پاسخ : [پروژه] آموزش قدم به قدم ساخت پاور بانک ارزان
اشکان جان این ماژول بوست رو ب چ اسمی تو سایتا میشه پیدا کرد؟ ممنون میشم ی لینک فروش ازش بدی
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
پاسخ : [پروژه] آموزش قدم به قدم ساخت پاور بانک ارزان
با سلام و خسته نباشید
اگر مثلا یک گوشی "" دقیقا همین معیارهایی رو داشته باشه که شما در مدار پاور بانکتون مورد لحاظ قرار دادین ""
این پاور بانک، چند دفعه این گوشی رو میتونه شارژ کنه؟ "" با احتساب اینکه گوشی کاملا خالی از شارژ هستش! "" چند دفعه فول شارژ میکنه؟
و برای اینکه تعداد دفعات شارژ رو بالا ببریم! باید چیکارکنیم؟
آیا باید 2 و یا چندتا از همین مدل باتری رو باهاش موازی کنیم؟ و یا سری کنیم؟
پیشاپیش ممنونم مهندس
با سلام و خسته نباشید
اگر مثلا یک گوشی "" دقیقا همین معیارهایی رو داشته باشه که شما در مدار پاور بانکتون مورد لحاظ قرار دادین ""
این پاور بانک، چند دفعه این گوشی رو میتونه شارژ کنه؟ "" با احتساب اینکه گوشی کاملا خالی از شارژ هستش! "" چند دفعه فول شارژ میکنه؟
و برای اینکه تعداد دفعات شارژ رو بالا ببریم! باید چیکارکنیم؟
آیا باید 2 و یا چندتا از همین مدل باتری رو باهاش موازی کنیم؟ و یا سری کنیم؟
پیشاپیش ممنونم مهندس
تعداد دفعات شارژ به میزان ظرفیت پاور بانک و باتری گوشی بستگی دارد
اگر باتری گوشی شما 1000mAh باشد و پاور بانک 3500mAh اعداد دفعات شارژ کامل گوشی حدود 3 بار خواهد بود
برای افزایش دفعات شارژ بایستی ظرفیت باتری پاور بانک رو افزایش داد
افزایش ظرفیت میتونه با افزایش ظرفیت خود باتری پاور بانک یا سری و موازی شدن اونها انجام بشه.
بقول دوستان واقعا آفرین به این سرعت پاسخگویی اگه موازی کنم بهتره یا سری کنم؟ دقیقا نمیدونم باید سری بشه یا موازی ممنون میشم دقیقتر راهنمایی کنید
اگه بخوایید سری کنید اونوقت برای شارژ باتری ها دردسر خواهید داشت . باید از بالانس شارژر استفاده کنید و ولتاژ ورودی شارژ هم از مجموع ولتاژ باتری ها بیشتر باشه
به صورت موازی اگه بخواید ببندید باید برای هر باتری ماژول شارژر جدا بذارید تا شارژر بدرستی انجام بشه و به شارژر فشار نیاد
دیدگاه