اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری برای 24 ساعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : باتری برای 24 ساعت

نوشته اصلی توسط saeed under line نمایش پست ها
    مسخره ترین بخش ریاضی همین صفراشه .....اه
    کلا اعصاب واسه ادم نمیزاره 0000000000
    باتری ماشینو میشه شارژ کرد؟؟؟
    بله میشه شارژش کرد

اتفاقا ریاضی شیرینه
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

مسخره ترین بخش ریاضی همین صفراشه .....اه
      کلا اعصاب واسه ادم نمیزاره 0000000000
      باتری ماشینو میشه شارژ کرد؟؟؟
      فکر کنم کمترین آمپر رو باتری پراید داره که 52 آمپره .وزنشم در نظر بگیرید ، یکم میره بالا وزنش. و با این آمپر دیگه باتری لیتیوم و بیخیال شید. چون خیلییی گرون میاوفته.

اگه به ولتاژ بیشتر نیاز داشتی دیگه باید باتری کامیون بگیری .
      چون 24 ولته در این آمپر.
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

من الان همه چیو دستم اومدا فقد یه چیزو کامل نفهمیدم
        خب مثلا اگه بخام بازدهیش بیشتر باشه باید مدت زمان شارژ رو کمتر کنم و چون این جور کاری تقریبا غیر ممکنه ایا روشی هست که وقتی روبات حرکت نمیکنه یا حد اقل انرژی کمتری مصرف میکنه شارژ بشه ولی به محض اینکه خاست حرکت کنه دوباره از باتری استفاده کنه و عملیات شارژ متوقف شه؟اصلا اینجور روشی هست؟یا کلا راهش فرق داره؟یا اصلا نمیشه؟

دیدگاه

هر باتری که انتخاب کردی خیلی دقت کن شارژر درست حسابی براش طراحی کنی یا بخری.

دیدگاه

من الان همه چیو دستم اومدا فقد یه چیزو کامل نفهمیدم
            خب مثلا اگه بخام بازدهیش بیشتر باشه باید مدت زمان شارژ رو کمتر کنم و چون این جور کاری تقریبا غیر ممکنه ایا روشی هست که وقتی روبات حرکت نمیکنه یا حد اقل انرژی کمتری مصرف میکنه شارژ بشه ولی به محض اینکه خاست حرکت کنه دوباره از باتری استفاده کنه و عملیات شارژ متوقف شه؟اصلا اینجور روشی هست؟یا کلا راهش فرق داره؟یا اصلا نمیشه؟
            خوب دیگه ، وقتی میخوای یه کار با آمپر بالا انجام بدی ، باید هزینتو هم بیشتر کنی د یگه ، تحقیقاتتو بیشتر کن در این مورد، از یه موتور کم آمپرتر استفاده کن، یا هرچی دیگه ، اونجوری هم میشه ،
            مثلا میتونی از پنل های خورشیدی استفاده کنی برای شارژ کردن ، و هزار جور دیگه.باید هزینه کنی و تلاش کنی .
            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

من متاسفانه از این قسمت الکترونیک متنفرم__همیشه کار با اداپتور رو ترجیح میدم منتها الان مسه قاشق تو عسل گیر کردم..نمیدونم دیگه چیکار کنم
              -1_وزن باتری پراید که خیلی زیاده و از بازده روباتم کم میکنه
              -2_اگه بخام از موتورای کم مصرف تر استفاده کنم فک کنم دیگه محدودیت وزنی داشته باشم
              -3_هزینش خیلی برام مشکلی نداره منتها باید بالاخره یه جوریی بشه ساختش که کار کنه دیگه..تا الان با این محاسباتم نمیشه
              -4_منبعی ندیدم که توضیح کاملی در مورد شارژ باتری پراید نوشته باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X