اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت مدار شناسایی سوختن فیوز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ساخت مدار شناسایی سوختن فیوز

سلام
    من یک شارژر باطری 24v دارم که یه سری باطری امپر بالا رو شارژ می کنه در بین شارژر و باطری یه فیوز هست که بعضی وقتا می سوزه ومشکلاتی درست می کنه در ضمن این مدارات از زمین ایزوله هستن واختلاف ولتاژ در زمان قطع فیوز خیلی کمه در حد 0.2 می خوام یه مداری اضافه کنم تا وضعیت فیوز رو شناسایی کنم ویک لامپ سیگنال سبز برای وصل ویک لامپ سیگنال قرمز برای قطع فیوز براش درست کنم.خودم فکر نمونه برداری ولتاژ به ذهنم رسیده
    ممنون اگه راهنمایی کنید

پاسخ : کمک برای ساخت مدار شناسایی سوختن فیوز

یه ال ای دی رو با یک مقاومت ۴٫۷ کیلو وصل کن به دو سر فیوز ... هر وقت فیوز بسوزه اون ال ای د ی روشن میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microprocesor_2002 نمایش پست ها
      یه ال ای دی رو با یک مقاومت ۴٫۷ کیلو وصل کن به دو سر فیوز ... هر وقت فیوز بسوزه اون ال ای د ی روشن میشه
      فکر نکنم جواب بده چون اختلاف ولتاژدر موقع قطع فیوز 0.2 ولت است و خود led 1.5 ولت برای روشن شدن نیاز داره

دیدگاه

در زمان قطع فیوز 0.2 ولته؟ یعنی میفرمایید که باتری شما مثلا 24.7 ولت شارژ شده مقدار ولتاژی که شارژر میده 24.9 ه که این وسط اختلاف ولتاژش 0.2 بشه؟

دیدگاه

اره یه شارژر صنعیه که خودش اتومات شارژ می کنه
          البته من خودم فیوز رو باز کردم و اختلاف این سر فیوز با منفی باطری و سپس اون طرف فیوز با منفی باطری رو گرفتم دیدم 0.2 تا 0.3 ولت طرف شارژر بیشتره

دیدگاه

بلوک دیاگرام مدارتو بزار ببینیم ... اگر میتونی شماتیکشو بزار

دیدگاه

سلام بفرمایید شکل و فایل پروتئوسشو واستون فرستادم

در ضمن پتانسیومتر RV2 هم واسه تنظیم مقدار ولتاژتونه که با دستگاه خودتون تنظیمش کنید
              فایل پروتئوس :
              آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

دیدگاه

ممنون از زحمتی که کشیدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X