اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل طراحی سلف و ترانس سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل طراحی سلف و ترانس سوئیچینگ

سلام
    بعد از کلی منبع و تاپیک گشتن و پیغام خصوصی گذاشتم نشد به جواب درستی از این سوالا برسم.ممنون میشم اگر اساتید لطف کنن و جواب این چند تا مشکل بدهند.
    1_سوال اولم اینه من به فرمول یا فرم درستی نرسیدم برای تعیین دقیق و عملی تعداد دور سیم پیچ ترانس سوئیچینگ هر جا و هر کتاب و منبعی یه جور تحلیل و یه فرمول استفاده کرده در بیشتر تاپیک ها یا نرم افزار استفاده میکنن که بنده هم استفاده کردم ولی به نتیجه درستی نرسیدم برای تعداد دور اولیه و ثانویه ممنون میشم اگر دقیق با ذکر فرمول یه جا جمع بشه که چطور میشه تعدا دور اولیه و ثانویه ترانس برای یک ترانس سوئیچینگ بدست اورد که حداکثر توان بشه از ترانس گرفت؟
    2_سوال دوم اینه که سلف خروجی رو بر چه مبنا اندازه ان بدست میاد و پس از بدست اوردن سلف چه طور میشه ساختش یعنی یه هسته حلقئوی چند دور باید سیم پیچیده بشه؟
    3_سوال سوم هم در مورد ترانس پالس است اگر لطف کنید و یه مدار راه انداز ترانس پالس با ای سی sg3525 بزارید ممنون میشم.
    ممنون میشم اگر پاسخ سوالات رو بر اساس توپولوژی نیم پل فرکانس 35 کیلو,ورودی برق شهر(320 یا با فرمول 311) ولتاژ خروجی دوبل 25 ولت 10 امپر با ای سی sg3525 که ماسفت ها با ترانس پالس درایو شده باشند بیان کنین.ممنون

پاسخ : مشکل طراحی سلف و ترانس سوئیچینگ

با سلام، من اخیرا کتابی را تهیه کردم به نام کتاب طراحی سلف و ترانسفورماتور که بسیار عالی توضیح داده بود نحوه طراحی سلف و ترانس فرکانس بالا رو. از طریق زیر من این کتاب رو تهیه کردم:

امیدوارم به کارتون بیاد این کتاب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط timegame نمایش پست ها
      1_سوال اولم اینه من به فرمول یا فرم درستی نرسیدم برای تعیین دقیق و عملی تعداد دور سیم پیچ ترانس سوئیچینگ هر جا و هر کتاب و منبعی یه جور تحلیل و یه فرمول استفاده کرده در بیشتر تاپیک ها یا نرم افزار استفاده میکنن که بنده هم استفاده کردم ولی به نتیجه درستی نرسیدم برای تعداد دور اولیه و ثانویه ممنون میشم اگر دقیق با ذکر فرمول یه جا جمع بشه که چطور میشه تعدا دور اولیه و ثانویه ترانس برای یک ترانس سوئیچینگ بدست اورد که حداکثر توان بشه از ترانس گرفت؟

2_سوال دوم اینه که سلف خروجی رو بر چه مبنا اندازه ان بدست میاد و پس از بدست اوردن سلف چه طور میشه ساختش یعنی یه هسته حلقئوی چند دور باید سیم پیچیده بشه؟

3_سوال سوم هم در مورد ترانس پالس است اگر لطف کنید و یه مدار راه انداز ترانس پالس با ای سی sg3525 بزارید ممنون میشم.
      ممنون میشم اگر پاسخ سوالات رو بر اساس توپولوژی نیم پل فرکانس 35 کیلو,ورودی برق شهر(320 یا با فرمول 311) ولتاژ خروجی دوبل 25 ولت 10 امپر با ای سی sg3525 که ماسفت ها با ترانس پالس درایو شده باشند بیان کنین.ممنون
      با سلام
      در پاسخ به سوال اولتون باید عرض کنم که اگه یه خورده فرمولهایی که بدست آورده بودید رو کنار هم میزاشتید متوجه یه قضیه مهم میشدید اونم استفاده از فرمول معروفی فارادی در بدست آوردن تعداد دور ترانس بود! من قول میدم که تمام فرمولهای محاسبات تعداد دور ترانسهای سوئیچینگ بدونه استثنا همگی از این فرمول پیروی میکنند. ولی خوب یه خورده کم لطفی کردید و دقیق بررسی نکردید! اما من فایلی رو آماده کرده بودم که مطمئنم 100 درصد درسته و با این فرمولها به نتایج خوبی و کاربردی جالبی در عمل رسیدم که در ادامه میتونید فیلمها مربوط به نتایج نهایی این فرمولها رو ببینید.

فایل اول - در مورد قانون فارادی و محاسبه تعداد دور ترانس توپولوژیهای پوش-پول / هاف بریچ / فول بریج میباشد که توسط این فرمولها ترانس منبع تغذیه سوئیچینگ با توپولوژی فول-بریچ رو پیچیدم و نتیجه اش رو میتونید در این فیلم مشاهده کنید.

فایل دوم - در این فایل به کمک فرمولهای موجود در فایل قبلی با استفاده از توپولوژی هاف بریچ یه شارژر برای باطریهای 36 ولتی طراحی کردم که محاسبات رو اول بر حسب فرکانس 50 کیلو انجام دادم که دیدم متاسفانه تو هسته ام جا نمیشه بعد برحسب فرکانس 85 کیلو هرتز محاسبه کردم و به نتیجه رسیدم. برای مشاهده نتیجه نهایی میتونید فیلم مبدل هاف بریچ رو مشاهده کنید که در مد ولتاژ و در بازه ولتاژ ورودی 185 الی 240 ولت پایداری مدار رو تست کردم.

اما در مورد سوال دومتون پیشنهاد میکنم که پست بنده رو در این تاپیک مطالعه کنید و فایلهای مربوط به محاسبه سلف خروجی رو دانلود و مطالعه فرمائید.

در مورد ترانس پالس هم میتونید از شماتیکهای دستگاه جوش که در این تاپیک آپلود کردم رو دانلود و از بین چندین فایل موجود یکیش رو انتخاب کنید. درضمن ترانس پالسی که برای توپولوژی هاف بریچ انتخاب کردم سبز رنگ و به قطر خارجی 22.2 میلیتر هست که عکسش رو میتونید از اینجا مشاهده کنید.

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidjabbari نمایش پست ها
        با سلام
        در پاسخ به سوال اولتون باید عرض کنم که اگه یه خورده فرمولهایی که بدست آورده بودید رو کنار هم میزاشتید متوجه یه قضیه مهم میشدید اونم استفاده از فرمول معروفی فارادی در بدست آوردن تعداد دور ترانس بود! من قول میدم که تمام فرمولهای محاسبات تعداد دور ترانسهای سوئیچینگ بدونه استثنا همگی از این فرمول پیروی میکنند. ولی خوب یه خورده کم لطفی کردید و دقیق بررسی نکردید! اما من فایلی رو آماده کرده بودم که مطمئنم 100 درصد درسته و با این فرمولها به نتایج خوبی و کاربردی جالبی در عمل رسیدم که در ادامه میتونید فیلمها مربوط به نتایج نهایی این فرمولها رو ببینید.

فایل اول - در مورد قانون فارادی و محاسبه تعداد دور ترانس توپولوژیهای پوش-پول / هاف بریچ / فول بریج میباشد که توسط این فرمولها ترانس منبع تغذیه سوئیچینگ با توپولوژی فول-بریچ رو پیچیدم و نتیجه اش رو میتونید در این فیلم مشاهده کنید.

فایل دوم - در این فایل به کمک فرمولهای موجود در فایل قبلی با استفاده از توپولوژی هاف بریچ یه شارژر برای باطریهای 36 ولتی طراحی کردم که محاسبات رو اول بر حسب فرکانس 50 کیلو انجام دادم که دیدم متاسفانه تو هسته ام جا نمیشه بعد برحسب فرکانس 85 کیلو هرتز محاسبه کردم و به نتیجه رسیدم. برای مشاهده نتیجه نهایی میتونید فیلم مبدل هاف بریچ رو مشاهده کنید که در مد ولتاژ و در بازه ولتاژ ورودی 185 الی 240 ولت پایداری مدار رو تست کردم.

اما در مورد سوال دومتون پیشنهاد میکنم که پست بنده رو در این تاپیک مطالعه کنید و فایلهای مربوط به محاسبه سلف خروجی رو دانلود و مطالعه فرمائید.

در مورد ترانس پالس هم میتونید از شماتیکهای دستگاه جوش که در این تاپیک آپلود کردم رو دانلود و از بین چندین فایل موجود یکیش رو انتخاب کنید. درضمن ترانس پالسی که برای توپولوژی هاف بریچ انتخاب کردم سبز رنگ و به قطر خارجی 22.2 میلیتر هست که عکسش رو میتونید از اینجا مشاهده کنید.

موفق باشید
        سلام.ممنون.
        یه PCB دیگه طرحی میکنم و این مباحث رو لحاظ میکنم یکم طول میکشه بعد نتیجه شو میزارم بازم ممنون از پاسختون.

دیدگاه

سلام مهندس جباری
          یه لطفی می کنید در مورد نحوه محاسبات ترانس پالس توضیح بدید؟ واسه هاف بریج و فول بریج...من کلی تحقیق کردم واسه طراحیه فول بریج و هالف بریج و با آی سی درایور 2110 ماسفتام رو که irfp460 بودن رو درایو می کردم ولی بعد از یه مدت فهمیدم که 2110 کلی تقلبی داره و من حدودن 30تا ماسفت سوزوندم تا فهمیدم دیگه نخرم، واسه همین الان می خوام با ترانس پالس ببندم.چنتا هسته فریت گرد با قطر خارجی 25 میلی متر داشتم و اولیه 20 دور و ثانویه هم دوتا 20 دور می بستم واسه هافبریج که اولیه و یکی از ثانویه ها هم جهت هستن ولی نتیجه خوب نبود. ولتاژ تغذیه 15 ولت بود و جریان مدار کنترل که با TL494 بود حدودا 40 میلی آمپر بود که منطقیه از نظر خودم و به محض وصل به ترانس پالس می شد 75 میلی آمپر که بنظرم باز هم خوبه!! و این هم بگم که خروجی ترانس پالس به جایی وصل نبود.توی اسکوپ شکل موج هارو که دیدم اولیه قابل قبول بود یعنی یه موج مربعی با سطح 15 ولت بود ولی دوتا ثانویه حتی به 5 ولت هم نرسیده بودند؟!!! فرکانس کاری 60 کیلوهرتز بود و مدار هم توتم پل با ترانزیستور BD139 و BD140 هست.
          روی هسته EE1916 هم همینکارو کردم ولی با اولیه 20 دور و ثانویه 40 دور و بدون فاصله هوایی ولی سطح پالس مربعی تو ثانویه بزور به 5 ولت می رسید؟؟!!!
          آیا من باید تعداد دور ثانویه رو زیادتر کنم؟ انتخاب نوع هسته و جنس هسته چطور هست؟ جهته پیچیدنم درست بوده؟
          این عکسی که از هسته ترانس پالس به رنگ سبز گزاشتید جنسش چی هست؟ و اینکه آیا ما به هسته با پرموبیلیته زیاد نیاز داریم؟ محاسبات ترانس پالس چطور هست؟
          دیگه کلافه شدم ، خواهشن یاری کنید.
          اینم لینکه نقشه کنترل من
          http://s9.picofile.com/file/83115318...rints.pdf.html
          اینم از شکل موج ورودی با 20 دور اولیه بدونه ثانویه و اینکه همونطور که می بینید تو اسکوپ شکل مربعی PWM از حالت مربعی یه مقدار خارج شده؟؟!!! علت چیه؟؟؟!!
          http://s8.picofile.com/file/83115319...B%B2%DB%B0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazhad نمایش پست ها
            سلام مهندس جباری
            یه لطفی می کنید در مورد نحوه محاسبات ترانس پالس توضیح بدید؟ واسه هاف بریج و فول بریج...من کلی تحقیق کردم واسه طراحیه فول بریج و هالف بریج و با آی سی درایور 2110 ماسفتام رو که irfp460 بودن رو درایو می کردم ولی بعد از یه مدت فهمیدم که 2110 کلی تقلبی داره و من حدودن 30تا ماسفت سوزوندم تا فهمیدم دیگه نخرم، واسه همین الان می خوام با ترانس پالس ببندم.چنتا هسته فریت گرد با قطر خارجی 25 میلی متر داشتم و اولیه 20 دور و ثانویه هم دوتا 20 دور می بستم واسه هافبریج که اولیه و یکی از ثانویه ها هم جهت هستن ولی نتیجه خوب نبود. ولتاژ تغذیه 15 ولت بود و جریان مدار کنترل که با TL494 بود حدودا 40 میلی آمپر بود که منطقیه از نظر خودم و به محض وصل به ترانس پالس می شد 75 میلی آمپر که بنظرم باز هم خوبه!! و این هم بگم که خروجی ترانس پالس به جایی وصل نبود.توی اسکوپ شکل موج هارو که دیدم اولیه قابل قبول بود یعنی یه موج مربعی با سطح 15 ولت بود ولی دوتا ثانویه حتی به 5 ولت هم نرسیده بودند؟!!! فرکانس کاری 60 کیلوهرتز بود و مدار هم توتم پل با ترانزیستور BD139 و BD140 هست.
            روی هسته EE1916 هم همینکارو کردم ولی با اولیه 20 دور و ثانویه 40 دور و بدون فاصله هوایی ولی سطح پالس مربعی تو ثانویه بزور به 5 ولت می رسید؟؟!!!
            آیا من باید تعداد دور ثانویه رو زیادتر کنم؟ انتخاب نوع هسته و جنس هسته چطور هست؟ جهته پیچیدنم درست بوده؟
            این عکسی که از هسته ترانس پالس به رنگ سبز گزاشتید جنسش چی هست؟ و اینکه آیا ما به هسته با پرموبیلیته زیاد نیاز داریم؟ محاسبات ترانس پالس چطور هست؟
            دیگه کلافه شدم ، خواهشن یاری کنید.
            اینم لینکه نقشه کنترل من
            http://s9.picofile.com/file/83115318...rints.pdf.html
            اینم از شکل موج ورودی با 20 دور اولیه بدونه ثانویه و اینکه همونطور که می بینید تو اسکوپ شکل مربعی PWM از حالت مربعی یه مقدار خارج شده؟؟!!! علت چیه؟؟؟!!
            http://s8.picofile.com/file/83115319...B%B2%DB%B0.jpg
            با سلام و درود خدمت دوست عزیز
            براتون 5 تا لینک از YOUTUBE میفرستم که سعی کنید هر 5 تا رو خوب نگاه کنید. پاسخ تمام سوالات شما داخل این 5 تا فیلم هست. از شبیه سازی گرفته تا تستهای عملی همشون رو بخوبی متوجه خواهید شد. اما اگه باز سوالی داشتید باز میتونید همینجا مطرح کنید تا بنده و دوستان عزیز به سوالتون پاسخ بدیم.

دیدگاه

با سلام و درود خدمت دوست عزیز
              براتون 5 تا لینک از YOUTUBE میفرستم که سعی کنید هر 5 تا رو خوب نگاه کنید. پاسخ تمام سوالات شما داخل این 5 تا فیلم هست. از شبیه سازی گرفته تا تستهای عملی همشون رو بخوبی متوجه خواهید شد. اما اگه باز سوالی داشتید باز میتونید همینجا مطرح کنید تا بنده و دوستان عزیز به سوالتون پاسخ بدیم.
              ممنون از اینکه وقت گزاشتید... مطالعه می کنم بعد میام درس پس می دم خدمتتون

دیدگاه

ا سلام و درود خدمت دوست عزیز

Forward Converter Part 6; Gate Transformer Design and Simulation
                How to make a gate drive transformer

Building a Solid State Tesla Coil Part 1 - The Gate Drive

Building a Solid State Tesla Coil Part 2 - The Gate Drive

What Gate Drive Transformer Core
                سلام مهندس جباری
                خدا خیرت بده با این لینکهایی که گزاشتی، خیلیییییییییییییی مفید و عالی بودن، اون شبیه سازیه خیلی بهم کمک کرد و اون پسره که هسته هارو تست می کرد....واقعا عالی بود.
                مهندس من چنتا سوال داشتم و بازم لطف می کنید پاسخ بدید.
                من یه منبع تغذیه دوبل 70 ولت 800 وات هاف بریج درست کردم با SG3525 و با درایور گیت IR2110 و اینکه الان با این آیسی 2110 مدارم به خوبی کار می کنه و با اسیلوسکوپ که دوسره گیت سورس رو می بینم توی دیوتی سایکلای مختلف یه موج مربعی خشگل بدون هیچ بالازدگی یا بهم خوردگی می بینم ولی وقتی بخوام مدارو با ترانس پالس راه بندازم مدار کار می کنه و تو خروجی دوبل 70 ولت رو دارم ولی صدای تق تق ترانس در می یاد و شکل موج گیت سورس هم خیلی درهم برهمه و نمیشه خیلی تفسیرش کرد ولی به جورایی شبیه یه مربعیه میراشوندست که به جای مربع نوک تیزن مثل موجه سینوسی و ثبات هم نداره ....
                جالب اینکه بدون اینکه مدار کنترل (منظورم sg3525 و ترانس پالس ) رو به ماسفت ها وصل کنم یه موج مربعی می بینم که بنظرم قابل قبوله.البته من مدار رو زیر بار تست نکردم که ببینم چی میشه ترسیدم ماسفتام بسوزن چون واقعا دیگه پول ندارم بدم جای ماسفت (تا حالا 20 تا IRFP460 سوزوندم)؟!!!!
                اینم لینک شکل موج مربعی بدون وصل به ماسفت ها...

اینم لینک شماتیکه من که توش مشخصه که چه المان هایی به گیت سورس ماسفت ها وصل کردم.

اینم عکس هسته که از یه لاین فیلتر باز کردم.ممکنه هستم مناسب نباشه؟؟؟و یا توان هسته برای درایو ماسفت کم باشه؟ سبزه و قطرش 2.5 سانتی متره

اینم مشخصات ترانس قدرتم که از طریق نرم افزار انجام دادم با فرکانس 50 کیلوهرتز و چگالی شار 1500

اینم چنتا عکس از نحوه کارکرد مدار

بنظره شما مشکل کار من کجاست؟
                من با تعداد دور 20 و 25 و 10 با همین ترانس پالس سبز رنگ تست کردم مدارو یه جور بود رفتار مدار...توی لینکایی که معرفی کردید راجع به نحوه تعداد دور ترانس پالس صحبتی نکرده بودن، ممنون میشم اگر مطلبی راجع به این دارید یا لینکه خاصی بزارید تا مطالعه کنم و بیام درس پس بدم خدمتتون.
                مهندس ببخشید اگر سوالهام زیاد شد....پیشاپیش سپاس
                جدیدترین ویرایش توسط sazhad; ۱۰:۴۶ ۱۳۹۶/۱۰/۰۵.

دیدگاه

بنظره شما مشکل کار من کجاست؟
                  سلام ،
                  با اجازه دوست عزیزم مهندس جباری ،
                  من شکل موج رو دیدم و شماتیکتون رو هم دیدم ،
                  مقاومت 330 اهمی که به بیس BD140 وصل کردید رو به 1کیلو تغییر بدید و نتیجه رو اعلام کنید،
                  به سیم های برد بوردی به هیچ وجه اعتماد نکنید ، ظاهرا کنترلرتون روی بردبورد بسته شده.
                  مقدار مقاومت بین گیت سورس رو از 100 اهم به 1 کیلو تغییر بدید
                  به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                  الکترونیک قدرت
                  الکترونیک آنالوگ
                  طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                  ---------------------BMCELEC@-------------------
                  ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                  ---------------www.bmc-elec.com--------------
                  ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
                    سلام ،
                    با اجازه دوست عزیزم مهندس جباری ،
                    من شکل موج رو دیدم و شماتیکتون رو هم دیدم ،
                    مقاومت 330 اهمی که به بیس BD140 وصل کردید رو به 1کیلو تغییر بدید و نتیجه رو اعلام کنید،
                    به سیم های برد بوردی به هیچ وجه اعتماد نکنید ، ظاهرا کنترلرتون روی بردبورد بسته شده.
                    مقدار مقاومت بین گیت سورس رو از 100 اهم به 1 کیلو تغییر بدید
                    ممنون از شما بابته پیگیریتون...
                    مقاومت 330 اهمی رو خارج کردم ولی تغییری حاصل نشد...حالا با 1 کیلو هم تست می کنم بهتون اطلاع می دم.
                    مقامت گیت سورس هم 1 کیلو شد ولی متاسفانه جوابی نگرفتم.
                    سعی می کنم تو 2 روزه آینده مدار کنترل رو روی پی سی بی بزنم ببینم چی میشه...
                    بازم تشکر

دیدگاه

بنده احتمال میدم انرژی فلایبک ترانس باشه ، هسته رو عوض کنید ،
                      با هسته EE19 هم میتونید ترانس پالس بسازید ؛
                      این تاپیک ها خیل بدرد میخوره:
                      https://www.eca.ir/forums/thread60962.html
                      سلام. این فیلم رو میخواستم پارسال پلود کنم،اما گفتم خیلی جالب نیست و فکر نکنم به درد بخوره.محیط فیلم برداری اصلا جالب نبود و صدام هم که کمرنگ افتاده بود :mrgreen: و کلی هم لرزش فیلم برداری و... خلاصه بیخیالش شده بودم.تا اینکه یه بنده ی عزیز خدا ازم راهنمایی خواست و فیلمها رو براش فرستادم، خلاصه اینکه دیدم ظاهرا به درد خورده!

جدیدترین ویرایش توسط hoseyni emeni; ۱۴:۳۰ ۱۳۹۶/۱۰/۰۶.
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

بنده احتمال میدم انرژی فلایبک ترانس باشه ، هسته رو عوض کنید ،
                        با هسته EE19 هم میتونید ترانس پالس بسازید ؛
                        این تاپیک ها خیل بدرد میخوره:
                        سلام مجدد مهندس
                        من تا همین الان پای مدار بودم ، دیگه چشام جایی رو نمی بینه....نزدیک بود برق بگیرتم از خستگی
                        آقا پی سی بی زدم و تست کردم دیگه صدای ترانس نمیاد ولی ولتاژ خروجی مدار بعد از 5 ثانیه به حد مورد نظر (دوبل 70 ولت) می رسه و اینکه به محض کشیدن جریان 500 میلی آمپر هم افت 50 ولتی داریم یعنی مدار عملن کار نمی کنه
                        از شکل موج گیت سورس یه عکس می زارم ....تو عکس دامنه ولتاژش زیر 5 ولته

اینم عکس از پی سی بی

اینم یه عکس از موج درین سورس ماسفت که خیلی عجیبه...

همه این خرابکاریا کار ترانس پالسه...حالا مشکل جنس ترانسه و یا تعداد دوره اون نمی دونم....مقدار اولیه ترانس پالس هم با سلف سنج گرفتم حدودا 1.2 میلی هانری بود. جالب اینکه بدون وصل به گیت یه شکل موج مربعی خشگل دارم.
                        ممنون بابته لینکایی که فرستادی.... حالا روی هسته های دیگه می بندم ببینم چی میشه....می گم ولتاژ من 12 ولته بنظرت ولتاژ رو بالاتر ببرم؟
                        مثلن 15 ولت؟
                        من برم بخوابم دارم می میرم...فردا دوباره روش کار می کنم...

دیدگاه

سلام مجدد مهندس
                          من تا همین الان پای مدار بودم ، دیگه چشام جایی رو نمی بینه....نزدیک بود برق بگیرتم از خستگی
                          آقا پی سی بی زدم و تست کردم دیگه صدای ترانس نمیاد ولی ولتاژ خروجی مدار بعد از 5 ثانیه به حد مورد نظر (دوبل 70 ولت) می رسه و اینکه به محض کشیدن جریان 500 میلی آمپر هم افت 50 ولتی داریم یعنی مدار عملن کار نمی کنه
                          از شکل موج گیت سورس یه عکس می زارم ....تو عکس دامنه ولتاژش زیر 5 ولته

اینم عکس از پی سی بی

اینم یه عکس از موج درین سورس ماسفت که خیلی عجیبه...

همه این خرابکاریا کار ترانس پالسه...حالا مشکل جنس ترانسه و یا تعداد دوره اون نمی دونم....مقدار اولیه ترانس پالس هم با سلف سنج گرفتم حدودا 1.2 میلی هانری بود. جالب اینکه بدون وصل به گیت یه شکل موج مربعی خشگل دارم.
                          ممنون بابته لینکایی که فرستادی.... حالا روی هسته های دیگه می بندم ببینم چی میشه....می گم ولتاژ من 12 ولته بنظرت ولتاژ رو بالاتر ببرم؟
                          مثلن 15 ولت؟
                          من برم بخوابم دارم می میرم...فردا دوباره روش کار می کنم...
                          سلام ، خسته نباشی دلاور
                          موج گیت سورس اسپایک داره ! احتمالا انرژی فلایبک ترانس باشه
                          ولتاژ همون 12 کافیه و به نظرم 15 هم کنی هیچ فرقی نداره!
                          بزار دونفر از دوستان رو به این بحث دعوت کنم که از بنده واردترن..
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

سلام
                            اولا اینکه ولتاژ امیتر کلکتور هر 4 تا ترانزیستورو بگیر ببین درسته؟
                            برای من پیش اومده که یکی دو تا ترانزیستور روشن خاموش نمیشدن
                            دوما اینکه تعداد دور ترانس پالس رو حساب کردی؟
                            سوم اینکه منبع تغذیه رو گذاشتی رو اسکوپ،نویز نمیندازه روش؟!
                            ................Fx7SAM................

دیدگاه

,واقعا ممنون بابته پیگیریتون...
                              این نتایج امروز بدست اومد....مدار کار کرد خدارو شکر و با واریاک ولتاژ رو از 90 تا 220 ولت تغییر می دادم که توی 180 ولت تقریبا استیبل می شد تا 220 ولت ولی مشکل اصلی همون شکل موج های خیلی زشت گیت سورس و درین سورس هست...یه جایی خونده بودم که ترانس پالس دیوتی سایکل پایین رو نمی تونه خوب ساپورت کنه بنظرم این حرف می تونه درست باشه چون وقتی به خروجی یه بار حدودا 1 آمپر وصل کردم آی سی sg3525 عرض پالس رو زیاد کرد و باعث شد شکل موج های گیت سورس و درین سورس مربعی شدن و خیلی خوب بود ولی بدلیل اینکه اسکوپ من ماله سال های حکومت اتحاد جماهیر شوروی هستش واسه همین تغییرات آنی شکل موج ها رو نمی تونه خوب ساپورت کنه یعنی مثلن اگر اگر یه موج مربعی با عرض پالس مختلف بدین به اسکوپ من می دونید چطور نشون میده؟دوتا خط موازی که وسطش هم خط هایی مثله پله چوبی هست نشون میده !!!! واسه همین نتونستم از اون پالس مربعی خوبه عکس بگیرم.....به هر حال این ترانس پالس توی عرض پالس پایین شکل موج خوبی نداره ولی توی عرض پالس بالا خیلی خوب عمل میکنه...
                              راستی مداره کنترل توی بی باری 120 میلی آمپر می کشید و توی بارداری 450 میلی آمپر که بظرم منطقی نیست و اینکه این عکس هایی که می زارم با 10 دور بدست اومده که مقدار سلف 970 میکروهانری دراومد.

اینم گیت سورسه که ولت دیویژن اسکوپ روی 5 ولت بود و مدار در بی باری بود یعنی عرض پالس کم یعنی دامنش زیر 5 ولت بود و جالب اینکه توی خروجی دوبل 75 ولت داشتم.

اینم درین سورس تحت بی باری

اینم عکس مدار...

با سلف سنج یه دور سیم از هسته عبور دادم و مقدارش 6 میکرو هانری شد که از پرموبیلیتیه بالایی برخورداره
                              نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
                              سلام
                              اولا اینکه ولتاژ امیتر کلکتور هر 4 تا ترانزیستورو بگیر ببین درسته؟
                              برای من پیش اومده که یکی دو تا ترانزیستور روشن خاموش نمیشدن
                              دوما اینکه تعداد دور ترانس پالس رو حساب کردی؟
                              سوم اینکه منبع تغذیه رو گذاشتی رو اسکوپ،نویز نمیندازه روش؟!
                              ممنون علی جان بابت همراهیت...
                              فردا ولتاژ امیتر کلکتور رو می گیرم نتیجه رو میگم...
                              تعداد دور های مختلف روی ترانس پالس تست کردم ولی محاسبات خاصی انجام ندادم ، شما نطره خاصی واسه این قضیه داری؟
                              اون منبع تغذیه هم خاموشه اصلن روشنش نمی کنم ولی بهر حال ممنون که تذکر دادی...
                              می گم بنظرتون تعداد دور ثانویه رو 2 برابر کنم؟ یا مثلن روی هسته ee1916 ببندم ؟
                              سعی می کنم برم پیش دوستم از اسکوپش استفاده کنم و زیر بار هم چنتا عکس از شکل موج ها بزارم.
                              وقتی خروجیه ترانس پالس رو جدا می کنم روی اسکوپ شکل موج ها ی خیلی خشکل می بینم یعنی مربعی با صفر تا پیک 12 ولت ولی بعد از وصل به ماسفت همه چیز بهم می ریزه...
                              دوستان یاری کنند لطفن....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بزار دونفر از دوستان رو به این بحث دعوت کنم که از بنده واردترن..
                              خدا خیرت بده بابته پشتیبانیت....
                              جدیدترین ویرایش توسط sazhad; ۰۲:۰۴ ۱۳۹۶/۱۰/۰۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X