اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه تکمیل شده] ساخت شارژر موبایل با برق ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] ساخت شارژر موبایل با برق ماشین

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
    کلا دور 25xx رو خط بکش
    از MP1584 استفاده کن
    ماژولش 2500تومنه تقریبا هم قیمت همین 25XX های تقلبی
    اندازش یه بند انگشته
    تا سه آمپر بدون هیچ گرمایی کار میکنه
    من برگه ی دیتا شیت این ای سی رو نگاه کردم ای سی خیلی خوبیه اما راندمانش خیلی هم بالا نیست و برای 3 آمپر حدود 85% میشه که برای 5 ولت نزدیک 2.5 وات گرما تولید میکنه. و بنظر باید خیلی داغ کنه.به پکیجش نمیاد بتونه 2.5 وات رو تحمل کنه. اما برای جریان یا ولتاژ پایین تر چیز خوبیه بخصوص اینکه قیمتش هم مناسبه.

دیدگاه

پاسخ : [پروژه تکمیل شده] ساخت شارژر موبایل با برق ماشین

با عرض سلام حضور اساتید بزرگوار
      آیا از این ماژول میشه برای شارژر فندکی موبایل استفاده کرد؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kavah63 نمایش پست ها

ممنون
        بلی میتونید استفاده کنید. به خوبی جواب میده

دیدگاه

ممنون
          با سلام:
          این یک جواب کلیدی برای تمام مصرف کننده ها از فیش جافندگی خودرو می باشد. چون فیوز، فیش جافندکی در تمام خودروها 20 آمپر است ، پس شما حد اکثر تا 20 آمپر می توانید از از این فیش استفاده کنید . در صورت مصرف بیش تر از 20 آمپر سیم کشی خودرو جواب نمی دهد، باید بطور مستقیم از سر باتری استفاده کنید. ( پمپ باد خودرویی و اینورتر های 200 وات به بالا و ...)
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

ممنون
            سلام بر اساتید بزرگوار
            این ماژول رو دارم استفاده می کنم. خیلی خوبه(ولتاز تقریبا بدون نوسان و داغ هم نمیشه) ، تنها اشکالی که داره اینه که روی رادیو موج اف ام (که اغلب گوش میدم) پارازیت می اندازه به اندازه ای که وقتی ماژول وصله به برق ماشین، رادیو دیگه قابل استفاده نیست .

دیدگاه

سلام بر اساتید بزرگوار
              این ماژول رو دارم استفاده می کنم. خیلی خوبه(ولتاز تقریبا بدون نوسان و داغ هم نمیشه) ، تنها اشکالی که داره اینه که روی رادیو موج اف ام (که اغلب گوش میدم) پارازیت می اندازه به اندازه ای که وقتی ماژول وصله به برق ماشین، رادیو دیگه قابل استفاده نیست .
              خیلی ممنون بلبت اطلاع رسانیتون
              وقتی گوشی تو ماشین مدام بهش وصله داغ نمیکنه؟ ی پیشنهادیم دارم , برید از تعمیراتی کامپیوتر ی مادگی یو اس بی دوتایی بخرید و همزمان دو تا گوشی رو وصل کنید به این ماژول ببینید گرم میشه یا نه
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
              مخترع برتر شمال غرب سال 96
              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام
                در مدت زمان های طولانی(حدود1ساعت) مشکلی نداره(داغ نمیشه)
                ارادت
                جدیدترین ویرایش توسط kavah63; ۰۸:۴۳ ۱۳۹۵/۱۱/۲۷. دلیل: آپدیت

دیدگاه

درود
                  آدم تا خودش بره انواع و اقسام ماژول ها یا آیسی ها رو بخره و تست کنه کلی زمان و حوصله از دست میره تا به یه چیزی برسه
                  بحث پرباری شده .. همه عزیزان فعال تایپیک دست و پنجه شون سلامت

انقدر از این mp1584 تعریف کردین میخوام برم یه گونی بخرم بحث جا فندکی من ایشالا با این ماژول حل بشه
                  یه سوال داشتم در مورد این ماژول ک ربطی به شارژر نداره .. برای استفاده از مثلا توربین بادی دستساز یا پنل خورشیدی (که البته برای بازدهی بالا تجهیزات خودشونو دارن و چون گرونن کاری به کارشون ندارم من) که ولتاژ خروجیشون متغیره این ماژول چطور جواب بده بنظرتون؟ میشه بر ولتاژ ورودی متغییر رو بازدهی بالای 70 درصد حساب باز کرد؟ (ترمال شات داون هم داره خیلی عالیه)

حالا که همه خوبان اینجا جمعن یه چیزی تو مایه های همین mp1584 (پروتکشن مروتکشن دار و سگ جون) ولی افزاینده و البته مثل خودش ارزون (برای تبدیل ولتاژ باطری لیتیوم به شارژ گوشی و یدونه م حدود 10-12 ولت برای پاور ال ای دی) سراغ دارین؟
                  زندگی پر ز وجود است ولی ..
                  ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

چنتا تایپیک پاور بانک رو خوندم و یمقدار گردیدم این مواردو پیدا کردم
                    LM2577 .. قیمت 13 هزار
                    ماژول رگولاتور DC-DC افزاینده 2 آمپر با ورودی میکرو USB .. قیمت 7 هزار

ماژول افزاینده ولتاژ ۲ آمپر MT3608 .. فروشگاه موجود نداره ولی بنظر میاد همون گزینه دومی باشه

گزینه اولی رو ک دوستان در ساخت پاور بانک استفاده کردن و امتحانشو پس داده ظاهرا
                    mt3608 چطوره ؟ دیتاشیتش نوشته محافظ حرارتی داره و جریان خروجی روی 4 آمپره حداکثر (میشه گفت در برابر اتصال کوتاه هم محافظت شده) .. با توجه به اینکه قیمتش نسبت به LM2577 پایینتره گزینه مناسبتریه برای من (5 ولت 1 یا 1.5 آمپر نیاز دارم و ده ولت 1 آمپر برای ال ای دی ده وات) با پول LM2577 میتونم دو تا بخرم یکی برای ال ای دی یکی برای شارژر
                    چی میشد اینا یکم ارزونتر بودن آدم همه جا کیلویی استفاده میکرد
                    زندگی پر ز وجود است ولی ..
                    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
                      چنتا تایپیک پاور بانک رو خوندم و یمقدار گردیدم این مواردو پیدا کردم
                      LM2577 .. قیمت 13 هزار
                      ماژول رگولاتور DC-DC افزاینده 2 آمپر با ورودی میکرو USB .. قیمت 7 هزار

ماژول افزاینده ولتاژ ۲ آمپر MT3608 .. فروشگاه موجود نداره ولی بنظر میاد همون گزینه دومی باشه

گزینه اولی رو ک دوستان در ساخت پاور بانک استفاده کردن و امتحانشو پس داده ظاهرا
                      mt3608 چطوره ؟ دیتاشیتش نوشته محافظ حرارتی داره و جریان خروجی روی 4 آمپره حداکثر (میشه گفت در برابر اتصال کوتاه هم محافظت شده) .. با توجه به اینکه قیمتش نسبت به LM2577 پایینتره گزینه مناسبتریه برای من (5 ولت 1 یا 1.5 آمپر نیاز دارم و ده ولت 1 آمپر برای ال ای دی ده وات) با پول LM2577 میتونم دو تا بخرم یکی برای ال ای دی یکی برای شارژر
                      چی میشد اینا یکم ارزونتر بودن آدم همه جا کیلویی استفاده میکرد
                      برای جریان دائم زیر2 آمپر و 3آمپر لحظه همون ماژول MP1584EN مناسب کارتون هست.
                      یه نکته در مورد این MP1584EN جدید توی بازار هست که متاسفاته فقط اسمشون MP1584ENهست و خیلی وقته آیسی رو با MP1584EN تفاوت داره و حتی مدار ماژول هم فرق کرده و کیفیتش پایین اومده

دیدگاه

سلام
                        من دوتا از این ماژول

خریدم و وصلش کردم به جا فندکی ماشین. با مقاومت تستش کردم و به راحتی ازش بالای یک آمپر جریان کشیدم بدون اینکه یه ذره داغ کنه یا ولتاژش افت کنه
                        اما یه ایراد داره.
                        وقتی میزنمش به گوشی بعد از چند ثانیه دیگه گوشی شارژ نمیشه
                        ولتاژ افت نمیکنه اما وقتی که ورودی رو چک میکردم کلا هیچ جریانی از ورودی نمیکشید

بنظرتون ماژول MP1584EN رو بخرم جوابم رو میده یا اینم همین مشکل رو داره؟
                        جدیدترین ویرایش توسط hamedtahamtan; ۱۴:۰۲ ۱۳۹۸/۰۷/۱۹.

دیدگاه

سلام!
                          ببخشید اقا 4 سال گذشت از پروژه رمز رو نمیدید؟!

دیدگاه

سلام خیلی ها تصور میکنند که برق اداپتور موبایل فقط برای شارژ باتری موبایل هست و استفاده میشه درحالی که اینطور نیست .خیلی وقت ها پیش امده که باتری کاملا خالی شده و گوشی خاموش میشود .اما به محض اتصال به اداپتور و فشار کلید پاور گوشی روشن میشود.خب باتری گوشی که با این سرعت که شارژ نمیشه!!!!! خب برق مورد نیاز گوشی از اداپتور تامین شده.قطعات به کار رفته در برد گوشی براساس این برق با امپر و ولتاژ مشخص انتخاب شده اند.خب حالا اگر شما با اداپتوری با ولتاژ یا امپر متفاوت یا با اداپتوری که دارای نوسان و نویز باشد گوشی را شارژ کنید قطعات حساس مثل هارد گوشی در طولانی مدت حتمی اسیب میبینند. به شما توصیه میکنم تا جایی که ممکن است از شارژرهای فندکی استفاده نکنیدو همین طور از شارژر های گوشی های دیگر ودرصورتی که شارژر خودتان خراب شد.سعی کنید که شارژر اصل تهیه کنید که شارژر تقلبی وبی کیفیت هم به هارد اسیب میزند.
                            هر شکست مقدمه یک پیروزیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X