اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گیت درایور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گیت درایور

نوشته اصلی توسط mortezaadelante نمایش پست ها
    سلام. از این آی سی ها در دنیا زیاد هست ولی در ایران خیلی کم !!!!
    بهترین کار اینه از درایور و یک اپتو کوپلر استفاده کنید.
    مثلا IR2121 به همراه یک اپتو سریع
    یعنی اینطوری؟

اینجوری موقعی که قراره رایز بشه کند میشه و کلا طراحی pcb یکم سخت میشه/ اگه امکانش هست مشابه HCPL3120 معرفی کنین بم مچکرم
    جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۳:۴۶ ۱۳۹۸/۰۱/۳۱.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azjaguar نمایش پست ها
      سلام دوستان من نمیدونم چرا هر چی میپرسم هیچکی جواب نمیده
      لطفا میشه بهم چنتا گیت درایور ایزوله(اپتوکوپلر گیت درایور) مانند HCPL3120 بهم معرفی کنین که در ایران موجود باشه؟
      سلام، اگه تو ایران گیر نمیاد، یا سفارش خارج بزن یا همونطور که mortezaadelante گفت از یه اپتو سریع و یه ماسفت درایور استفاده کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط slh نمایش پست ها
        سلام، اگه تو ایران گیر نمیاد، یا سفارش خارج بزن یا همونطور که mortezaadelante گفت از یه اپتو سریع و یه ماسفت درایور استفاده کن.
        خب میشه شماتیکی که دادم رو چک کنین؟ اگه از اپتو و یه پوش پول جلوش استفاده کرد بجای درایور مشکلی پیش میاد؟
        اینو هم یه نگا بندازین جریان برگشتی میکرو حدود ده میلی آمپه مصرفی هم ده میلی آمپ فرکانس اینجا 22 کیلو هرتزه آبی خروجی درایوره و زرد خروجی اپتو(فرکانس کاریم همین حدوداس) آیا راه بهتری پیشنهاد دارین؟
        جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۴:۱۳ ۱۳۹۸/۰۱/۳۱.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azjaguar نمایش پست ها
          اگه از اپتو و یه پوش پول جلوش استفاده کرد بجای درایور مشکلی پیش میاد؟
          اینو هم یه نگا بندازین جریان برگشتی میکرو حدود ده میلی آمپه مصرفی هم ده میلی آمپ فرکانس اینجا 22 کیلو هرتزه آبی خروجی درایوره و زرد خروجی اپتو(فرکانس کاریم همین حدوداس) آیا راه بهتری پیشنهاد دارین؟
          پوش پول خودش تقویت کننده جریانه و معمولا در طبقه آخر استفاده میشه مثلا توی گیت درایورها مثل TC4420 که تو بازار هم هست و من هم باهاش کار کردم بخاطر همین نیاز نیست قبل از درایور بذاری. شماتیک ماسفت درایور TC4420:

قبل از این آیسی، یه اپتوکوپلر بذار (که نیاز نیست خیلی سریع باشه کافیه صفر و یک بشه چون ماسفت درایور جبرانش میکنه) و بعدش خروجی ماسفت درایور رو با یه مقاومت 10 تا 50 اهم وصل کن به گیت ماسفت. دقیقا مثل شماتیک اولی که فرستادی. فقط مقاومت 1 کیلو رو بیشتر کن که پهنای باندت بره بالاتر. من با یه همچین مداری بار 310 ولتی رو کنترل کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط slh نمایش پست ها
            پوش پول خودش تقویت کننده جریانه و معمولا در طبقه آخر استفاده میشه مثلا توی گیت درایورها مثل TC4420 که تو بازار هم هست و من هم باهاش کار کردم بخاطر همین نیاز نیست قبل از درایور بذاری. شماتیک ماسفت درایور TC4420:

قبل از این آیسی، یه اپتوکوپلر بذار (که نیاز نیست خیلی سریع باشه کافیه صفر و یک بشه چون ماسفت درایور جبرانش میکنه) و بعدش خروجی ماسفت درایور رو با یه مقاومت 10 تا 50 اهم وصل کن به گیت ماسفت. دقیقا مثل شماتیک اولی که فرستادی. فقط مقاومت 1 کیلو رو بیشتر کن که پهنای باندت بره بالاتر. من با یه همچین مداری بار 310 ولتی رو کنترل کردم.
            مرسی عزیز/ شماتیک رو بعد از تکمیل شدن میذارم دوستان استفاده کنن
            داش چشت روز بد نبینه این درایوری که فرمودین 6 امپه خودش/ 12 تمنه! hcpl3120 بیس تمنه فک کنم hcpl بگیرم طراحی مدار تمیز تر خواهد بود(البته اگه گیر بیارم با قیمت خوب)
            جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۹:۳۷ ۱۳۹۸/۰۱/۳۱.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گل ، آقا می دونم تاپیک قدیمیه اما یه سوال داشتم امیدوارم کسی باشه بتونه کمک کنه ، من یه درایو دلتا vfd-b دستم رسیده ورودی و خروجیش رو اشتباه زدن کل igbt ماژولش دود شده رفته هوا ، igbt های این ماژول با 3120 درایو شدن من برای اینکه ببینم قسمت فرمان این درایو کار می کنه ماژول رو از رو برد در آوردم و بدون igbt ماژول روشنش کردم پالس ها میان اما من اشتباهی که کردم حواسم 3120 ها نبود دیدم خیلی داغ کردن ، به نظرتون سوختن ؟ چطور میشه اونا رو تست کرد البته یکی دو تا زیاد داغ کردن ، با مولتی متر تست کردم همشون بین پایه ها مقادیر مشخصی رو دارن کسی می تونه کمک کنه ؟
              خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
              [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIN GHAFFARI نمایش پست ها
                با سلام خدمت دوستان گل ، آقا می دونم تاپیک قدیمیه اما یه سوال داشتم امیدوارم کسی باشه بتونه کمک کنه ، من یه درایو دلتا vfd-b دستم رسیده ورودی و خروجیش رو اشتباه زدن کل igbt ماژولش دود شده رفته هوا ، igbt های این ماژول با 3120 درایو شدن من برای اینکه ببینم قسمت فرمان این درایو کار می کنه ماژول رو از رو برد در آوردم و بدون igbt ماژول روشنش کردم پالس ها میان اما من اشتباهی که کردم حواسم 3120 ها نبود دیدم خیلی داغ کردن ، به نظرتون سوختن ؟ چطور میشه اونا رو تست کرد البته یکی دو تا زیاد داغ کردن ، با مولتی متر تست کردم همشون بین پایه ها مقادیر مشخصی رو دارن کسی می تونه کمک کنه ؟
                والا این 3120 که میگین دقیق نمیدونم چی چیه ولی انگار که یه آیسی متشکل از یه ترانزیستور و یه ماسفت و یه اپتوکوپلر
                اگه همینه که با تستر های آیسی دستی و یا هوشمند موجود در بازار میشه تست کرد اگه تِستر ندارید هم میشه دستی پایه های ورودی رو 0 و 1 کرد و سطح ولتاژ منطقی خروجی رو اندازه گرفت دید که دست کار میکنه یا نه. تستر ها هم همینکار رو میکنن در اصل

پ.ن: همین 3120 که گفتید یه سوییچ الکترونیکی قدرت هست درسته؟؟؟
                فک کنم همین راه حل مشکلیه که چند هفتس درگیرشم من برم ببینم این جوابمو میده یا نه
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                It Means
                TRY AGAIN
                With More
                XP
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIN GHAFFARI نمایش پست ها
                  سلام،احتمالا آیسی نیم سوز شده و باید عوض بشن.
                  موفق باشید.

دیدگاه

سلام وخسته نباشید دوستان.
                    بنده یک اینورتر با avr ساختم و الان درگیر مدار گیت درایور و فیلتر خروجی و سینوسیشم.از سایت miccrocontrollerlabs چند تا مدار نمونه برای درایور ماسفت دیدم که وقتی در محیط پروتیوس میبندم ارور fatal میده(یک درایور باشه ارور نمیده به محض اینکه دو تا میشه ارور میده) امکانش هست در زمینه مقادیر فیلتر و این مشکل درایور کسی کمکم کنه؟
                    .لازم به ذکره که مدار دیتا شیت رو هم خواستم ببندم اما نه کتابخونه برای ir2113 داشت نه مقادیر خازن ها مشخص بود

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

<span style="font-family: Yekan, Yekan, icons, &quot;Open Sans&quot;, sans-serif, Tahoma;">سلام وخسته نباشید دوستان.</span><br style="font-family: Yekan, Yekan, icons, &quot;Open Sans&quot;, sans-serif, Tahoma;"><span style="font-family: Yekan, Yekan, icons, &quot;Open Sans&quot;, sans-serif, Tahoma;">بنده یک اینورتر با avr ساختم و الان درگیر مدار گیت درایور و فیلتر خروجی و سینوسیشم.از سایت miccrocontrollerlabs چند تا مدار نمونه برای درایور ماسفت دیدم که وقتی در محیط پروتیوس میبندم ارور fatal میده(یک درایور باشه ارور نمیده به محض اینکه دو تا میشه ارور میده) امکانش هست در زمینه مقادیر فیلتر و این مشکل درایور کسی کمکم کنه؟</span><br style="font-family: Yekan, Yekan, icons, &quot;Open Sans&quot;, sans-serif, Tahoma;"><span style="font-family: Yekan, Yekan, icons, &quot;Open Sans&quot;, sans-serif, Tahoma;">.لازم به ذکره که مدار دیتا شیت رو هم خواستم ببندم اما نه کتابخونه برای ir2113&nbsp; داشت نه مقادیر خازن ها مشخص بود</span>

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام وخسته نباشید دوستان.
                    بنده یک اینورتر افگرید با avr ساختم و الان درگیر مدار گیت درایور و فیلتر خروجی و سینوسیشم.از سایت miccrocontrollerlabs چند تا مدار نمونه برای درایور ماسفت دیدم که وقتی در محیط پروتیوس میبندم ارور fatal میده(با یک ای سی درایور ارور نمیده به محض اینکه دوتا میشه ارور میده). امکانش هست در زمینه مقادیر فیلتر و این مشکل درایور کسی کمکم کنه؟
                    لازم به ذکره که مدار دیتا شیت رو هم خواستم ببندم اما نه کتابخونه برای ir2113 داشت نه مقادیر خازن ها مشخص بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X