اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تجزیه و تحلیل فوق تخصصی رگولاتور باک تاپیک پرسش و پاسخ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تجزیه و تحلیل فوق تخصصی رگولاتور باک تاپیک پرسش و پاسخ

نوشته اصلی توسط javad-10 نمایش پست ها
    منظور منم همینه که رگولاتورهای سویچینگ وقتی جریان خروجیشون تغییر میکنه برای ثابت نگه داشتن ولتاژ خروجی دیوتی رو تغییر میدن و با این کار ولتاژ خروجی رو ثابت نگه میدارن .
    پس فرمولی که تو اون اسمی از جریان نیست نمیتونه برای یه رگولاتور سویچینگ مورد استفاه قرار بگیره(Vo=Vin*D).
    شاید بشه گفت برای حالت خاصی ازمنبع که هیچ جریانی از خروجی نکشیم جوابگو باشه

با تغییر جریان هروجی شرایط مدار تغییر میکنه پس از این تغییرات تا تغییرات بعدی شرایط پایدار در مدار رو داریم که در شرایط پایدار هموارهVo=Vin*D صادق هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
      با تغییر جریان هروجی شرایط مدار تغییر میکنه پس از این تغییرات تا تغییرات بعدی شرایط پایدار در مدار رو داریم که در شرایط پایدار هموارهVo=Vin*D صادق هست
      اگه این تغییر گذرا بود مشکلی نبود
      ولی موضوع اینجاست که مثلا من جریان خروجی رو دو برابر میکنم و منبع هم بخاطر تامین این جریان و جلو گیری از افت ولتاژ دیوتی سایکل رو دو برابر میکنه (حدودا)و این دو برابر شدن دیوتی سایکل تا زمانی که از خروجی این جریان کشیده میشه پایداره.
      حالا دیوتی سایکل دو برابر شده ولی طبق فرمول با توجه به ثابت بودن Vo وVin وD=Vo/Vin میبینیم که دیوتی سایکل همون مقداره و پاسخگوی این تغییرات نیست.

دیدگاه

اگه این تغییر گذرا بود مشکلی نبود
        ولی موضوع اینجاست که مثلا من جریان خروجی رو دو برابر میکنم و منبع هم بخاطر تامین این جریان و جلو گیری از افت ولتاژ دیوتی سایکل رو دو برابر میکنه (حدودا)و این دو برابر شدن دیوتی سایکل تا زمانی که از خروجی این جریان کشیده میشه پایداره.
        حالا دیوتی سایکل دو برابر شده ولی طبق فرمول با توجه به ثابت بودن Vo وVin وD=Vo/Vin میبینیم که دیوتی سایکل همون مقداره و پاسخگوی این تغییرات نیست.
        اگر با دو برابر کردن جریان دیوتی سایکل هم دوبرابر بشه پس با 10 برابر کردن جریان دیوتی سایکل میشه 200 یا 300 درصد (با فرض دیوتی اولیه 30 درصد) خب به نظرت این تفکر منطقیه!؟
        اون فرمول کاملن درسته و در شرایطی هست که همه چی ایده ال بوده باشه که شامل سیم پیچ ، دیود، و سویچ (در اینجا ترانزیستور) هست.
        اگر سیم پیچ مقاومت اهمی بالایی داشته باشه همون مقدار که افزایش جریان در دوسرش افت ولتاژ بوجود میاره همون مقدار باید با ولتاژ خروجی جمع بشه تا بشه در فرمول گذاشت و اگر این کار رو کنید متوجه میشید که فرمول کاملن دقیقه (با فرض ایده ال بودن بقیه چیزایی که گفتم)
        برای غیر ایده آل بودن بقیه المانها هم همین کار رو کنید نتیجه ای که گفتم میگیرید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Davood Kheradmand نمایش پست ها
          اگر با دو برابر کردن جریان دیوتی سایکل هم دوبرابر بشه پس با 10 برابر کردن جریان دیوتی سایکل میشه 200 یا 300 درصد (با فرض دیوتی اولیه 30 درصد) خب به نظرت این تفکر منطقیه!؟
          اون فرمول کاملن درسته و در شرایطی هست که همه چی ایده ال بوده باشه که شامل سیم پیچ ، دیود، و سویچ (در اینجا ترانزیستور) هست.
          اگر سیم پیچ مقاومت اهمی بالایی داشته باشه همون مقدار که افزایش جریان در دوسرش افت ولتاژ بوجود میاره همون مقدار باید با ولتاژ خروجی جمع بشه تا بشه در فرمول گذاشت و اگر این کار رو کنید متوجه میشید که فرمول کاملن دقیقه (با فرض ایده ال بودن بقیه چیزایی که گفتم)
          برای غیر ایده آل بودن بقیه المانها هم همین کار رو کنید نتیجه ای که گفتم میگیرید
          نه اینجور نیست تا زمانی میشه جریان بیشتری از منبع گرفت که مثلا در منبع باک دیوتی سایکل به صد در صد نرسیده باشه یعنی اگه در جریان یک امپر دیوتی .3 باشه در جریان دو امپر دیوتی میشه .6 ولی این منبع بیشتر از 3.3 امپر نمیده چون ما دیوتی بالاتر از صد در صد نداریم البته فرض بر اینه که منبع درست طراحی شده و مثلا سلف منبع تو دیوتی بیشتر از .8 اشباع نشه.
          مشکل اختلاف پنج یا ده درصد نیست که مشکل رو از ایدال نبودن قطعات بدونیم.

دیدگاه

نه اینجور نیست تا زمانی میشه جریان بیشتری از منبع گرفت که مثلا در منبع باک دیوتی سایکل به صد در صد نرسیده باشه یعنی اگه در جریان یک امپر دیوتی .3 باشه در جریان دو امپر دیوتی میشه .6 ولی این منبع بیشتر از 3.3 امپر نمیده چون ما دیوتی بالاتر از صد در صد نداریم البته فرض بر اینه که منبع درست طراحی شده و مثلا سلف منبع تو دیوتی بیشتر از .8 اشباع نشه.
            مشکل اختلاف پنج یا ده درصد نیست که مشکل رو از ایدال نبودن قطعات بدونیم.
            آقای جواد
            در مورد چیزی که دانش یا تخصص کافی ندارید اینجوری با تاکید و اطمینان صحبت نکنید اگر سوال دارید یا درست نفهمیدید بپرسید هر کسی که اطلاعات بیشتری داشته باشه توضیح میده. من نمیدونم شما تحصیلاتتون چیه اما آیا شما از سری و تبدیل فوریه چیزی میدونید. شاید بهتر باشه بیشتر ادامه ندم . اگر درست نفهمیدید به پست قبلی من مراجعه کنید و دوباره بخونید.

دیدگاه

منم میتونم همین الفاظ رو برای شما استفاده کنم
              من تحصیلاتم مهندسی نرم افزاره الکترونیک* علاقمه
              و ادعایی هم ندارم ممکنه اشتباه کنم ولی یه چیز رو مطمینم کسی که ادعاش میشه چیزی بارش نیست مخصوصا تو الکترونیک

فرستاده شده از E 4011ِ من با Tapatalk

دیدگاه

اقای خردمند. فضا فضای بحثه نه جدل. تا وقتی خطا و انحراف در تفکر و و دیدگاه یک شخص مستقیما با راهنمایی اشتباهش کس دیگه رو به بیراهه نبرده درست نیست همچین برخوردی.
                ------------------
                اقا جواد مسئله ای که مطرح کردید تا حدود زیادی پاسخش رو اقای خردمند دادند. بخش دیگه مسئله برمیگرده به مد کاری سلف در باک. تا وقتی جریان کمتر از حدیه که سلف وارد ناحیه ccm بشه رابطه ای که نوشتید صادق نیست. اون رابطه فقط وقتی صادقه که سلف ccm باشه. همچنین در سلف باک پیشفرش تحلیل اشباع نشدن سلفه. یعنی توی تحلیل طوری تحلیل میکنیم که سلف هیچوقت اشباع نمیشه و وقت طراحی هم این رو لحاظ میکنیم.
                تا زمانی که سلف در ناحیه dcm قراره داره رابطه ولتاژ خروجی و ورودی و دیوتی سایکل یه رابطه کاملا غیر خطیه و ممکنه ما حتی توی دیوتی سایکل یک درصد با جریان کشی صفر ولتاژ خروجیمون تا حد زیادی بالا بیاد. ولی وقتی از منبع شروع میکنیم به جریان کشی و از محدوده dcm خارج و به ccm میرسیم رابطه به همراه مواردی که اقای خردمند فرمودند صادق میشه. به عنوان مثلا در یک منبع ده امپری با ورودی بیست و خروجی ده ممکنه با صد میلی امپر جریانکشی دیوتی پنجاه نباشه و مثلا سی باشه و با بالا بردن جریان تا پنج امپر دیوتی سایکل از پنجاه و پنج هم تجاوز نکنه. (پنج درصد مربوط به تلفات افت ولتاژ روی سلف و سوییچ و دیود که اقای خردمند فرمودند) معمولا سلف وارد ناحیه ccm بشه تغییرات دیوتی سایکل یه تابع غیر خطی با شیب کند نسبت به جریان خروجیه. یعنی با تغییرات زیاد جریان تغیییرات دیوتی سایکل وجود داره ولی کمه.
                حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri نمایش پست ها
                  اقای خردمند. فضا فضای بحثه نه جدل. تا وقتی خطا و انحراف در تفکر و و دیدگاه یک شخص مستقیما با راهنمایی اشتباهش کس دیگه رو به بیراهه نبرده درست نیست همچین برخوردی.
                  ------------------
                  اقا جواد مسئله ای که مطرح کردید تا حدود زیادی پاسخش رو اقای خردمند دادند. بخش دیگه مسئله برمیگرده به مد کاری سلف در باک. تا وقتی جریان کمتر از حدیه که سلف وارد ناحیه ccm بشه رابطه ای که نوشتید صادق نیست. اون رابطه فقط وقتی صادقه که سلف ccm باشه. همچنین در سلف باک پیشفرش تحلیل اشباع نشدن سلفه. یعنی توی تحلیل طوری تحلیل میکنیم که سلف هیچوقت اشباع نمیشه و وقت طراحی هم این رو لحاظ میکنیم.
                  تا زمانی که سلف در ناحیه dcm قراره داره رابطه ولتاژ خروجی و ورودی و دیوتی سایکل یه رابطه کاملا غیر خطیه و ممکنه ما حتی توی دیوتی سایکل یک درصد با جریان کشی صفر ولتاژ خروجیمون تا حد زیادی بالا بیاد. ولی وقتی از منبع شروع میکنیم به جریان کشی و از محدوده dcm خارج و به ccm میرسیم رابطه به همراه مواردی که اقای خردمند فرمودند صادق میشه. به عنوان مثلا در یک منبع ده امپری با ورودی بیست و خروجی ده ممکنه با صد میلی امپر جریانکشی دیوتی پنجاه نباشه و مثلا سی باشه و با بالا بردن جریان تا پنج امپر دیوتی سایکل از پنجاه و پنج هم تجاوز نکنه. (پنج درصد مربوط به تلفات افت ولتاژ روی سلف و سوییچ و دیود که اقای خردمند فرمودند) معمولا سلف وارد ناحیه ccm بشه تغییرات دیوتی سایکل یه تابع غیر خطی با شیب کند نسبت به جریان خروجیه. یعنی با تغییرات زیاد جریان تغیییرات دیوتی سایکل وجود داره ولی کمه.
                  اول اینکه من فکر میکنم پاسخی که دادم درست بود
                  از این مسئله ی حاشیه ای که بگذریم در مورد محاسبه یا اندازه گیری دیوتی سایکل یک توضیحی هست
                  وقتی از ناحیه CCM وارد DCM میشیم غیر از لول های ولتاژ صفر ولت و Vin روی سویچ با سطح سومی از ولتاژ هم روبرو میشیم
                  این ولتاژ همون ولتاژ خروجی هست دلیلش رو هم فکر میکنم خوب میدونید
                  در این حالت من فکر میکنم برای اندازه گیری دیوتی سایکل اگر زمان روشن بودن سویچ رو نسبت به کل پریود در نظر بگیریم درست نیست
                  یعنی درستتر این هست که زمان روشن بودن سویچ نسبت به کل زمانِ ( صفر بودن و Vin بودن) رو در نظر بگیریم
                  بعبارت دیگه برای زمان پریود اون بخش سوم که اضافه شده رو حساب نکنیم.
                  در اینصورت این رابطه ی گفته شده یعنی فرمول دیوتی سایکل در ارتباط ولتاژ خروجی و ورودی برای همه حالت ها درست خواهد بود.
                  جدیدترین ویرایش توسط Davood Kheradmand; ۱۳:۳۴ ۱۳۹۵/۰۹/۲۶.

دیدگاه

بنده هم عرض کردم که پاسخ شما درست بود. منظورم نحوه برخوردتون بود.
                    ----
                    بله دقیقا همین رابطه س. توضیحات کامل این موضوع توی چپتر پنج اسلادیدهای کتاب پاورالکترونیک اریکسون هست. و البته ما معمولا باک رو تو ناحیه ccm طراحی میکنیم. در ناحیه dcm تابع خروجی به دیوتی سایکل غیر خطیه و توابع فیدبک و کنترولرهای ما معمولا خطی هستن و تو کنترل dcm به مشکل میخورن. باک dcm کاربرد خاص داره که موضوع بحث نیست. معمولا با استفاده از fpga یا dsp کنترلش میکنن.

K.Show

دیدگاه

بنده هم عرض کردم که پاسخ شما درست بود. منظورم نحوه برخوردتون بود.
                      ----
                      بله دقیقا همین رابطه س. توضیحات کامل این موضوع توی چپتر پنج اسلادیدهای کتاب پاورالکترونیک اریکسون هست. و البته ما معمولا باک رو تو ناحیه ccm طراحی میکنیم. در ناحیه dcm تابع خروجی به دیوتی سایکل غیر خطیه و توابع فیدبک و کنترولرهای ما معمولا خطی هستن و تو کنترل dcm به مشکل میخورن. باک dcm کاربرد خاص داره که موضوع بحث نیست. معمولا با استفاده از fpga یا dsp کنترلش میکنن.
                      ممنون جناب وزیری
                      بله تغذیه باک اغلب در ناحیه CCM طراحی میشن. اما مگر ما میتونیم مصرف کننده رو مجبور کنیم که همیشه فول لود از خروجی جریان بکشه.
                      مواقعی هست که مصرف جریان کاهش پیدا میکنه یا خروجی بی بار میشه یا بار خیلی سبکی به خروجی متصل میشه.
                      در این حالت مبدل وارد ناحیه DCM میشه.
                      در مورد برخوردم در بالا هم اشاره کردم که مناسب بوده.و فکر نمیکنم صحبت در باره ش اینجا درست باشه
                      با اینحال اگر اصرار به بحث در این زمینه دارید پیشنهاد میکنم بصورت پیام خصوصی در این مورد صحبت کنیم تا دلایل رو بگم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Davood Kheradmand نمایش پست ها
                        ممنون جناب وزیری
                        بله تغذیه باک اغلب در ناحیه CCM طراحی میشن. اما مگر ما میتونیم مصرف کننده رو مجبور کنیم که همیشه فول لود از خروجی جریان بکشه.
                        مواقعی هست که مصرف جریان کاهش پیدا میکنه یا خروجی بی بار میشه یا بار خیلی سبکی به خروجی متصل میشه.
                        در این حالت مبدل وارد ناحیه DCM میشه.
                        در مورد برخوردم در بالا هم اشاره کردم که مناسب بوده.و فکر نمیکنم صحبت در باره ش اینجا درست باشه
                        با اینحال اگر اصرار به بحث در این زمینه دارید پیشنهاد میکنم بصورت پیام خصوصی در این مورد صحبت کنیم تا دلایل رو بگم.
                        باید سیستم رو به صورت کاملا پایدار به مشتری تحویل بده. تقریبا تمام منابع سوییچینگ ولتاژ ثابت یک بار مقاومتی و متغیر یک منبع جریان ثابت برای تضمین مینیمم جریانکشی از منبع قرار میدن که منبع ccm بمونه.
                        طراح

K.Show

دیدگاه

باید سیستم رو به صورت کاملا پایدار به مشتری تحویل بده. تقریبا تمام منابع سوییچینگ ولتاژ ثابت یک بار مقاومتی و متغیر یک منبع جریان ثابت برای تضمین مینیمم جریانکشی از منبع قرار میدن که منبع ccm بمونه.
                          طراح
                          تا حدودی درسته اما فکر نکنم همیشه برای بردن مبدل به ناحیه CCM بوده باشه. به هر حال اگر مثالی دارید که این موضوع رو روشن بیان
                          کنه یا با محاسبات خودمون بتونیم بهش برسیم لطفن در اینجا قرار بدید.
                          اما من یک مثال دیگه میخوام اینجا قرار بدم و اون برگه مشخصات آیسی LM2576 هست که بیشتر ماها باهاش کار کردیم
                          در همون طرح پیشنهادی خودش سیم پیچ رو 100 میکروهانری گذاشته فرکانس 52 کیلوهرتز پریود حدود 19 میکروثانیه
                          ولتاژ خروجی 5 ولت و ولتاژ ورودی رو برای محاسبات 24 ولت گرفتم
                          در زمان خاموش بودن سوییچ، در 15 میکرو ثانیه جریان سیم پیچ تا صفر میتونه پیش بره تا در ناحیه CCM بمونه
                          من محاسبات کامل رو انجام دادم و جریان مصرفی رو که در اون مدار به حالت DCM میره رو در حدود 0.7 آمپر بدست آوردم
                          لطفن شما هم محاسبه کنید و اگر اشتباه هست اعلام کنید و اگر درست هست تایید بفرمایید
                          در این صورت مقاومتی که باید قرارداده بشه باید 3.5 وات تلفات درست کنه
                          خب بنظرتون منطقی هست که مولدی که میتونه 15 ولت تولید کنه 3.5 واتش رو بیخود تلف کنه (علاوه بر تلفات دیگه )
                          و 11.5 وات به خروجی بده

دیدگاه

دوست من مدار پیشنهادی دیتاشیت یه مدار پیشنهادیه و ابتدایی ترین مداریه که میشه واسه استفاده از اون قطعه بکار برد. هیچوقت مدارهای داخل دیتاشیت مدارهای کاربردی در صنعت نیستن. تمام منابع سوییچینگ صنعتی سلفشون رو ccm نگه میدارن. بخاطر همین دیدگاه به مدارهای داخل دیتاشیته که میبینیم دستگاههایی تو بازار هستن که صداهای عجیب غریب ازشون میاد بیرون. طرف تا میبینه مدار دیتاشیت رو بست و جواب گرفت دیگه حس میکنه شد یه طراح حرفه ای و ......
                            و در ضمن... دیتاشیت جریان خروجی رو ذکر کرده. مینیمم جریان رو ذکر نکرده. توی انتخاب سلف باک مینیمم جریان اهمیت بالایی داره. اگر مینیمم جریان توی مدار ذکر نشه نمیتونیم بگیم ملاکشون برای انتخاب اون سلف چه جریانی بوده.
                            مثال این مورد رو میتونید توی شارژر های bts ببینید (اگه دسترسی داشته باشید( تمام این شارژر ها بخاطر ثابت نبودن ولتاژ خروجیشون یه منبع جریان تو خروجی دارن.
                            مثال بعدی منابع متغیر سوییچینگه(فکر میکنم این دم دست تر باشه برای بررسی). هیچ برند معتبری خروجی منبع سوییچینگ رو بدون بار رها نمیکنه.
                            مدار دیتاشیت اصلا منبع خوبی برای استناد علمی نیست. صرفا یه راهنما برای استفاده از اون قطعه س.

K.Show

دیدگاه

دوست من مدار پیشنهادی دیتاشیت یه مدار پیشنهادیه و ابتدایی ترین مداریه که میشه واسه استفاده از اون قطعه بکار برد. هیچوقت مدارهای داخل دیتاشیت مدارهای کاربردی در صنعت نیستن. تمام منابع سوییچینگ صنعتی سلفشون رو ccm نگه میدارن. بخاطر همین دیدگاه به مدارهای داخل دیتاشیته که میبینیم دستگاههایی تو بازار هستن که صداهای عجیب غریب ازشون میاد بیرون. طرف تا میبینه مدار دیتاشیت رو بست و جواب گرفت دیگه حس میکنه شد یه طراح حرفه ای و ......
                              و در ضمن... دیتاشیت جریان خروجی رو ذکر کرده. مینیمم جریان رو ذکر نکرده. توی انتخاب سلف باک مینیمم جریان اهمیت بالایی داره. اگر مینیمم جریان توی مدار ذکر نشه نمیتونیم بگیم ملاکشون برای انتخاب اون سلف چه جریانی بوده.
                              مثال این مورد رو میتونید توی شارژر های bts ببینید (اگه دسترسی داشته باشید( تمام این شارژر ها بخاطر ثابت نبودن ولتاژ خروجیشون یه منبع جریان تو خروجی دارن.
                              مثال بعدی منابع متغیر سوییچینگه(فکر میکنم این دم دست تر باشه برای بررسی). هیچ برند معتبری خروجی منبع سوییچینگ رو بدون بار رها نمیکنه.
                              مدار دیتاشیت اصلا منبع خوبی برای استناد علمی نیست. صرفا یه راهنما برای استفاده از اون قطعه س.
                              من فکر میکنم شرکت بزرگی مثل نشنال که یک غول هست در صنعت نیمه هادی مهندسای اون بفکرشون میرسه که اگر برای
                              جریانهای خیلی کم مدارشون ناپایدار بشه یک راه حلی ارائه بدن مثلن یک پاراگراف در مورد گذاشتن مقاومت مصرف کننده توضیح بدن
                              اما همون طور که میبینی این مقاومت رو خودشون هم نزاشتن و برای این کار پیشنهادی هم نکردن. وقتی حداقل جریان هم گفته نشده
                              جریان صفر هست. این آیسی یک آیسی خیلی قدیمی و کاملن شناخته شده هست و همه مدارشون رو همینطور که پیشنهاد داده میبندن
                              حالا ممکنه یکی بجای سیم پیچ 100 میکرو هانری برداره یک سیم پیچ 1 میلی هانری یا بیشتر استفاده کنه که در CCM باقی بمونه.
                              اما این کار مثل این میمونه که شما در جایی یک مقاومت نیم وات نیاز داری برداری یک مقاومت 10 وات بزاری
                              خب این هم یک کاریه و مزایایی هم ممکنه داشته باشه.
                              از اینها که بگذریم برمیگردیم به ادعایی که از اول مطرح کردید و اون اینکه که "تمام منابع سویچینگ صنعتی سلفشون رو در CCM نگه میدارن"
                              که البته منظورتون در کل حالتهای مصرف جریان هست. من فکر کنم برای روشن شدن این قضیه برای من و بقیه دوستان که تاپیک رو دنبال میکنن
                              و کسانی که بعدها به این تاپیک سر میزنن این باشه که شما حداقل لینک یک مدار تغذیه باک با شرایط بالا رو اینجا بزارید.

دیدگاه

راضی هستید؟
                                این شماتیک یه منیع المانیه که تا دو سال پیش تو بازار خودمون ایران هم پیدا میشد.
                                نشنال برای ما مدار طراحی نکرده. فقط قطعه رو معرفی کرده و یک سمپل قرار داده. در مورد بار هم توی شماتیک داخل دیتاشیت به چه بزرگی نوشته لود سه امپر. نگفته تا سه امپر. گفته سه امپر. اگر قرار بر تکیه بر کلمات باشه (مثل خواست شما از دستاشیت) باز هم اشاره مستقیم به بار داشته. و تا وقتی اشاره مستقیم وجوئد داره نمیتونید فرض بگیرید جریان صفر رو هم مد نظر داشتن.
                                یه سیستم کنترلی الکترونیکی یه تابع ثابت داره و طبیعتا برای پایدار موندن و جابجا نشدن صفرها باید تابع با ضرایب ثابت توی شبکه فیدبکش داشته باشه (من نمیگم. علم کنترل میگه. امیدوارم اینیکی رو انکار نکنید) اگر سیستم غیر خطیه پس فیدبک هم غیر خطیه. و اگر سیستم خطیه فیدبک هم خطیه. جابجا شدن سیستم پیشرو بین این دو حالت و تغییر تابع در حدود مختلف فیدبک رو ملزم میکنه که مثل خودش تابعش متغیر باشه. 2576 فیدبکش رو از مقاومت میگیره و مدار داخلیش هم یه مدار الکترونیکی با ضرایب ثابته.
                                داخل دیتاشیت و مداری که ازائه داده حرفی از جریان صفر نزده. شما نمیتونید بگید چون نگفته فرض میگیریم صفر بوده منظورش. گفته 3 امپر. (+5V REGULATED 3A LOAD) اگر کنترولر 2576 برای کار در ناحیه DCM طراحی شده پس همیشه باید تو ناحیه DCM کار بکنه و اگر برای CCM طراحی شده باید همیشه تو این ناحیه کار بکنه. با تغییر نوع سیستم باید نوع فیدبک هم تغییر بکنه. اگر نکنه سیستم ناپایدار میشه.
                                گویا صحبت شما در مورد کار کردن سیستمه. سیستم ناپایدار هم خروجی میده ولی با راندمان پایین و خروجی نوساندار. تقریبا نود درصد تجهیزاتی که 2576 رو به شکل دیتاشیت روی دستگاهاشون استفاده میکنن رو اگه ولتاژ خروجی ای سی شون رو روی اسکوپ ببینید میبینید که دریفت داره خروجیشون. PWM ثابت نیست.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

و البته گاهی هم همونطور که تو اولین پاسخ گفتم سیستم رو جهت کوچک کردن قطعات DCM طراحی میکنن مثل منابع تغذیه نظامی و ... منابع تغذیه داخل جنگنده ها اغلب تو نواحی DCM کار میکنن ولی با DSP کنترل میشن. من منکر کاربرد ناحیه DCM نمیشم. ولی موارد استفاده ش کمه.

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X