اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به هم ریختن پالس های TL494 در نیم پل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به هم ریختن پالس های TL494 در نیم پل

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
    .
    اثر میلر چی بود؟!
    یادم رفته
    درود بر سید علی گرامی
    یه نقل قول کامل
    نوشته اصلی توسط hamed8419215 نمایش پست ها
    در مورد اثر میلر:
    به علت وجو خازن بین گیت و کلکتور (یا درین)، وقتی dv/dt خیلی زیادی بین کلکتور و گیت رخ بده، باعث میشه که یه جریان لحظه ای گذرا بین کلکتور و گیت رخ بده. عبور این جریان از مقاومت گیت، باعث ایجاد یه ولتاژ روی گیت امیتر میشه که اگه به آستانه برسه، میتونه سوییچ رو روشن کنه و ....
    از اونجایی که اثر میلر به واسطه خازن بین کلکتور و گیت رخ میده، لذا این مورد فقط در مورد Low side رخ میده و نه High side.

برای کاهش اثر میلر چندتا چاره وجو داره:
    1- کاهش مقاومت گیت (که بسته به طراحی ممکنه قابل اجرا نباشه). با این روش جریان لحظه ای ناشی از اثر میلر ولتاژ کمتری روی گیت ایجاد و احتمال روشن شدن سوییچ کم میشه.

2- استفاده از تغذیه دوبل (مثبت و منفی). این روش خیلی راحت توسط ترانس پالس قابل اجراست و توسط IC درایور ها هم با تغذیه دوبل قابل اجراست. این روش خیلی موثره و نیازی هم به تغییر مشخصات درایو نیست. در این روش چون گیت در حالت خاموش ولتاژ منفی داره، اثر میلر نمیتونه اونقد ولتاژ روی گیت رو زیاد کنه که به آستانه مثبت برسه).

3- اکتیو کلمپ. این روش هنوز در ایران نیومده! :biggrin:

در مورد اثر میلر حتما AN5073 از فایرچیلد رو بخونید.
    این تاپیکا هم بخونی خوبه:

توی یک مقاله انگلیسی خوندم که igbt های جدید به ولتاژ منفی برای خاموش شدن نیازی ندارند. میخوام بدونم که اولا این گفته تا چه حد صحت داره و آیا میشه بدون ولتاژ منفی igbt رو کامل خاموش کرد یا نه؟ مثل یک ماسفت. اگه داکیومنت مستندی هست ممنون میشم بذارین
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
      اوه اوه، فک کنم حدسم راجع به ولوم خش خش درست باشه
      بله. به نظر میاد همین مشکل باشه.

نوشته اصلی توسط alireza.pr نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم خازن 100 نانو و 1 میکرو به صورت موازی با تغذیه ایسی قرار بده برای من بعضی وقتا درست می شد ولی با ایسی دیگه امتحان کن شاید درست شد
      راستی رفرنس رو از خود آیسی میگیری دیگه؟
      سلام و تشکر از وقتی که میزارید. اول از همه ، یک سوال. این خازن 100 نانو و یا یک میکرو چه تأثیری داره که خازن های ظرفیت بالاتر نمیتونن رو عملکرد بزارن. البته من این خازن هایی که شما گفتید رو نذاشتم.
      در مورد رفرنس هم باید بگم که از آیسی نگرفتم چون قبلاً از آیسی میگرفتم وضعیت نویز پالس گیت سوییچ ها بدتر بود و بخاطر همین از یه 7805 جداگونه استفاده کردم. این کارم تأثیر منفی داره؟

دیدگاه

خیلی تاثیر داره چون جریان کشی های لحظه ای داره این خازن ها خیلی نیاز هستن و حتی توی دیتاشیت هم توصیه شده
        چون خازن هایی با کیفیت و ظرفیت پایین esr پایینی دارن
        مگه رفرنس خود آیسی چه مشکلی داشت ؟ این کاری که شما کردی زیاد جالب نیستا رفرنس خود آیسی کاملا دقیقه وحتی کوچک ترین نوسانی هم نداره
        در کل اگه با 494 زیاد مشکل دارین یه sg3525 میتونه خوب باشه البته اگه دسترسی دارین بهش

دیدگاه

سلام ، لطفا شماتیک رو قرار بدید تا بتونیم راهنمایی دقیق تری انجام بدیم.
          - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
          ارتباط با من : ir02x6
          طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X