اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آموزش قدم به قدم ساخت پاور بانک ارزان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] آموزش قدم به قدم ساخت پاور بانک ارزان

اشکان جان این ماژول بوست رو ب چ اسمی تو سایتا میشه پیدا کرد؟ ممنون میشم ی لینک فروش ازش بدی
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera نمایش پست ها
      اشکان جان این ماژول بوست رو ب چ اسمی تو سایتا میشه پیدا کرد؟ ممنون میشم ی لینک فروش ازش بدی
      دوسه نوعش رو آفتاب داره
      قبلا یکیش هم توی فروشگاه بود الان پیدا نمیکنم

دیدگاه

سلام.ببخشین من این رو ساختم.بعضی گوشیهارو شارژ میکنه.بعضیا ب جای شارژ از شارژشون کم میکنه.بعضیام هی قط و وصل میشه.چاره چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_hesam نمایش پست ها
          سلام.ببخشین من این رو ساختم.بعضی گوشیهارو شارژ میکنه.بعضیا ب جای شارژ از شارژشون کم میکنه.بعضیام هی قط و وصل میشه.چاره چیه
          برای حل این مشکل دوتا سیم دیتا usb رو به هم وصل کنید تا مشکل حل بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
            برای حل این مشکل دوتا سیم دیتا usb رو به هم وصل کنید تا مشکل حل بشه
            ببخشین من زیاد سر در نمیارم.دوتا سیم دیتای یو اس بی میشه کدوم سیما تو این دستگاه.ممنون

دیدگاه

ببخشین من زیاد سر در نمیارم.دوتا سیم دیتای یو اس بی میشه کدوم سیما تو این دستگاه.ممنون
              در خروجی پاور بانک از یه ماژول افزاینده استفاده که کانکتور اون usb هست. دوتا سیم وسط این کانکتور رو از زیر به هم لحیم کنید

دیدگاه

در خروجی پاور بانک از یه ماژول افزاینده استفاده که کانکتور اون usb هست. دوتا سیم وسط این کانکتور رو از زیر به هم لحیم کنید
                من واقعا معذرت میخوام.اگه منظورتون اون مبدل دی سی ب دی سیه.اون ک فقط ی in+ و ی in-داره.سیم وسط میشه کدوم

دیدگاه

من واقعا معذرت میخوام.اگه منظورتون اون مبدل دی سی ب دی سیه.اون ک فقط ی in+ و ی in-داره.سیم وسط میشه کدوم
                  این روتا پایه رو هم وصل کنید
                  جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۰:۵۷ ۱۳۹۵/۱۱/۰۳.

دیدگاه

ممنون.معذرت میخوام ک نفهمیدم اول.نیازی ب گفتن اینکه بنده نفهمیدم نبود.ممنون بخاطر پاسخگوییتون.خیلی زحمت کشیدن.معذرت.

دیدگاه

ببخشین من اون دوتا سیم رو هم لحیم کردم ولی هنوز همون مشکل رو داره.هیچ راه دیگه ای ندارین؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

الان با مولتی متر مقدارش رو هم گرفتم.بجای زیاد کردن ولتاژ.داره کم میکنه

دیدگاه

ببخشین من اون دوتا سیم رو هم لحیم کردم ولی هنوز همون مشکل رو داره.هیچ راه دیگه ای ندارین؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

الان با مولتی متر مقدارش رو هم گرفتم.بجای زیاد کردن ولتاژ.داره کم میکنه
                        اشکال کار از دو جا میتونه باشه
                        یا اتصالات رو درست انجام ندادید
                        و یا اینکه باتری یا ماژول افزاینده ایراد داره

از سلامت اتصالات و قطعات اطمینان حاصل کنید

خروجی باتری در حالت شارژ کامل باید حدود 4.2ولت باشه
                        خروجی ماژول افزاینده نیز باید 5ولت باشه
                        جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۱:۲۹ ۱۳۹۵/۱۱/۰۳.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید
                          اگر مثلا یک گوشی "" دقیقا همین معیارهایی رو داشته باشه که شما در مدار پاور بانکتون مورد لحاظ قرار دادین ""
                          این پاور بانک، چند دفعه این گوشی رو میتونه شارژ کنه؟ "" با احتساب اینکه گوشی کاملا خالی از شارژ هستش! "" چند دفعه فول شارژ میکنه؟
                          و برای اینکه تعداد دفعات شارژ رو بالا ببریم! باید چیکارکنیم؟
                          آیا باید 2 و یا چندتا از همین مدل باتری رو باهاش موازی کنیم؟ و یا سری کنیم؟
                          پیشاپیش ممنونم مهندس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza_radnezhad نمایش پست ها
                            با سلام و خسته نباشید
                            اگر مثلا یک گوشی "" دقیقا همین معیارهایی رو داشته باشه که شما در مدار پاور بانکتون مورد لحاظ قرار دادین ""
                            این پاور بانک، چند دفعه این گوشی رو میتونه شارژ کنه؟ "" با احتساب اینکه گوشی کاملا خالی از شارژ هستش! "" چند دفعه فول شارژ میکنه؟
                            و برای اینکه تعداد دفعات شارژ رو بالا ببریم! باید چیکارکنیم؟
                            آیا باید 2 و یا چندتا از همین مدل باتری رو باهاش موازی کنیم؟ و یا سری کنیم؟
                            پیشاپیش ممنونم مهندس
                            تعداد دفعات شارژ به میزان ظرفیت پاور بانک و باتری گوشی بستگی دارد
                            اگر باتری گوشی شما 1000mAh باشد و پاور بانک 3500mAh اعداد دفعات شارژ کامل گوشی حدود 3 بار خواهد بود

برای افزایش دفعات شارژ بایستی ظرفیت باتری پاور بانک رو افزایش داد
                            افزایش ظرفیت میتونه با افزایش ظرفیت خود باتری پاور بانک یا سری و موازی شدن اونها انجام بشه.

دیدگاه

بقول دوستان واقعا آفرین به این سرعت پاسخگویی اگه موازی کنم بهتره یا سری کنم؟ دقیقا نمیدونم باید سری بشه یا موازی ممنون میشم دقیقتر راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza_radnezhad نمایش پست ها
                                بقول دوستان واقعا آفرین به این سرعت پاسخگویی اگه موازی کنم بهتره یا سری کنم؟ دقیقا نمیدونم باید سری بشه یا موازی ممنون میشم دقیقتر راهنمایی کنید
                                اگه بخوایید سری کنید اونوقت برای شارژ باتری ها دردسر خواهید داشت . باید از بالانس شارژر استفاده کنید و ولتاژ ورودی شارژ هم از مجموع ولتاژ باتری ها بیشتر باشه

به صورت موازی اگه بخواید ببندید باید برای هر باتری ماژول شارژر جدا بذارید تا شارژر بدرستی انجام بشه و به شارژر فشار نیاد
                                جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۳:۲۹ ۱۳۹۵/۱۱/۲۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X