اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل جریان ترانزیستوری یعنی چی؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل جریان ترانزیستوری یعنی چی؟

با سلام
    لطفا راهنمایی کنید که کنترل جریان ترانزیستوری چی هست
    ممنون

پاسخ : کنترل جریان ترانزیستوری یعنی چی؟

نوشته اصلی توسط Sahar.73 نمایش پست ها
    با سلام
    لطفا راهنمایی کنید که کنترل جریان ترانزیستوری چی هست
    ممنون
    سلام
    خیلی کلی سوال کردی یکم بیشتر توضیح بده

ولی من یه چیز کوچیک در موردش توضیح میدم
    مثلا فرض کن با یه ولوم میخوای نور ال ای دی رو کم وزیاد کنی (تعدا د زیاد وجریان بالا)با ولوم به تنهایی نمی تونی این کار رو انجامش بدی چون می سوزه
    شما میای ولوم رو میدی به بیس ال ا دی رو هم در کلکتور قرارش میدی حالا ولتاژ هم وصل می کنی حالا به راحتی ولوم رو می چرخونی و جریان بیس رو کنترل می کنی که با این کار نور ال ای دی زیاد و کم میشه
    موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

پاسخ : کنترل جریان ترانزیستوری یعنی چی؟

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      سلام
      خیلی کلی سوال کردی یکم بیشتر توضیح بده

ولی من یه چیز کوچیک در موردش توضیح میدم
      مثلا فرض کن با یه ولوم میخوای نور ال ای دی رو کم وزیاد کنی (تعدا د زیاد وجریان بالا)با ولوم به تنهایی نمی تونی این کار رو انجامش بدی چون می سوزه
      شما میای ولوم رو میدی به بیس ال ا دی رو هم در کلکتور قرارش میدی حالا ولتاژ هم وصل می کنی حالا به راحتی ولوم رو می چرخونی و جریان بیس رو کنترل می کنی که با این کار نور ال ای دی زیاد و کم میشه
      موفق باشی
      آره شما درست میگی سوال کلی بود لطفا اینجا رو نگاه کن
      سلام دوستان عزیزم. من یدونه آداپتور 12 ولت 4 آمپر دارم که میخوام باهاش سه تا قطعه رو همزمان راه اندازی کنم.مثل شکل زیر ولی مشکل بزرگی که وجود داره اینه که یکی از این قطعات تمام جریان رو برای خودش میکشه چون مصرفش 10 آمپره ولی با یک آمپر هم روشن میشه و کار میکنه ولی منبع به حالت اتصال کوتاه در میاد (المان خنک کننده) ! دوستام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X