بیدردسر ترین راه ماژوله من خودم بالای 6 ماه رو اینی ک میگی کار کردم ب خاطر جنس بد قطعات داخلی جواب نمیداد
تو هم اگه بری سمت طراحی و ساحت مطمعن باش 6 ماه بعد پشیمون میشی
برو سمت ماژولا
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
سر ترین راه ماژوله من خودم بالای 6 ماه رو اینی ک میگی کار کردم ب خاطر جنس بد قطعات داخلی جواب نمیداد
به نظر من خودتون تلاش کنید موفق میشد اما در مورد قطعات هم حق با شماست بیشتر این فروشگاه ها جنس بدل می فروشن من خودم با این ای سیmc34063یه شارژر باتری لیتیومی طراحی کردم بس میشه
خرید ماژول تغذیه dc-dc مبدل تبدیل کننده رگولاتور DC به DC بوست BOOST افزاینده ولتاژ 35 ولت جریان خروجی 2.5 آمپر دیتاشیت مشخصات فنی با قیمت مناسب در فروشگاه ECA
وصل باتری 6 ولت میکنم و خروجی 7 ولتیش رو میدم به یک مدار که با lm2576 بستم و میزنم به گوشی موبایل.سرعت شارژ نسبتا خوبه اما مشکل اینه که ماژول خیلی داغ میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید چطر این مشکل داغی رو حل کنم
خرید ماژول تغذیه dc-dc مبدل تبدیل کننده رگولاتور DC به DC بوست BOOST افزاینده ولتاژ 35 ولت جریان خروجی 2.5 آمپر دیتاشیت مشخصات فنی با قیمت مناسب در فروشگاه ECA
وصل باتری 6 ولت میکنم و خروجی 7 ولتیش رو میدم به یک مدار که با lm2576 بستم و میزنم به گوشی موبایل.سرعت شارژ نسبتا خوبه اما مشکل اینه که ماژول خیلی داغ میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید چطر این مشکل داغی رو حل کنم
توی تاپیک زیر تمام مراحل ساخت پاوربانک رو توضیح دادم
سلام بر دوستان
عید امسال که میخواستم برم مسافرت ، نیاز شدید به پاوربانک پیدا کردم.
دقیقا دو روز قبل سفر یه پاوربانک با یدونه باتری موبایل lg g2 که اضافه داشتم و یدونه ماژول LM2577 یه پاور بانک کج وکوله ساختم. همین پاوربانک جواب سفر عید رو داد.
آخر خرداد برحسب یه اتفاق ناگوار باید بازم راهی سفر میشدم
بازم رفتم سراغ پاوربانک که
دیدگاه