اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژر موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شارژر موبایل

سلام دوستان
    می خوام یه شارژر موبایل بسازم برای ورودی یک باتری 48 ولت . خواستم که راهنمایی کنید که از چه آی سی استفاده کنم و نکات مهم حفاظتی اگه وجود داره بگید. نظر خودم این هست که از آی سی LM2575HV استفاده کنم ولی توی سایت های شرکت های سازنده مثل TI و Maxim آی سی های وجود داره تحت عنوان Battery charger ، که یه سری چیزارو مثل جریان کشی بالا و یا ولتاژ بالا و پایین رو مانیتور می کنه و محافظت می کنه. مشکل همشون اینه که ولتاژ ورودی اونها زیر 30 ولت هست و به کارم نمیاد همچنین قیمت هاشون بالاست ( از 1.5 دلار به بالا ) .
    مگه اینکه بعد از کاهش ولتاژ به وسیله LM2575HV و یا LM317 از یکی از اون آی سی ها استفاده کنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی
    جدیدترین ویرایش توسط pes68; ۱۵:۵۹ ۱۳۹۵/۰۴/۲۳.

پاسخ : شارژر موبایل

نوشته اصلی توسط pes68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    می خوام یه شارژر موبایل بسازم برای ورودی یک باتری 48 ولت . خواستم که راهنمایی کنید که از چه آی سی استفاده کنم و نکات مهم حفاظتی اگه وجود داره بگید. نظر خودم این هست که از آی سی LM2575HV استفاده کنم ولی توی سایت های شرکت های سازنده مثل TI و Maxim آی سی های وجود داره تحت عنوان Battery charger ، که یه سری چیزارو مثل جریان کشی بالا و یا ولتاژ بالا و پایین رو مانیتور می کنه و محافظت می کنه. مشکل همشون اینه که ولتاژ ورودی اونها زیر 30 ولت هست و به کارم نمیاد مگه اینکه بعد از کاهش ولتاژ به وسیله LM2575HV و یا LM317 از یکی از اون آی سی ها استفاده کنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی
    سلام

شما از lm2575hv استفاده کن lm317نمی تونه حد اکثر30ولته

فقط lm2575hvرو خوب خنکش کن

موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      سلام

شما از lm2575hv استفاده کن lm317نمی تونه حد اکثر30ولته

فقط lm2575hvرو خوب خنکش کن

موفق باشی
      مرسی مهندس ممنون از پاسختون. فقط نکات حفاظتی رو چه کار کنم ؟ اگه آی سی lm2575hv بسوزه اونوقت 48 ولت میره توی خروجی ؟
      بهتر نیست واسه حفاظت از آی سی های Battery charger استفاده کنم ؟ مثل bq24311 . البته قبلش باید با lm2575hv و یا lm317 ولتاژ رو تا 20 ولت پایین بیارم. (در این صورت اختلاف دو سر lm317 زیر 30 ولت میشه و میشه ازش استفاده کرد)
      راه ارزون تر و حفاظت شده سراغ دارید ؟

دیدگاه

سلام
        لینک زیر رو ببینید...با آیسی مد نظر شما شارژر رو ساخته و البته خروجی دلخواه رو هم گرفته...مثلا باهاش یه نوت بوک رو شارژ میکنه:
        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pes68 نمایش پست ها
          مرسی مهندس ممنون از پاسختون. فقط نکات حفاظتی رو چه کار کنم ؟ اگه آی سی lm2575hv بسوزه اونوقت 48 ولت میره توی خروجی ؟
          بهتر نیست واسه حفاظت از آی سی های Battery charger استفاده کنم ؟ مثل bq24311 . البته قبلش باید با lm2575hv و یا lm317 ولتاژ رو تا 20 ولت پایین بیارم. (در این صورت اختلاف دو سر lm317 زیر 30 ولت میشه و میشه ازش استفاده کرد)
          راه ارزون تر و حفاظت شده سراغ دارید ؟
          بله اگه بسوزه ورودی مستقیم به خروجی میره می تونی از مدار مقایسه گر استفاده کنی که اگه ولتاژ خروجیت بیشتر از5.5شد خروجی رو قطعش کنه

از اون ای سی هم می تونی استفاده کنی اگه می دونی قشنگ حفاظت رو انجام میده..
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X