سلام خدمت اساتید
میخاستم یه اینورتر بسازم ( معمولی . سوئیچینگ نه ) که برق 24 رو به 110 تبدیل کنه . واسه این کار از 555 واسه قطع و وصل برق ( موج مربعی ) استفاده کردم و یه ترانس 24 ولت 3 امپر گرفتم تا تقریبا قوی باشه ولی چند تا مشکل :
_فرکانس 555 هر چی باشه مثلا 55 هرتز توی خروجی ترانس هم همینو داریم ؟
_وقتی برق 24 به خروجی ترانس وصل میشه با موج مربعی 220 ولت از اون طرف میگیرم ولی چون 110 ولت میخام باشه دیوتی سایکل یا همون طول موج رو کم کردم اولا" میخاستم بدونم اینجوری روش درستیه ؟! چون وقتی خیلی کم میکنم که در حد 30- 40 ولت خروجی میده ( البته مولتی متر نشون میده ) ولی برق دستمو میگیره قشنگ در صورتی که 30 ولت نباید اینجوری برق بگیره ! این نکته اذیتم میکنه که چرا اینجوریه قضیه
ترانس هم وز وز میکنه عادیه یا ؟! چون تو حالت عادی 220 به 24 ولت صدایی نمیده
اینم مدار : (البته فعلا چون منبع تغذیه 12 ولت دارم با همون راه انداختمش ) :

این مدار خیلی برام مهمه و براش خرج کردم خیلی خیلی ممنون میشم وقت بزارین
میخاستم یه اینورتر بسازم ( معمولی . سوئیچینگ نه ) که برق 24 رو به 110 تبدیل کنه . واسه این کار از 555 واسه قطع و وصل برق ( موج مربعی ) استفاده کردم و یه ترانس 24 ولت 3 امپر گرفتم تا تقریبا قوی باشه ولی چند تا مشکل :
_فرکانس 555 هر چی باشه مثلا 55 هرتز توی خروجی ترانس هم همینو داریم ؟
_وقتی برق 24 به خروجی ترانس وصل میشه با موج مربعی 220 ولت از اون طرف میگیرم ولی چون 110 ولت میخام باشه دیوتی سایکل یا همون طول موج رو کم کردم اولا" میخاستم بدونم اینجوری روش درستیه ؟! چون وقتی خیلی کم میکنم که در حد 30- 40 ولت خروجی میده ( البته مولتی متر نشون میده ) ولی برق دستمو میگیره قشنگ در صورتی که 30 ولت نباید اینجوری برق بگیره ! این نکته اذیتم میکنه که چرا اینجوریه قضیه
ترانس هم وز وز میکنه عادیه یا ؟! چون تو حالت عادی 220 به 24 ولت صدایی نمیده
اینم مدار : (البته فعلا چون منبع تغذیه 12 ولت دارم با همون راه انداختمش ) :

این مدار خیلی برام مهمه و براش خرج کردم خیلی خیلی ممنون میشم وقت بزارین

دیدگاه