با سلام
پست در اینترنت بسیار بود منتهی عین جیگر زلیخا پاره پاره بود و نمیشد از توش چیزی درآورد
بسیار کوتاه و در سطح پایین توضیح میدم تا درکش کاملا" راحت بشه
مثلا" پاور گرین دارای آی سی tl494
پایه 1 inv یعنی تعیین کننده ولتاژ یه ولتاژ از فیدبک میگیره بعد ولتاژ خروجی رو با اون تنظیم میکنه
یعنی اگه ولتاژ فیدبک بهش کمتر بشه ولتاژ خروجی رو بالاتر خواهد برد
پایه 1 مسیر اتصال به زمین رو پیدا کرده و با کم کردن مقاومت این مسیر ولتاژ پایه 1 کمتر شده و در نتیجه ولتاژ خروجیپاور بالاتر خواهد رفت
البته یه روش دیگه هم اینه که پایه رو بدون دنگ و فنگ می تونیم با یه ولوم به زمین وصل کنیم تا همین نتیجه رو بده
پایه 4 dtc یعنی قطع کننده اضطراری موقع بالا رفتن ولتاژ و اتصال کوتاه و ...
پایه 4 رو از مدار قطع می کنیم و با مقامت 2 کیلو به زمین مدار وصل می کنیم دیگه از کار میافته
تقریبا" تمامی پاور ها از آی سی های مشابه استفاده کردند
مثلا" tl494 مثل b5007 است البته توصیه می کنم قبلا" دیتاشت آی سی رو مطالعه کنید
ضمنا" ولتاژ -12 هم تو مدار هست که با +12 میشه 24 ولت البته با دستکاری پایه شماره یک آی سی تا 52 هم میرسه
منتهی باید خازن ها تعویض بشن
مقاومت ها برداشته بشن و پل دیود مسیر -12 هم باید با یکی قویتر تعویض بشه منتهی برای جریان پایین بدون دستکاری چیزی جواب میده
اگر کسی خواست بنده حاضرم فیلمی از این کار تهیه کنم و همینجا آپلود کنم
پست در اینترنت بسیار بود منتهی عین جیگر زلیخا پاره پاره بود و نمیشد از توش چیزی درآورد
بسیار کوتاه و در سطح پایین توضیح میدم تا درکش کاملا" راحت بشه
مثلا" پاور گرین دارای آی سی tl494
پایه 1 inv یعنی تعیین کننده ولتاژ یه ولتاژ از فیدبک میگیره بعد ولتاژ خروجی رو با اون تنظیم میکنه
یعنی اگه ولتاژ فیدبک بهش کمتر بشه ولتاژ خروجی رو بالاتر خواهد برد
پایه 1 مسیر اتصال به زمین رو پیدا کرده و با کم کردن مقاومت این مسیر ولتاژ پایه 1 کمتر شده و در نتیجه ولتاژ خروجیپاور بالاتر خواهد رفت
البته یه روش دیگه هم اینه که پایه رو بدون دنگ و فنگ می تونیم با یه ولوم به زمین وصل کنیم تا همین نتیجه رو بده
پایه 4 dtc یعنی قطع کننده اضطراری موقع بالا رفتن ولتاژ و اتصال کوتاه و ...
پایه 4 رو از مدار قطع می کنیم و با مقامت 2 کیلو به زمین مدار وصل می کنیم دیگه از کار میافته
تقریبا" تمامی پاور ها از آی سی های مشابه استفاده کردند
مثلا" tl494 مثل b5007 است البته توصیه می کنم قبلا" دیتاشت آی سی رو مطالعه کنید
ضمنا" ولتاژ -12 هم تو مدار هست که با +12 میشه 24 ولت البته با دستکاری پایه شماره یک آی سی تا 52 هم میرسه
منتهی باید خازن ها تعویض بشن
مقاومت ها برداشته بشن و پل دیود مسیر -12 هم باید با یکی قویتر تعویض بشه منتهی برای جریان پایین بدون دستکاری چیزی جواب میده
اگر کسی خواست بنده حاضرم فیلمی از این کار تهیه کنم و همینجا آپلود کنم
دیدگاه