اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با کنترل توان خروجی مبدل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با کنترل توان خروجی مبدل

سلام
    برای جلوگیری از صدا در یه منبع تمام پل من روی پایه های 3 وزمین خازن 1 میکرو گذاشتم همچنین روی پایه 4 یه خازن 10 میگرو زمین کردم
    از طرفی در مداری که ساختم مقدار فرکانس و pwm روی پایه 3 و dead time روی پایه 4 متغییر بود که هروقت میخواستم با هرترانسی فرکانس رو تنظیم میکردم یا امپر دهی رو تنظیم میکردم
    مدت هاست نیستم

دیدگاه

ممنون از پاسختون ولی ای کاش این پست های آخر رو میخوندید. الآن دیگه کنترل توان حل شده و مشکلی که هست داغ کردن هسته سلف هست که احتمال میدم اشباع بشه بخاطر اون اسپایک های جریان اولیه. حالا نمیدونم آیا این تشخیص درست هست یا نه. و اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید که چطوری اون اسپایک های جریان رو حذف کنم.

---------------------------------------------------------------------------------------------

احتمال میدادم که این اسپایک های جریان بخاطر خازنی شدن تانک رزونانسی اتفاق افتاده باشه چون سلف رو کوچیک کردم (الآن شده 180 میکرو) و امپدانس سلف تو فرکانس 20 کیلو میشه 90 ولی خازن میشه حدود 190.(نسبت ترانس برابر با 2 هست و سلف توی اولیه ترانس هست و خازن در ثانویه) ولی بعد از اون یه بار با سلف بزرگتر ( حدود 850 میکرو) امتحان کردم ولی باز هم همین شرایط بود.
      ضمناً سوییچ ها هم خنک هستن.
      جدیدترین ویرایش توسط edris.noei; ۱۳:۱۹ ۱۳۹۶/۰۳/۰۲.

دیدگاه

داغ شدنش بخاطره جنس هسته است که پودر آهنه باید یا فرکانس رو خیلی خیلی کم کنید یا هسته رو عوض کنید
        وقتی جریان میکشین درست مثل کوره القایی میشه
        مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix نمایش پست ها
          داغ شدنش بخاطره جنس هسته است که پودر آهنه باید یا فرکانس رو خیلی خیلی کم کنید یا هسته رو عوض کنید
          فرکانس رو که نمیتونم کم کنم. ولی هسته رو میشه عوض کرد. من فکر میکردم به جای اینکه توی فریت ها گپ ایجاد کنیم میشه از هسته های پودر آهن استفاده کرد. البته توی دیتاشیتش نگاه کردم دیدم که ماکزیمم چگالی شار معمول در فرکانس 60 هرتز تا 0.5 میتونه بره و هر چی فرکانس میره بالاتر چگالی شار هم کم میشه تا اونجایی که توی فرکانس 50 کیلوهرتز میشه 0.02 تسلا. حالا شما فکر کنید من توی طراحی ، مقدار شار اشباع رو 0.25 در نظر می گرفتم!! هسته واقعاً داشت ذوب میشد.با این اوصاف نمیشه از هیچ پودر آهنی به عنوان سلف با جریان AC استفاده کرد. حالا اگر ما از فریت استفاده کنیم و خودمون با کاغذ ، گپ ایجاد کنیم باعث داغ شدن کاغذ نمیشه؟ کلاً نظر شما چیه؟
          جدیدترین ویرایش توسط edris.noei; ۱۷:۰۱ ۱۳۹۶/۰۳/۰۲.

دیدگاه

مثل اینکه گرمای ایجاد شده به خاطر اثر fringing هست.چون فاصله هواییم نسبتا زیاده. دقیقتر باید بررسی کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X