اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل 12 به 5 ولت کاملا بدون نویز مناسب برای تغذیه میکرو در محیط با نویز زیاد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مبدل 12 به 5 ولت کاملا بدون نویز مناسب برای تغذیه میکرو در محیط با نویز زیاد

سلام،لطفا برای تغذیه ماژول RFID و میکروکنترولر یه مدار بهم معرفی بفرمایید که تقریبا بدون نویز باشه.حتی از ترانس جداگونه 220 به 16 ولت هم استفاده کردم.خود مدار مشکلی نداره و موقع باز کردن اصلا بهم نمیریزه، ولی باز هم وقتی دکمه قفل بازکن داخل رو میزنن بهم میریزه و اعصاب خرد کن شده.با وجودی که در دو مرحله در ابتدا به 12،بعد به 5 تبدیل کردم (با 78xx)،و فیلتر EMI و دو تا سلف دیگه هم براش گذاشتم.بین این رگولاتور ها هم خازن 100 نانو و چندین میلی فاراد هم خازن گذاشتم.البته بهم ریختنش شاید بخاطر اینتراپت مربوط به ورودی سریال UART باشه،بخاطر اینکه فکر نمیکنم با این کارهایی که کردم تغذیه دیگه نویز داشته باشه،دیگه نمیدونم چکار کنم.از کریستال خارجی با دو تا خازن هم استفاده کردم.
    تنها ارتباطی که مدار میکرو و ماژول RFID با در بازکن منزل داره اینه که از کنتاکت باز رله رد شده.در واقع کلید قفل باز کن داخل با کنتاکت باز رله مدارم موازی شده.
    البته Watchdog رو فعال کردم خیلی وقت ها وقتی بهم میریزه ریست میشه ولی بعضی وقتا ریست که نمیشه هیچ،خروجی رله رو هم یک میکنه و نگه میداره!ممنون میشم کمک کنید.
    جدیدترین ویرایش توسط Ebrahim988; ۰۹:۱۶ ۱۳۹۵/۱۰/۲۵.
لطفا صبر کنید...
X