اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک برای ساخت مبدل 48 ولت به24,ولت dc،آمپر بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک برای ساخت مبدل 48 ولت به24,ولت dc،آمپر بالا

سلام خدمت اساتید و دوستان محترم.
    یه مبدل dc به dc
    48 به 24 ولت با آمپر بالا نیاز دارم.ممنون میشم راهنماییم بکنید.

پاسخ : درخواست کمک برای ساخت مبدل 48 ولت به24,ولت dc،آمپر بالا

قطعا سویچینگ میخواید درسته؟
    اگه سویچینگ میخواید پیشنهاد من استفاده از ای سی tl494 هست ولی دنگ فنگ داره ی مقدار سرچ بزنید مدار باک با tl494 بهترین انتخابه ولی ی مقدار حرفه ای هست و باید حوصله تحقیق داشته باشید
    در صورتی ک حوصله تحقیق و کار ندارید پیشنهاد میکنم http://www.eca.ir/forums/thread52382.html این مدار رو بسازید و برای جریان های بالای 8 امپر فقط نیاز دارید ک سلف با جریان بیشتر استفاده کنید
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

اگه بخوای سریع درستش کنی من پیشنهاد میدم ابته اگه حوصله ی طراحی داشته باشی - و الکترونیک رو حرفه ای بلد باشی - pwm با 555 که نقشه هاش تو اینترنت هست و یک ترانزیستور قدرت جریان بالا مثل 2n3055
      خروجی pwm مستقیم به بیس و امیتر ترانزیستور رو هم میدی به بار 6 آمپر بدون درد سر و اگه جریان بیشتری خواستی یک ترانزیستور دیگه موازی میکنی جریان خروجی میشه 12 - تا 4 ترانزیستور می تونی موازی کنی و اگر جریان بیشتری خواستی یک ترانزیستور c945 سر راه خروجی pwm میزاری
      فقط می مونه تغزیه 555 که باید کمترین ولتاژ باتری رو در نظر بگیری مثلا 10 ولت بعد نیاز به یک دیود زنر و یک مقاومت متناسب داری که ولتاژ 8 ولت را به 555 بده
      اگر مطمئنی ولتاژ منبع کمتر از 15 نمیشه یک مدار 15 ولت برای 555 طراحی کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط antipa نمایش پست ها
        اگه بخوای سریع درستش کنی من پیشنهاد میدم ابته اگه حوصله ی طراحی داشته باشی - و الکترونیک رو حرفه ای بلد باشی - pwm با 555 که نقشه هاش تو اینترنت هست و یک ترانزیستور قدرت جریان بالا مثل 2n3055
        خروجی pwm مستقیم به بیس و امیتر ترانزیستور رو هم میدی به بار 6 آمپر بدون درد سر و اگه جریان بیشتری خواستی یک ترانزیستور دیگه موازی میکنی جریان خروجی میشه 12 - تا 4 ترانزیستور می تونی موازی کنی و اگر جریان بیشتری خواستی یک ترانزیستور c945 سر راه خروجی pwm میزاری
        فقط می مونه تغزیه 555 که باید کمترین ولتاژ باتری رو در نظر بگیری مثلا 10 ولت بعد نیاز به یک دیود زنر و یک مقاومت متناسب داری که ولتاژ 8 ولت را به 555 بده
        اگر مطمئنی ولتاژ منبع کمتر از 15 نمیشه یک مدار 15 ولت برای 555 طراحی کن
        سلام ایشون درست میگن با 555 میشه این کار رو کرد
        ولی چند تا نکته شما خروجی ای سی رو وصل کنی مستقیم به 2n3055 که بابای ای سی درمیاد.جریان بیس3055 خیلی زیاده بهترین راه استفاده ا ز ماسفت هستش خروجی 555 رو بایه 10اهم به ماسفت وصل کنید همین.
        ماسفت چون با ولتاژ تحریک میشه و جریان نمیخواد مشکلی واسه ای سی پیش نمیاد
        بار هم در درین و مثبت قرار میگیره
        فقط یه فکری واسه تبدیل 48 به 12بکنید میتونی از رگولاتور سوئیچینگ استفاده کنی مثلlm2576
        سعی کن بگردی تا اصلشو پیدا کنی خیلی غلابیش توی ایران زیاده
        موفق باشید
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوستان از راهنمایی های خوبتون ممنونم.
          ی توضیحی دومورد کاربرد این مبدل:
          ببینید دوستان، در یک سیستم برق خورشیدی،این مبدل قراره بین یک باتری خونه( ولتاژ باطری ها ۴۸ ولت ) ویک اینورتر ۲۴ به ۲۲۰قرار بگیره.
          پس قطعا نیاز به مبدلی با آمپراژ خروجی حدودا ۵۰ آمپر به بالا هست.
          چرا که اینورتر ۲۲۰ من بتونه براحتی بارهایی رو که بهش وصل هست رو جواب بده.
          اینورتر ۲۲۰، سینوسی کامل هست و متاسفانه بدلیل قیمت بالای اون نمیشه براحتی اونو تعویض کرد که نیاز به مبدل 48 به 24 نباشه.بنابراین وجوداین مبدل اینجا خیلی حیاتی هست.
          از طرفی الکترونیک رو هم متاسفانه حرفه ای یاد ندارم که بتونم با راهنماییهایی که کردین از عهده طراحی مدارش بر بیام.
          لطفا یکم ساده تر راهنمایی کنید.اگر نقشه بذارید که خیلی عالی میشه، کارم واقعا گیره دعاتون میکنم

Sent from my D6503 using Tapatalk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
            خروجی ای سی رو وصل کنی مستقیم به 2n3055 که بابای ای سی درمیاد
            • نه مهندس اینطوری نیست چون بار قراره به امیتر وصل بشه ، ترانزیستور به نسبت جریان امیتر از آی سی جریان می گیره - اینو یادت باشه باری اگه رو امیتر باشه بیس مقاومت نمی خواد و ا مــــــا ترانزیستور یا فت ؟ - اگه ولتاژ پایین و جریان بالا باشه و فرکانس کلید زنی پایین - ترانزیستور انتخاب بهتری هست 15 دلیل دیگه هست که فعلا حال ندارم بگم

نوشته اصلی توسط m.azadi نمایش پست ها
            در یک سیستم برق خورشیدی،این مبدل قراره بین یک باتری خونه( ولتاژ باطری ها ۴۸ ولت ) ویک اینورتر ۲۴ به ۲۲۰قرار بگیره.
            پس قطعا نیاز به مبدلی با آمپراژ خروجی حدودا ۵۰ آمپر به بالا هست.
            چون گفتی به الکترونیک آشنایی کمی داری و .... احتمال می دم که یک طرح یک شبه است - طرح یک شبه : به طرحی گفته میشه که در طول روز کاری برای انجام دادن نداشتی باشی حوصلت سر رفته از بیکاری - شب میری تو رخته خواب و به یک چیزی فکر می کنی مثلا یک پلن خورشیدی بزاری نور خورشید رو تبدیل به برق کنه بعد برق رو تو یک باطری ذخیره کنی و شب که شد برقی که ذخیره شده رو دو باره AC کنی و برق یک شهر رو با هاش تعمین کنی - خوب صبح که از خواب پا شدی میری اینور تر -باتری - صفحه خورشیدی - می خری و میاری تو خونه - که سر هم داری می کنی یکی یکی مشکلات ظاهر میشن - اون موقع نه راه پس داری نه راه پیش - مثلا اون موقع می فهمی برای تعمین برق یک شهر نیاز داری 5 برابر سطح شهر صفحه خورشیدی بزاری - یا مثلا برای ذخیره ی برق 48 با جریان 50 آپر که 10 ساعت بده نیاز به یک فضایی به اندازه ی یک اتاق با کلی باتری - اینا رو که هزینه کنی باز یک سری مشکلات دیگه - مثالا 500 بار که باتری شارژ و دشارژ شه دیگه عمرشو می کنه یا دما شو ن رو باید زیر 18 درجه نگه داری . ....
            اگه اطلاعی تو زمینه نداری یا طرحت خیلی سنگینه - 10 آمپر به بالا میشه طرح سنگین - از من می شنوی دور این چیز ها رو خط بکش ! چون دوست ت دارم گفتم هاا

• اما اگه اصرار داری - موج PWM چیست ؟- مدار ساخت موج pWM - ترانزیستور چیست کتاب 1 -کتاب 2 - کتاب 3 .... - انتخاب متناسب یک ترانزیستور -
              اموزش کار با انواع لوازم الکترونیکی -خرید انواع لوازم الکترونیکی و غیره سرچ بزن تو گوگل - چون برای ساخت مداری با 50 آمپر باید الکترونیک کامل بلد باشی - هر سوالی داشتی بپرس من خودم برسم جواب میدم
              • ساخت این مدار از 50 تا 400 خرج داره دوست داشتی بده بچه های همین سایت بسازند
                البته که " نظر هر کسی فقط برای خودش مهمه " !

دیدگاه

با سلام به نظر من بهتر با آی سی tl494کار کنی تو اینترنت هم سرج کنی برات میاره

دیدگاه

سلام
                اقایوووووووووووون
                دوستان!
                ایسی 555 چرا آخه؟!
                شما باید یه مبدل سوئیچینگ با توپولوژی باک بسازین که نمونه مدار هم تو سایت فراوونه
                با ایسی 494 هم باید کار کنین
                والسلام
                موفق باشید
                ................Fx7SAM................

دیدگاه

نظر منم با آقای سید علی هستش با آی سی 555 راحته اما کنترلی نمیشه روش انجام داد با آی سی tl494یا sg3525مناسب تره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOGTABAKIT نمایش پست ها
                    نظر منم با آقای سید علی هستش با آی سی 555 راحته اما کنترلی نمیشه روش انجام داد با آی سی tl494یا sg3525مناسب تره
                    .
                    ایسی 3525 هم خیلی ایسی ردیفیه......کار باهاش خیلی سادست....خیلی راحت راه میفته
                    ولی برای باک خیلی خوب نیست چون دیوتی ماکسیممش 50 درصده ....البته میشه با دیود خروجیشو یکسو کرد و دیوتی 100 هم گرفت
                    ................Fx7SAM................

دیدگاه

ایسی 3525 هم خیلی ایسی ردیفیه......کار باهاش خیلی سادست....خیلی راحت راه میفته
                      ولی برای باک خیلی خوب نیست چون دیوتی ماکسیممش 50 درصده ....البته میشه با دیود خروجیشو یکسو کرد و دیوتی 100 هم گرفت
                      به نظرمن اونطوری که شمامیگیدنیست من بااین آیسی تادیوتی سایکل بالاتروهم گرفتم اگردوتاپایه خروجی به هم وصل بشن میشه تا90درصدبیشترهم گرفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X