اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه متغیر 0-30V با محدود کننده جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه متغیر 0-30V با محدود کننده جریان

سلام
    منم همین مشکل رو داشتم یعنی هر دو ولوم جریان و ولتاژ رو بطور کلی تغییر میدن و غیر از این مورد بطور خطی هم تغییر نمیدن یعنی تو یه حدی کم تغییر میکنه و تو یه حدی تغییرش زیاده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad-10 نمایش پست ها
      سلام
      منم همین مشکل رو داشتم یعنی هر دو ولوم جریان و ولتاژ رو بطور کلی تغییر میدن و غیر از این مورد بطور خطی هم تغییر نمیدن یعنی تو یه حدی کم تغییر میکنه و تو یه حدی تغییرش زیاده.
      ,یه مدار زدم خلی کم تر قطعه داره اینقدرم ماسفت اذیت نمیشه تنظیم ولتاژ و جریان هم دقیق تره با یه ولوم میشه اما بهتره که ولوم ها 10 دور صنعتی باشه که دقیق تر تنظیم بشه
      برای کسانی که امپر پایین میخوان این مدار خوبه امامن که
      30 40 امپر میخوام محدود کنم رو این مبدل نمیشه باید برم سمت فول بریج
      مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix نمایش پست ها
        ,یه مدار زدم خلی کم تر قطعه داره اینقدرم ماسفت اذیت نمیشه تنظیم ولتاژ و جریان هم دقیق تره با یه ولوم میشه اما بهتره که ولوم ها 10 دور صنعتی باشه که دقیق تر تنظیم بشه
        برای کسانی که امپر پایین میخوان این مدار خوبه امامن که
        30 40 امپر میخوام محدود کنم رو این مبدل نمیشه باید برم سمت فول بریج
        سلام
        کاش یه شماتیکی چیزی از مدارتون میذاشتین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix نمایش پست ها
          سلام و تشکر بابت پیگیری
          من تمام تاپیک رو خودم اما میخوام بازهم بیشتر در مورد اینکه چطور مقدار مقاومت ها رو انتخاب کردین در قسمت فید بک اطلاع داشته باشم
          واین که تنظیم مقدار جریان چطور اتفاق می افته اخه اون مقاومت ها رو هم که سیم میزارم بازم کار میکنه در مورد محدود کردن جریان میخوام بدونم
          و بعدی اینکه ولوم ها حالت crose و fine رو انجام نمیدن هر دو ولوم در حال حاظر مقدار ولتاژ و جریان رو بطور کلی تغییر میدن برای اینکه ولوم تنظیم دقیق داشته باشیم باید چه کاری انجام داد
          وقتی درحدود 30 ولت جریان 10 امپر عبور میکنه به سرعت ماسفت ها شورت میشه
          مشکل دیگه این که با تغییر ولتاژ ورودی مجددا باید مقدار MIN و MAX تغغیر کنه
          سلام
          در مورد انتخاب اون مقاومت هاییکه بین ورودی منفی ارور امپ ها و پایه 3 ایسی قرار میگیرن میتونید feedback loop compensation رو در اینترنت سرچ کنید و اپ نوت های مربوط به توپولوژی باک رو مطالعه کنید......کتاب کوک بوک مارتی براون هم همچین فصلی داره که توضیحات خوبی داره.
          واقعیتش اینه که خود من وقتی این منبع رو زدم این اطلاعات الان رو نداشتم و اونارو یلخی گذاشتم تا جواب گرفتم

اینکه میگین جفت ولوم ها مثل هم هستن برام عجیبه!!چون فکر نمیکنم منبع من همچین مشکلی داشت!الان هم دیگه ندارمش که تست کنم!ولی بعید میدونم!

اینکه ولوم ها بصورت خطی ولتاژو عوض نمیکنن درسته....من خودمم بعده ها اینو فهمیدم و مدت هاست میخوام بشینم و راه درستشو پیدا کنم ولی هنوز نشده...اگر کسی فرصت کرد ممنون میشم اینجا بگه...دلیلش هم اینه که ولوم ها دارن مخرج کسر رو تغییر میدن!

با تغییر ولتاژ ورودی مین و ماکس تغییر میکنه؟!!؟؟؟!....بعید میدونم....نباید اینطور باشه....مداری که خودم زدم هم اینطور نبود!

در مورد ماسفت سوزی باید ببینید عیب کار کجاست......من فکر میکنم مشکلتون حلقه فیدبک یا مقدار نامناسب سلف باشه!
          چون همون مداری که خودم زدم هم با اینکه خیلی مقادیر حساب شده ای نداشت(اخه کار اولم بود!)ولی بازم مدار خوب کار میکرد و من یک ماسفت هم نسوزوندم!
          موفق باشید
          ................Fx7SAM................

دیدگاه

باکسب اجازه از سیدعلی.م بزودی تاپیک جدیدی رو ایجاد میکنم و مداری که ساختم رو در اون قرار میدم
            مدت هاست نیستم

دیدگاه

این هم قولی که داده بودم
              جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۷:۰۲ ۱۳۹۶/۰۴/۰۱.
              مدت هاست نیستم

دیدگاه

سلام
                ببخشید من این مدارو بستم مشکلی که دارم این که ورودی 24 ولت که میدام خروجی هم همون 24 ولت و با تغییر RV1 ,, RV2 مدار هیج تغییرات در خروجی نیست وهرچقدر هم که P3رو تغییر میدام تاثیری نداره . ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pat&mat نمایش پست ها
                  درودی دگر بار!
                  بالاخره میکرو avr گیر اوردم ! پروژه ساعت با atmega 8 یکی از بچه ها بود که داشت خاک میخورد! منبع رو روی ولتاژ 5 ولت تنظیم و جریان رو به بعد از رگولاتور تزریق کردم و نتیجه این شد:

ارههههه!!! بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه
                  البته امپر متر باید کالیبر بشه! چون دیگه باید یه 20 میلی امپری نشون میداد. راستش من یکاری کردم شنت امپر متر رو از قسمت ماژول کندم و اونو پشت پلاگ خروجی منفی قرار دادم. چون نمیخواستم جریان خروجی تغذیه بخاطر سنجش بره بالا توی ماژول بعد دوباره بیاد پایین! از وقتی هم شنت رو از ماژول جدا کردم، صفر امپر متر بهم خورده . توی نت در مورد این گشتم . توی این ماژول میشه صفر امپر متر رو با 2 تا تست پوینتی که پشت ماژول قرار داره تنظیم کرد. ولی چجوری ؟ نمیدونم!شما نمیدونین؟
                  اینم یه عکس دیگه. توی این زاویه ابهت ترانس بیشتر مشخصه
                  بازده منبع تغذیه ام توی 12 ولت بسته به جریان یچی بین 87 تا 90 درصده. ازمایش بازده به دلیل کمبود امکانات با مولتی متر HIOKI 3200 انجام شد. ( چقدر کم ؟؟ سینکرونوس باک باید تا 95 درصد بازده داشته باشه دیگه درسته؟ البته من هرچی زور زدم نتونستم بازده رو از اینی که هست بالاتر ببرم. بازده سینکرونوس شما چقدره؟ )
                  یه عکس دیگه هم بدهکارم! یه عکس توی حد اکثر جریان ممکنه ! البته توی 12 ولت داشتن یه همچین منبعی از 12 سالگیم جز ارزوهام بوده ! البته اون موقع خودم بخاری خطی هم نمیتونستم بسازم ! چه برسه به سوییچینگ
                  اگه منبع خوبی باشه و همینطوری ادامه بده شماتیکشو میکشم با اجازه میذارم همه استفاده کنن. شاید یکی مثل من باشه که داشتن همچین چیزی جز ارزوهای قدیمیش باشه !
                  تا درودی دیگر بدرود

سلام خدمت تمامی دوستان
                  من تازه تو انجمن عضو شدم و داشتم تو سایت میگشتم که یهو به این تاپیک رسیدم خواستم بگم من واقعا بزرگ ترین ارزوم همین منبع تغذیه بوده و از ۱۱ سالگیم همیشه جزو ارزو هام بوده داشتن همچین مداری و از شما خواهش میکنم شماتیک مدار کامل شده رو بزارید تا من و همه دوستان از اون بهره مند بشن
                  با تشکر از شما

دیدگاه

دوباره سلام
                    راستی یادم رفت بگم من نوع دو ولومشو میخوام
                    با یکی امپر کم و زیاد شه با یکی ولتاژ

دیدگاه

عرض سلام و خسته نباشی به شما و مطالب مفیدتون

دیدگاه

تجربه خوم رو بگم.
                        شما برای ساخت یک منبع تغذیه در این حد باید چقدر هزینه کنید ونهایت کار چی خواهد شد وحالا اگه یک منبع با واتاژ یا امپر در کل توان بالا خواستیم چی؟
                        باید یکی دیگه بسازیم ما قراره همیشه روی ic)کار کنیم یا شاید قراره به سمت الکترونیک صنعتی هم بریم.
                        تجربه خودم سخت ترانس 4 کیلو وات که نیاز منو تا ولتاژِی که میخوام رو حل کنه ولی بعد یک هفته نیاز به ولتاژ دوبرابر پس دوباره ترانس پیچیدم .بعد نیاز به توان بیشتر باز کردم دوباره سیم لاک رو ضخیم کردم:
                        یادتونه تو مدرسه تو تخته سیاه در حل معادله میگفتند آنگاه حالا من بیتر 300.000 تومن هزینه کردم و نشد چیزی که من میخواستم
                        این صفحه رو ببین :

اتو ترانس 1 کیلووات 0 ولت تا 300 ولت با قابلیت تغییر 1 ولت به 1 ولت و 4 امپر 230.000 تومن با یه پل دیود و یه خورده کار الکترونیکی رو خود مدار بردها میشه کاری کرد که با داشتن همپین چیزی دیگه هر
                        منبع کوچیک و به درد نخور وگرون برای همیشه هم خلاص شد.
                        البته نمی دونم شما مدار 0 تا 30 ولت رو برای چی لازم دارید وطمعنا اتو ترانس برای راه اندازی مدار 24 ولت مناسب نیست وال اگه به ولتاژ های بالاتر برید حتما به فکر یک منبع ارزون و همیشگی باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
                          اتو ترانس 1 کیلووات 0 ولت تا 300 ولت با قابلیت تغییر 1 ولت به 1 ولت و 4 امپر
                          (همون طور که میدونید) اتو ترانس که ایزوله نیست!!
                          از توضیحاتش مشخصه که برا کار تحقیقاتی -آزمایشگاهی میخواد (به تقلید از اون منابع آزمایشگاهی استاندارد 0 تا 30 ولت و 0 تا 3 آمپر)
                          با اتو ترانس حتما جون مرگ میشه!! روحش شاد!
                          ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
                            .
                            چرا آرمین جان،شدن که میشه به شروطها
                            اولیش اینه که اپتوی مناسب گیرت بیاد که برای شما بعید میدونم مشکلی باشه،حتما تبریز گیر میاد
                            شرط دوم اینه که یه ماسفت p-channel با ولتاژ بالای 50 ولت و جریان کافی پیدا کنی
                            من فکر کنم یکی دو مدل ماسفت پیدا کرده بودم ولی ننوشتم یادم رفته،البته ماسفت پی با جریان بالا سخت پیدا میشه،اگر پیدا کردی بگو،طرح توسعه دادشو هم میزارم که بشه تو ولتاژ بالاتر استفادش کرد
                            برای جریان تا حدود 30 یا 40 امپر مشکلی نیست،حالا یا باید ماسفت و دیود جریان بالا بیابی یا تعدادشونو زیاد کنی

.
                            خب اره،توان زیادیه
                            اما خب بدون pfc و با همون هافبریج هم شدنیه
                            اما خواستن توانستنه من اگر پول و وقتشو داشتم که البته وقتشو جور میکردم با همون 50 ولت و 50 امپر شروع میکردم و انشاالله نتیجه هم میگرفتم اما الان شاید با همون توان پایین که بیشتر وسایلشو هم دارم شروع کنم تا ببینم چی میشه
                            فعلا که ایام امتحاناته،ت ببینم چی میشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ببین آرمین،من الان کل ماسفت های فروشگاه سایت رو نگاه کردم ماسفت های زیر پی بودن که میشه ازشون استفاده کرد،البته غیر از 4905 که الان استفاده کردم
                            100v-12A.......IRF9530
                            200v-6.5A.......IRF9630
                            60v-11A.......IR9Z24
                            200v-11A.......IRF9240
                            100v-19A.......IRF 9540
                            که ظاهرا آخری بهترین گزینه است،اینطوری با همون دیود ها و با دو تا از این ماسفت ها میتونی تا حدود 70 ولت و 20 آمپر راحت روش حساب کنی
                            اگر مناسبه بگو استارتشو بزنم،هرچند وسط امتحاناتیم
                            سلام ببخشید ماسفت IRF3205 چطوره البته من هنوز این مدار رو نساختم ولی خوشحال میشم راهنماییم کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alizm نمایش پست ها
                              سلام ببخشید ماسفت IRF3205 چطوره البته من هنوز این مدار رو نساختم ولی خوشحال میشم راهنماییم کنید.
                              سلام
                              این شماره یکی از مورد علاقه ترین ماسفت های منه
                              هر جا ماسفت ان کانال بخوام بذارم از همین شماره استفاده میکنم
                              ولی متاسفانه در این ساختار توپولوژی باک نمیشه از ماسفت ان استفاده کرد که توی پست ها قبلی توضیح دادم
                              شماره ماسفت هایی که نوشتم رنج نسبتا خوبی از انتخاب رو جلوتون میذاره
                              موفق باشید
                              ................Fx7SAM................

دیدگاه

عرض سلام خدمت سید علی عزیز. من این مدار رو ساختم و مورد استفاده قرار دادم و خیلی مدار خوب و کاربردی هستش.
                                میخواستم بپرسم افت ولتاژ خروجی زمانی که به بار متصل میشه طبیعیه؟
                                مثلا من یه LED پاور ۱۰ وات رو به خروجیش وصل میکنم حدود ۰/۸ ولت خروجی کاهش پیدا میکنه. اصولا منابع تغذیه سویچینگ به ثابت بودن ولتاژ خروجیشون معروف هستند. میخواستم راهنماییم کنید چرا این اتفاق میوفته.
                                برای سلف من از منبع تغذیه کامپیوتر یه هسته زرد رنگ نسبتا بزرگ پیدا کردم و اونو گذاشتم برای خروجیش. آیا افت ولتاژ خروجی به خاطر همین سلف هستش؟ البته شما فرموده بودید ۱/۵متر سیم رو به دور هسته بپیچید. من دور همین هسته خودم حدود ۱/۲۰(یک متر و بیست)سانت بیشتر نتونستم بپیچم. طبق گفته شما من هسته های ولتاژ تلویزیون رو هم تهیه کردم ولی امتحان کردم اگه بخوای ۱/۵متر از این سیم ۴mm^۲ (البته ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید این چطور سیمی هستش)رو دورش بپیچی باید دور تمامش بپیچی شما چطور تو عکس همون قسمت پایینشو پیچیدید؟؟؟؟!!!!
                                اینم میخواستم بپرسم که با دو تا از این ماسفتها ۲۰ آمپر میشه گرفت؟ یا باید تعدادشو بیشتر کرد؟
                                من برای دیود از دو عدد دیود شاتکی مورد استفاده در همون منبع تغذیه کامپیوتر استفاده کردم که ولتاژ معکوسش ۴۰ ولته و برای من خوبه چون بیشتر از ۳۵ ولت لازمم نمیشه. برای مقاومت هم دو عدد مقاومت ۰/۱ آجری هیت سینک دار ۲۵ وات استفاده کردم و براشون هیت سینک هم گذاشتم که خاطرم از داغ شدنشون جمع باشه.
                                فقط الان تنها مشکلی که دارم همین افت ولتاژ خروجیه که واقعا رفته رو اعصابم.
                                خیلی ممنون از شما سید علی عزیز.
                                جدیدترین ویرایش توسط alizm; ۲۲:۲۳ ۱۳۹۷/۰۱/۰۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X