 نمایش پست هامهندس جان . این شارژر ها از نوع اسمارت شارژر هست و حتما باید به باطری متصل بشه تا روشن بشه مثل شارژر گوشی موبایل نیست که وقتی میزنی تو برق خروجی رو بشه اندازه گرفت . روی شارژر یک چراغ هست که وقتی به برق بزنی و طرف دیگش به باطری نره سبز رنگه و وقتی به باطری خالی میخوره رنگش عوض میشه و در اصل به کار میفته. من قبلا نمونه این شارژر ها رو دیدم منتها مشکل من اینه که نمیدونم ولتاژ این شارژر چقدره و چطور باید بفهمم بدون اینکه به باطری متصل کنم . شما فرمودین مقاومت بزارم آیا این خطر ناک نیست ؟ به نطر ولتاژ و جریان زیادی میده
نه مشکلی نیست اتفاقا قبل از این که جناب ارمین بخوان بگن من هم همین نظر روداشتم یه مقاومت بزار ببین ولتاژ چقدرهProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط xerxes_22 نمایش پست هامهندس جان . این شارژر ها از نوع اسمارت شارژر هست و حتما باید به باطری متصل بشه تا روشن بشه مثل شارژر گوشی موبایل نیست که وقتی میزنی تو برق خروجی رو بشه اندازه گرفت . روی شارژر یک چراغ هست که وقتی به برق بزنی و طرف دیگش به باطری نره سبز رنگه و وقتی به باطری خالی میخوره رنگش عوض میشه و در اصل به کار میفته. من قبلا نمونه این شارژر ها رو دیدم منتها مشکل من اینه که نمیدونم ولتاژ این شارژر چقدره و چطور باید بفهمم بدون اینکه به باطری متصل کنم . شما فرمودین مقاومت بزارم آیا این خطر ناک نیست ؟ به نطر ولتاژ و جریان زیادی میده
اگه 470 اهم یا 1 گیلو بزاری مهم نیست وات والا باشه با همین 1/4 واتیا میتونی تست کنیجدیدترین ویرایش توسط armin_gera; ۰۰:۰۲ ۱۳۹۵/۰۴/۲۳.عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
- تشکرها 2
دیدگاه
-
دوستان من با راهنمایی شما عزیزان یک مقاومت آجری 10 وات رو به دو سر شارژر وصل کردم و تونستم ولتاژ خروچی رو اندازه بگیرم . ولی چراغش از حالت سبز به قرمز تغییر نکرد . ولی به هر حال کارم راه افتاد میخواستم ببینم چند ولت بهم میده . ممنون از دوستان
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط xerxes_22 نمایش پست هادوستان من با راهنمایی شما عزیزان یک مقاومت آجری 10 وات رو به دو سر شارژر وصل کردم و تونستم ولتاژ خروچی رو اندازه بگیرم . ولی چراغش از حالت سبز به قرمز تغییر نکرد . ولی به هر حال کارم راه افتاد میخواستم ببینم چند ولت بهم میده . ممنون از دوستان
دلیل قرمز نشدن led هم اینه ک چون مقدار مقاومتی ک قرار دادین مقدارش زیاد بوده جریان کشی لازم برای اینکه شارژر احساس کنه باطری در حالت پر نیست کشیده نشده و لذا حس کرده باطری در حالت پر هست (تقریبا پر ) و حد اکثر ولتاژ شارژ رو بهتون داده و در حالت منبع ولتاژ قرار گرفته constant voltage اگه مقاومت مقدار پایین تر بزارید میبینید ک شارژر ب حالت منبع جریان constant current میره و چراغ رنگش عوض میشه
درصورتی ک اطلاعات بیشتری لازم داشتید ب تاپیک من با عنوان " باطری و همه چیز درباره شارژ آن" مراجعه کنیدعزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه