اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت قدم به قدم ups 12v

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در ساخت قدم به قدم ups 12v

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri نمایش پست ها
    مهندس جان من یه جا دوازده ولت اینطوری میخواستم با بکاپ یه کار دیگه کردم.
    باتری رو شارژ کردم (شارژر همیشه متصل) و جریان کل مدار رو از سر باتری گرفتم. فیدبک جریان مدار شارژر رو هم فقط از باتری گرفتم که جریان مدار روی جریان شارژ اثر نذاره. مدارم به شدت ساده شد.
    ممنون ازشما مهندس خیلی روش خوبی بود فردا میرم تو کارش

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط msoofina نمایش پست ها
    این چه جور ups ای هستش؟!
    خودتون طراحی کردین؟!
    این یو پی اس برای دستگاه هایی هست که با 12ولت کار میکنن مانند سیستم دوربین مدار بسته و ... که نسبت به یو پی اس 220ولت برای دستگاه های 12 ولت بازده بهتری داره چون در یو پی اس 220 ولت مقداری تلفات برای تبدیل ولتاژ باتری به 220 هست از این طرف هم برای تبدیل 220 به 12 بازم تلفات داریم پس به نظر شما بهتر نیست همون 12 باطری رو استفاده بکنیم و از تلفات جلو گیری کنیم تا باتری کمی بیشتر کارکنه؟
    بله با اجازتون خودم طراحیش کردم میشه لطفا اگه ایرادی در مدار میبینین کمک کنین تا رفعش کنیم؟

فایل پیوست 9974
    همین. به همین سادگی.
    شارژر باتری به فیدبک جریان داره دیگه. به این شکل فیدبک جریانر و از باتری بگیر. بار رو وصل کن به خود باتری.
    تا برق هست باتری رو شارژ میکنه جریان بار رو هم تامین میکنه. برق که بره بدون قطعی جریان از باتری تامین میشه. جریان باتری هم جدا از بار توسط شارژر اندازه گیری میشه که جریانکشی کم و زیاد بار روی روند شارژ اثر نذاره.
    تنها یه ایراد داره که البته ایراد حساب نمیشه چون بارهای 12 ولتی معمولا به رگولاسیون بالایی نیاز ندارن. یعنی توی نقشه شما هم ولتاژ خروجی رگوله نبود و به باتری متصل بود. اون ایراد هم اینه که وقتی باتری خالیه ولتاژ خروجی کمی کمتر از 12 ولته و وقتی باتری پر میشه کمی بیشتر از 12 ولته.
    جناب وزیری میشه لطفا فایل رو دوباره اپلود کنین؟مرسی

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
    با سلام :
    تغذیه سویچینگ باتری آماده ساخت شرکت های ایرانی در آمپر های گوناگون وجود دارد، ارزان تر از ساخت در می آید.
    سلام
    جناب تحریری متوجه منظور شما از تغذیه سویچینگ باتری نشدم میشه در موردش توضیح بین؟
    جدیدترین ویرایش توسط AMIR987; ۰۰:۱۷ ۱۳۹۵/۰۹/۱۱.
    در ارزویه روزی که تمام جوانان این مملکت تمامی امکانات بروز را برای تحقق به ایده های خود در اختیار داشته باشند.....................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR987 نمایش پست ها
      ممنون ازشما مهندس خیلی روش خوبی بود فردا میرم تو کارش
      این یو پی اس برای دستگاه هایی هست که با 12ولت کار میکنن مانند سیستم دوربین مدار بسته و ... که نسبت به یو پی اس 220ولت برای دستگاه های 12 ولت بازده بهتری داره چون در یو پی اس 220 ولت مقداری تلفات برای تبدیل ولتاژ باتری به 220 هست از این طرف هم برای تبدیل 220 به 12 بازم تلفات داریم پس به نظر شما بهتر نیست همون 12 باطری رو استفاده بکنیم و از تلفات جلو گیری کنیم تا باتری کمی بیشتر کارکنه؟
      بله با اجازتون خودم طراحیش کردم میشه لطفا اگه ایرادی در مدار میبینین کمک کنین تا رفعش کنیم؟

سلام
      جناب تحیری متوجه منظور شما از تغذیه سویچینگ باتری نشدم میشه در موردش توضیح بین؟
      با سلام:
      شارژر اتوماتیک12 ولت با آمپر های مختلف، که بجای استفاده از ترانس، از منبع تغذیه سویچینگ استفاده می کند. ( با وزن و حجم کم تر) . چندین شرکت ایرانی آن ها را می سازند.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR987 نمایش پست ها
        فایل تو سرور سایته. چک کردم سالمه. لود میشه
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

فایل تو سرور سایته. چک کردم سالمه. لود میشه
          متاسفانه برا من لود نمیشه واین پیغام رو میده:
          این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید
          در ارزویه روزی که تمام جوانان این مملکت تمامی امکانات بروز را برای تحقق به ایده های خود در اختیار داشته باشند.....................

دیدگاه

من خودم این ایل رو از کامپیوتر حذ ف کرده بودم و الان دوباره خودم دانلودش کردم و اپلود کردم.
            اگه همچنان مشکل داره کش مرورگر رو پاک بکنید و دوباره تلاش بکنید و اگر نشد اطلاع بدید که به بخش فنی سایت اطلاع داده بشه که اگر مشکلی تو سرور هست رفع بشه.ممنون
            حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
            به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

من خودم این ایل رو از کامپیوتر حذ ف کرده بودم و الان دوباره خودم دانلودش کردم و اپلود کردم.
              اگه همچنان مشکل داره کش مرورگر رو پاک بکنید و دوباره تلاش بکنید و اگر نشد اطلاع بدید که به بخش فنی سایت اطلاع داده بشه که اگر مشکلی تو سرور هست رفع بشه.ممنون
              مرسی جناب وزیری کش مرورگر رو پاک کردم ولی متاسفانه بازم نتونستم دانلود کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X