اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ساخت یک اینورتر ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در ساخت یک اینورتر ساده

سلام خدمت اساتید
    میخاستم یه اینورتر بسازم ( معمولی . سوئیچینگ نه ) که برق 24 رو به 110 تبدیل کنه . واسه این کار از 555 واسه قطع و وصل برق ( موج مربعی ) استفاده کردم و یه ترانس 24 ولت 3 امپر گرفتم تا تقریبا قوی باشه ولی چند تا مشکل :
    _فرکانس 555 هر چی باشه مثلا 55 هرتز توی خروجی ترانس هم همینو داریم ؟
    _وقتی برق 24 به خروجی ترانس وصل میشه با موج مربعی 220 ولت از اون طرف میگیرم ولی چون 110 ولت میخام باشه دیوتی سایکل یا همون طول موج رو کم کردم اولا" میخاستم بدونم اینجوری روش درستیه ؟! چون وقتی خیلی کم میکنم که در حد 30- 40 ولت خروجی میده ( البته مولتی متر نشون میده ) ولی برق دستمو میگیره قشنگ در صورتی که 30 ولت نباید اینجوری برق بگیره ! این نکته اذیتم میکنه که چرا اینجوریه قضیه
    ترانس هم وز وز میکنه عادیه یا ؟! چون تو حالت عادی 220 به 24 ولت صدایی نمیده

اینم مدار : (البته فعلا چون منبع تغذیه 12 ولت دارم با همون راه انداختمش ) :

این مدار خیلی برام مهمه و براش خرج کردم خیلی خیلی ممنون میشم وقت بزارین

پاسخ : مشکل در ساخت یک اینورتر ساده

سلام
    دوست عزیز
    1. بله دقیقا همونه
    2.مولتی متر مقدار درست موج رو ممکنه درست نشون نده باید با اسکوپ ببینین; اما در کل این که با کم مردن دیوتی 110 بخواین بگیرین اصولی نیست.
    3.شما حالت فلایبک درایو کردین ترانس رو که مناسب این کاربرد نیست. پیشنهاد میکنم از ای سی 3525 یا 494 استفاده کنین و بصورت پوش پول یک ترانس دوبل 12 ولت رو راه بندازین. (ترانس 3 سر)
    چند وات توان نیاز دارین در کل؟ پوش پول ببندین و ماسفت هارو IRFZ44 بزارین مناسبه و یادتون نده که 100 اهم برای مقاوت گیت زیاده 10 اهم بزارین.
    مدارات اینورتر با 3525 و 494 هست توی نت فراونه

دیدگاه

این مدار شما فقط برای بارهای مقاومتی مناسبه و هیچ کاربرد دیگه ای نداره لطفا احتیاط کنید

دیدگاه

لینک مدار شما حذف شده (از کارهای جدید این سایته)به نظر من از ای سی های sg3525یا tl494استفاده کنید خوبه تو این سایت هم سرچ کنید براتون میاره
        جدیدترین ویرایش توسط MOGTABAKIT; ۱۵:۱۷ ۱۳۹۵/۱۲/۱۲.

دیدگاه

سلام
          این جور مدارات خیلی به درد نمیخورن...بیشتر کاردستی هستن
          موفق باشید
          ................Fx7SAM................

دیدگاه

بابا دمتون گرم با این پاسخ دهی سریع

این مدار شما فقط برای بارهای مقاومتی مناسبه و هیچ کاربرد دیگه ای نداره لطفا احتیاط کنید
            یعنی چی واسه بارهای مقاومتی مناسبه ؟!
            3.شما حالت فلایبک درایو کردین ترانس رو که مناسب این کاربرد نیست. پیشنهاد میکنم از ای سی 3525 یا 494 استفاده کنین و بصورت پوش پول یک ترانس دوبل 12 ولت رو راه بندازین. (ترانس 3 سر)
            چند وات توان نیاز دارین در کل؟ پوش پول ببندین و ماسفت هارو IRFZ44 بزارین مناسبه و یادتون نده که 100 اهم برای مقاوت گیت زیاده 10 اهم بزارین.
            مدارات اینورتر با 3525 و 494 هست توی نت فراونه
            کلا 30 وات نیاز داشتم ولی این ترانسو گرفتم تا قویتر باشه !
            متاسفانه من کلی خرج کردم این ترانسو گرفتم نمیتونم الان سه سر بگیرم میشه با مدار تبدیلش کنم به سه سر ؟ آخه مدار تو نت هست که ترانس دو سر رو تبدیل کنه به سه سر
            میشه یه مدار نمونه بزارین من دقیقا بفهمم اوضا چند چنده ؟

منظورتون یه همچین چیزیه ؟!

جون من نگید ترانسی که گرفتم کلا واسه این کار بدرد نمیخوره یه راه حلی هست , نیست ؟! یه 24 ولت 3 امپر
            جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۸:۳۱ ۱۳۹۵/۱۲/۱۲.

دیدگاه

با سلام:
              آن 30 ولتی که شما با میتر می گیرد در حقیقت 30 ولت نیست بلکه باید حدود بالاتر از100ولت باشدکه اوسیلسکوپ نشان می دهد ولی میتر خیر. چون روی 30 ولتی که میتر نشان می دهد یک ولتاژ سوزنی حدود 100 ولت به بالا وجود دارد که باعث شوک شما می شود.
              علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
              نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

دمت گرم داداش خودمم به ذهنم رسیده بود ولی فک نمیکردم درست باشه کلا نوکرتم
                از دو.ستان هم بابت پاسخگویی سریع و خوبشون بسیار ممنونم من برنامه نویس اندرویدم و بازیساز و مدلساز سه بعدی و ... و همچنین جدیدا ببرنامه نویسی واسه میکروکنترولرها رو دارم کار میکنم که همون c++ خودمونه که قبلا میدونستم . ایشالله یه روزی بتونم واسه تک تکتون جبران کنم همچنین امیدوارم در آینده کاربر فعال و بدرد بخوری واسه انجمن باشم
                جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۲۱:۴۲ ۱۳۹۵/۱۲/۱۲.

دیدگاه

با همون ای سی میتونید در حالت تک ترانزیستوری با ترانس 2سر استفاده کنید
                  در مورد بار .. این مدار فقط به درد لامپ رشته ای میخوره .. موتور و یا غیره رو نمیتونه راه اندازی کنه و اگر وصل بشه باعث ایجاد حالت نامشخص میشود

دیدگاه

من متوجه نمیشم لامپ رشته ای با بقیه چه تفاوتی داره
                    استفاده من یک بخاری هست ترکیبی گاز و برق . سیستم دیجیتال هم داره واسه تنظیم دما و ... واسه برق 110 ژاپن طراحی شده روش زده 24 وات آیا آسیبی به دستگاه نمیرسونه ؟ موقعی که دستگاه خاموشه توان مصرف میکنه این مدار ؟
                    البته مداری که دادم ساده شده بود کنترل ولتاژ ورودی و خروجی و فیوز و ... هم برای آسیب نرسوندن استفاده میکنم . آیا به ترانس فشار نمیاد با این وز وزی که میکنه ؟ طول عمرش چقدره ؟!
                    تغریبا مهمه که توانی رو تلف نکنه راندمان بالایی داشته باشه

با همون ای سی میتونید در حالت تک ترانزیستوری با ترانس 2سر استفاده کنید
                    کدوم آی سی ؟
                    جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۲۳:۱۵ ۱۳۹۵/۱۲/۱۲.

دیدگاه

من فکر کردم اای سی شکل بالا tl494 هستش!!شما با این ای سی میتونید با ترانس 2 سر کارکنید
                      تفاوت لامپ رشته ای با موتور AC واقعا بسیار زیاده .. زمین تا اسمون !!!
                      ترانس سویچینگ ممکنه با این مدار مشکلی نداشته باشه البته تست نکردم - ولی در کل این سیستم بسیار ضعیف و ناکارامد هست .. درغیر اینصورت اینورتر قیمت بالایی نداشت.. مخصوصا نوع سینوسی..
                      ضمنا شما برای استفاده در هر دستگاهی باید فرکانس بسیار دقیق 50 هرتز تولید کنید... پیشنهاد من کنسل کردن این مدار هست یا اینکه واقعا یک اینورتر کامل بسازید

دیدگاه

دمت گرم داداش
                        یعنی این ترانسی که خریدم + این مدارات به درد نمیخوره بندازم دور دیگه و به فکر یه منبعتغزیه سوئیچینگ باشم ؟ یعنی با ترانس سه سر هم نمیشه چنین کاری کرد ؟
                        وقتی سوئیچینگ نبود خوب چیکار میکردن ملت
                        شما منبعی نمیشناسی واسه ساخت یه اینجور اینورتری که سوئیچینگ رو فارسی و ساده توضیح بده ؟ ممنونت میشم
                        جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۰:۴۹ ۱۳۹۵/۱۲/۱۳.

دیدگاه

همین الانشم برای دستگاههای 110 ولتی از ترانس معمولی 220 به 110 استفاده میکنند چون بسیار ارزون تر از سویچینگ در میاد و هیچ مشکلی در رابطه ولتاژ فرکانس پیش نمیاد
                          ولی اگه دوست دار بسازی نمونه مدار داخل انجمن هست - (( ساخت اینورتر سینوسی)) جستجو کنید پیدا میکنید

دیدگاه

نه داداش من میخام 24 ولت ماشینو به 110 تبدیل کنم نه 220 به 110 !

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگه از مدار زیر با ترانس سه سر استفاده کنم مشکل برطرف میشه ؟

همون پوش پوله ؟ اونوقت خروجی ترانس مربعی میشه اشکال نداره ؟ واسه سینوسی کردنش میشه از خازن استفاده کرد ؟
                            اونوقت همین ترانس دو سرمو با استفاده از مدارهای تبدیل ترانس دو سر به سه سر تبدیلش کنم بازم میشه یا نه حتما باید سه سر باشه ؟! هیچ راهی نیست این ترانسو تعویض نکنم ؟
                            جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۴:۱۰ ۱۳۹۵/۱۲/۱۳.

دیدگاه

دوست گرامی این مدار فایده نداره .. هیچ فیدبکی در کار نیست و به ازای جریانی که میکشی ولتاژ خروجی خیلی تغییر میکنه .. اگر اصرار داری بسازی همینو با یک ماسفت هم راه بندازی و ترانس 2سر خروجی بهت میده .. ولی بی فایده است از ما گفتن بود....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X