اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محدود کننده متغیر جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محدود کننده متغیر جریان

شما لطف کردین مدارو گذاشتین حداقل یک توضیح یا نهایتا یک لینکی چیزی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza.slk نمایش پست ها
      شما لطف کردین مدارو گذاشتین حداقل یک توضیح یا نهایتا یک لینکی چیزی
      دوست عزیز
      اساس محدود کردن جریان بر پایه LM317 بر اساس این طرح قرار دارد

این طراح را میتوان بر پایه یک مقاومت متغیر به محدود کننده جریان تبدیل نمود

البته این طرح مشکلاتی دارد که مهمترین آن اسفاده از مقاومت متغیر با وات بالا میباشد ( چون جریان زیادی از مقاومت عبور میکند )
      همچنین میتوان مدار را به شکل مدار پایین ارتقا ء داد که باز نیازمند FET با مشخصات ویژه میباشیم

و در نهایت مدار قبلی وجود دارد که با قطعات کاملا عادی طراحی شده است ..... لطفا به خاطر داشته باشید با LM317 نوع قابلمه ای حداکثر جریان مجاز 1.5 آمپر میباشد وبرای جریانهای بیشتر میتوانید از LM350 تا 3 آمپر و LM338 تا 5 آمپر استفاده فرمایید
      پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

خیلی ممنونم

دیدگاه

واقعا ممنون از راهنمای تون خیلی کار امد و مفید بود دست همه استاد های eca دردنکنه
          ا

دیدگاه

سپاس
            از راهنمایی بزرگواران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AR phantom نمایش پست ها
              سلام خدمت دوستان. من یه منبع تغذیه با پاور کامپیوتر درست کردم. علاوه بر ولتاژ های تعریف شده در خود پاور یک خروجی متغیر هم با استفاده از ماژول تنظیم ولتاژ که در سایت موجوده (ماژول مبدل DC-DC LM2596 کاهنده خروجی 1.23V-30V 3A) اضافه کردم. حالا میخوام یک مدار ساده در راه این خروجی قرار بدم که جریان این مسیر رو با یک ولوم محدود کنه(مانند منبع های آزمایشگاهی ولی من مدار محدود کننده جریان رو جداگانه میخوام). چند نمونه در انجمن موجود بود اما کنترل ولتاژ و جریان با هم بود یا محدود کردن جریان روی یه عدد ثابت. ممنون میشم کمکم کنید.
              سلام به شما ، برای متغیر کردن جریان میتونید از یک ترانزیستور قدرت پی ان پی که ترجیحا دارلینگتون باشه مثلا tip127 یا هرچی... استفاده کنید که روی بیس یک پتانسیومتر قرار داشته باشه و به خروجی ولتاژ متغیرتون وصله ، کلکتور این ترانزیستور هم باز به خروجی متغیر شده وصل باشه و امیترش به منبع برق ورودی اولیه وصل باشه، منتها از یه حدی پایین تر نمیتونید بیارید جریان رو ، برای جریان های بالا و نسبتا بالا مناسب تره از هیتسینک خیلی خوبی هم باید استفاده کنید گرماش وحشتناک بالاست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X