اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه متغیر 0-30V با محدود کننده جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه متغیر 0-30V با محدود کننده جریان

نوشته اصلی توسط pat&mat نمایش پست ها
    درودی دگر بار

این شکلک ها و قابلیت ها برای بکار برده شدن هستن دیگه! اگه یکی مثل من اینارو به کار نگیره ، دیگه چرا توی طراحی و قالب سایت جایگذاری شدن؟
    از شکلک بازی هام که بگذریم از بابت تاخیر توی این پست عذرخواهی منو بپذیرید.
    والا بخدا توی پیکو فایل اکنت ساخته بودم ولی مثل اینکه سرورهای پیکو داشتن تعمیر یا اپگرید میشدن بخاطر همین عکس محو شده بود . خود پیکو فایل هم توی یه پیام گفته بود بعد تعمیرات دوباره همه چیز به حالت اول برمیگرده.
    دیدم نقشه پاک شده گفتم فرصت رو غنیمت بشمرم یدور دیگه از اول شماتیک رو بکشم و اصلاحات رو اعمال کنم بعد دوباره اپلود کنم تا اینطوری یکم کاربردی باشه و بدرد چند نفر دیگه هم بخوره! ولی از اونجایی که خیلی به کاغذ و قلم و شماتیک کشیدن علاقه دارم متاسفانه توی مسابقه ارتقا و اصلاح از پیکو فایل جا موندم و دیدم که عکس صفحه 3 دوباره برگشته پس دست از پا درازتر گفتم بیام اینجا و حداقل یه عذر خواهی بکنم!
    جا داره که بگم علاقه من به شماتیک کشی اینقد زیاده که همین سینکرونوسی که ساختمم بدون شماتیک اقدام به pcb کشیش کردم! و تا الان شماتیکی نداره
    جسورانه رو خوب اومدین ! ادبیات من هم مثل کاراییم میمونه! اگه انسان ها رو به 2 دسته خنثی و اکتیو تقسیم بکنیم ، من توی دسته سوم قرار میگیرم! دسته رادیو اکتیو ها
    توی ساخت این منبع هم من کاری نکردم! فقط نقشه شما رو یکم اصلاح کردم و ارتقا دادم اصطلاحا کاستومایزش کردم
    و در اخر یکبار دیگه تشکر میکنم از اینکه تجاربتون رو در اختیار همه من جمله من قرار دادین.
    فقط اینو بگم که دارم اولین قدم های ساخت یه تمام سوییچینگ رو برمیدارم
    باشد که رستگار شویم
    تا درودی دیگر بدرود
    سلام.مجدد
    اره.....من هم قبلا از این شکلک ها زیاد میذاشتم ولی از بروزرسانی سایت دیگه کمتر استفاده میکنم
    بله...عکس برگشته ........
    در کل اکیدا توصیه میکنم سعی کنید من بعد با شماتیک کار کنید
    بنده هم قبلا بدون شماتیک میکشیدم ولی از وقتی با شماتیک یاد گرفتم دیگه ترک کردم و الان بدون شماتیک نمیتونم کار کنم!!
    هر چقدر هم که رادیواکتیو باشید تا یه حدی میشه ذهنی عمل کرد ولی برای پیشرفت بیشتر باید حرفه ای عمل کرد
    شماتیک هم که برگشته...خوب شد..... هرچند خیلی بهتر میشد اگر کاملش رو میکشیدید تا بقیه هم استفاده کنند
    بر هر صورت هر جا هستید موفق و پیروز باشید
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

درودی دگر بار!
      بالاخره میکرو avr گیر اوردم ! پروژه ساعت با atmega 8 یکی از بچه ها بود که داشت خاک میخورد! منبع رو روی ولتاژ 5 ولت تنظیم و جریان رو به بعد از رگولاتور تزریق کردم و نتیجه این شد:

ارههههه!!! بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه
      البته امپر متر باید کالیبر بشه! چون دیگه باید یه 20 میلی امپری نشون میداد. راستش من یکاری کردم شنت امپر متر رو از قسمت ماژول کندم و اونو پشت پلاگ خروجی منفی قرار دادم. چون نمیخواستم جریان خروجی تغذیه بخاطر سنجش بره بالا توی ماژول بعد دوباره بیاد پایین! از وقتی هم شنت رو از ماژول جدا کردم، صفر امپر متر بهم خورده . توی نت در مورد این گشتم . توی این ماژول میشه صفر امپر متر رو با 2 تا تست پوینتی که پشت ماژول قرار داره تنظیم کرد. ولی چجوری ؟ نمیدونم!شما نمیدونین؟
      اینم یه عکس دیگه. توی این زاویه ابهت ترانس بیشتر مشخصه
      بازده منبع تغذیه ام توی 12 ولت بسته به جریان یچی بین 87 تا 90 درصده. ازمایش بازده به دلیل کمبود امکانات با مولتی متر HIOKI 3200 انجام شد. ( چقدر کم ؟؟ سینکرونوس باک باید تا 95 درصد بازده داشته باشه دیگه درسته؟ البته من هرچی زور زدم نتونستم بازده رو از اینی که هست بالاتر ببرم. بازده سینکرونوس شما چقدره؟ )
      یه عکس دیگه هم بدهکارم! یه عکس توی حد اکثر جریان ممکنه ! البته توی 12 ولت داشتن یه همچین منبعی از 12 سالگیم جز ارزوهام بوده ! البته اون موقع خودم بخاری خطی هم نمیتونستم بسازم ! چه برسه به سوییچینگ
      اگه منبع خوبی باشه و همینطوری ادامه بده شماتیکشو میکشم با اجازه میذارم همه استفاده کنن. شاید یکی مثل من باشه که داشتن همچین چیزی جز ارزوهای قدیمیش باشه !
      تا درودی دیگر بدرود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pat&mat نمایش پست ها
        وی نت در مورد این گشتم . توی این ماژول میشه صفر امپر متر رو با 2 تا تست پوینتی که پشت ماژول قرار داره تنظیم کرد. ولی چجوری ؟ نمیدونم!شما نمیدونین؟
        والا اگر امپرمترتون مثل مثل اونی باشه که من دارم که ظاهرا هم هست.....متاسفانه نمیشه کاریش کرد......بنده هم یک بار شنتش رو برداشتم و الان به هم ریخته
        برهرصورت اگر راهی پیدا کردین ممنون میشم به من هم بگین

بازده به نظر من خوبه
        شما بازده مدار رو فقط اندازه گرفتید یا کل منبع؟خب بازده ترانس هم باید در نظر بگیرین
        من که بازده مال خودمو اندازه نگرفتم و فروختم...ابته به ثمن بخص!!!

دقیقا من هم سال ها ارزوی داشتن همچین منبعی رو داشتم چه برسه به طراحیش...من هم خیلی خوشحالم
        مسلما خیلی ها هم ارزوی همچین منبعی رو دارین.....اگر از من میشنوین که حتما شماتیکشو بذارین
        موفق باشید

دیدگاه

سلام داداش خسته نباشید،ببخشید من گیج شدم ورودی مدار چند ولته و به کجا وصل میشه و اینکه چندتا خروجی داره؟

دیدگاه

سلام داداش خسته نباشی،ببخشید من این متن رو نقل و قول کردم(چون گفته بودید اگه نقل قول کنم زودتر جواب میدید)
            ببخشید میخواستم بدونم ورودی مدار چند ولته و به کجا وصل میشه و اینکه چند تا خروجی داره؟ممنون
            نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
            والا اگر امپرمترتون مثل مثل اونی باشه که من دارم که ظاهرا هم هست.....متاسفانه نمیشه کاریش کرد......بنده هم یک بار شنتش رو برداشتم و الان به هم ریخته
            برهرصورت اگر راهی پیدا کردین ممنون میشم به من هم بگین

بازده به نظر من خوبه
            شما بازده مدار رو فقط اندازه گرفتید یا کل منبع؟خب بازده ترانس هم باید در نظر بگیرین
            من که بازده مال خودمو اندازه نگرفتم و فروختم...ابته به ثمن بخص!!!

دقیقا من هم سال ها ارزوی داشتن همچین منبعی رو داشتم چه برسه به طراحیش...من هم خیلی خوشحالم
            مسلما خیلی ها هم ارزوی همچین منبعی رو دارین.....اگر از من میشنوین که حتما شماتیکشو بذارین
            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alisedaghat نمایش پست ها
              سلام داداش خسته نباشی،ببخشید من این متن رو نقل و قول کردم(چون گفته بودید اگه نقل قول کنم زودتر جواب میدید)
              ببخشید میخواستم بدونم ورودی مدار چند ولته و به کجا وصل میشه و اینکه چند تا خروجی داره؟ممنون
              سلام
              سلامت باشید
              اره با نقل قول پیام میاد و زود متوجه میشه ادم
              ورودی این مدار که امادست حداکثر 40 ولته(البته توصیه میکنم از 35 بیشتر بهش ندین)که البته با روش های مختلفی که بحث شده قبلا میشه ولتاژ های بیشتری هم بهش داد
              ورودی به ترمینال های سمت چپ عکس های صفحه اول وصل میشه
              یک خروجی هم بیشتر نداره
              موفق باشید

دیدگاه

سلام ،ممنون الان پیامتون رو دیدم ،اگه 30 ولت بدم اشکالی نداره؟
                نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
                سلام
                سلامت باشید
                اره با نقل قول پیام میاد و زود متوجه میشه ادم
                ورودی این مدار که امادست حداکثر 40 ولته(البته توصیه میکنم از 35 بیشتر بهش ندین)که البته با روش های مختلفی که بحث شده قبلا میشه ولتاژ های بیشتری هم بهش داد
                ورودی به ترمینال های سمت چپ عکس های صفحه اول وصل میشه
                یک خروجی هم بیشتر نداره
                موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alisedaghat نمایش پست ها
                  سلام ،ممنون الان پیامتون رو دیدم ،اگه 30 ولت بدم اشکالی نداره؟
                  سلام
                  مشکلی نیست
                  موفق باشید

دیدگاه

سلام مجدد
                    من مدار پست اول رو ساختم مشکلی که دارم اینه که وقتی روی 12 ولت حدود 1 امپر میکشم ولتاژ میشه 11 یعنی یک ولت افت دارم مقاومت شنت هم دوتا 0.1 اهمی باهم موازی کردم 10 وات هستند
                    روی هر ولتاژی که جریان میکشم خیلی کم حتی ولتاژ افت میکنه

جریان در حالت اتصال کوتاه از 0 تا 28 امپر گرفتم ازش منتها اگر 0 تا 10 امپر با 0 تا 30 ولت بتونه بده که افت ولتاژ کم باشه بهتره
                    برای اینکه ولتاژ نیوفته چیکار کنم
                    مدت هاست نیستم

دیدگاه

سلام
                      مسیر های اصلی جریان رو خوب تقویت کردین!؟
                      البته یک امپر خعیلی کمه!!!!!
                      نباید اینطور باشه!!!!
                      سلف رو چی گذاشتین!؟
                      خازن خروجی چی؟
                      اسکوپ دارین؟
                      من همین مدارو دادم به دوستان با شنت خوب تونستن افتش رو به صفر برسونن!!!!

دیدگاه

مقدار ها همون مقدار های داخل نقشه است
                        مقاومت شنت الان دوتا 10وات موازی کردم گچی هستن0.1 اهمی دوتا
                        بازم همون افت رو داشت
                        یه تکه سیم نمره یک که باهاش ترانس و موتور میپیچن رو زدم دوسر مقاومت ها لحیم کردم همون افت باز هم بود
                        ولتاژم روی صفر تنظیم نمیشه حدود 1.5میشه کمترش کنم خاموش میشه
                        مدت هاست نیستم

دیدگاه

با حذف مقاومت R5 مشکل رفع شد
                          مدت هاست نیستم

دیدگاه

ال ای دی cv و cc چطور میشه گذاشت؟
                            مدت هاست نیستم

دیدگاه

برای گذاشتن الیدی میتونید یه کار کنید
                              البته من خودم تست نکردم،ولی جواب میده....حالا اینکه فیدبک هم میخواد یا نه رو شک دارم،ولی احتمال 99 درصد با همین مدار که عرض میکنم مشکل حل میشه
                              باید یه کمپریتور بردارید(دقت کنید...مقایسه کننده باشه و نه آپ امپ...چون با هم فرق دارن)و با امپ های داخل ایسی 494 موازی کنید
                              حالا منظورم از موازی چیه؟
                              بردارید ورودی منفی کمپریتور اول رو بزنید به ورودی منفی ارور امپلیفایر شماره یک 494 و پایه ورودی مثبت کمپریتور رو هم وصل کنید به ورودی مثبت ارور امپ 494.......خب تغذیه یه کمپریتور رو هم که باید وصل کنید......حالا به خروجی کمپریتور با مقاومت یه الیدی وصل کنید.........دقت کنید فقط باید به ورودی های مثبت و منفی ارور امپ ها باید وصل کنید و یه وقت خروجی کمپریتور رو به پایه شماره 3 ایسی 494 نزنیدهاااااااااااا
                              الیدی خروجی کمپریتوری که ورودیش به پایه های شماره یک و دوی 494 وصل شده،میشه الیدی CC و به همین منوال هم اونیکی کمپریتور رو وصل کنید به پایه های 16 و 15 ایسی که الیدی خروجیش هم میشه CV
                              موفق باشید

دیدگاه

سلام و تشکر بابت پیگیری
                                من تمام تاپیک رو خودم اما میخوام بازهم بیشتر در مورد اینکه چطور مقدار مقاومت ها رو انتخاب کردین در قسمت فید بک اطلاع داشته باشم
                                واین که تنظیم مقدار جریان چطور اتفاق می افته اخه اون مقاومت ها رو هم که سیم میزارم بازم کار میکنه در مورد محدود کردن جریان میخوام بدونم
                                و بعدی اینکه ولوم ها حالت crose و fine رو انجام نمیدن هر دو ولوم در حال حاظر مقدار ولتاژ و جریان رو بطور کلی تغییر میدن برای اینکه ولوم تنظیم دقیق داشته باشیم باید چه کاری انجام داد
                                وقتی درحدود 30 ولت جریان 10 امپر عبور میکنه به سرعت ماسفت ها شورت میشه
                                مشکل دیگه این که با تغییر ولتاژ ورودی مجددا باید مقدار MIN و MAX تغغیر کنه

پیشاپیش ممنون

کارای من

جدیدترین ویرایش توسط abbasalifix; ۰۲:۴۶ ۱۳۹۶/۰۳/۰۲.
                                مدت هاست نیستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X