اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی منبع تغذیه باک بوست

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی منبع تغذیه باک بوست

سلام به همه عزیزانراستش من تازه به انجمن پیوستماز الکترونیک هم زیاد سر در نمیارمواسه پروژه باید یه مبدل سوئیچینگ درست کنم که قابلیت افزایش و کاهش ولتاژ رو داشته باشهکسی هست بتونه بهم کمک کنه؟؟؟مثلا میخوام ولتاژ دی سی ۱۲ ولت به ورودی بدم و بتونم خروجی ۰ تا مثلا ۳۰ ولت دو امپر بگیرمو قابلیت تنظیم ولتاژ داشته باشهممنون میشم اگه مدار و یا ای سی و یا هرچیزی که به دردم بخوره بهم معرفی کنیدتشکر ویژه دارم دوستان....

پاسخ : طراحی منبع تغذیه باک بوست

راحترین راه استفاده از آی سی XL6009 هستش. البته تمام ماژول های شامل این آی سی تو بازار از نوع boost هستن. با کمی تغییر و مطالعه دیتاشیت میتونید به راحتی یه مبدل باک-بوست با جریاندهی دائم 3 آمپر بسازید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa.y نمایش پست ها
      راحترین راه استفاده از آی سی XL6009 هستش. البته تمام ماژول های شامل این آی سی تو بازار از نوع boost هستن. با کمی تغییر و مطالعه دیتاشیت میتونید به راحتی یه مبدل باک-بوست با جریاندهی دائم 3 آمپر بسازید.

خیلی از کمک شما ممنونم
      اما من از چند نفر پرسیدم گفتن ای سی xl6009 فقط میتونه افزایش بده و نمیتونه کاهش بده
      کسی میتونه توضیح بده که چطور میتونم با این ای سی یه مدار باک بوست بسازم؟؟
      و یا با استفاده از ایسی uc3844 چطور میتونم یه ماسفت رو کنترل کنم و با اون باک بوست بسازم
      خیلی ممنون میشم اگه یکی توضیح بده واسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanjava نمایش پست ها
        اما من از چند نفر پرسیدم گفتن ای سی xl6009 فقط میتونه افزایش بده و نمیتونه کاهش بده
        کسی میتونه توضیح بده که چطور میتونم با این ای سی یه مدار باک بوست بسازم؟؟
        این آیسی خودش به تنهایی نمیتونه کاری بکنه. بستگی داره که شما چطور مدارو پیاده کنی. کافیه یه نگاه به دیتا شیت بندازی. توش مدار مربوط به باک-بوست هم هست.

دیدگاه

سلام به همه
          من این مدار باک بوست داخل دیتا شیت ایسی xl6009 رو بستم
          به مدار ورودی ۱۲ ولت میدم و خروجی ۳۸ ولت میگیرم
          اما وقتی یک بار کوچیک مثلا مقاومت ۱ کیلو اهم میزارم خروجی به شدت افت پیدا میکنه و به ۱۲.۵ ولت میرسه
          به نظر شما مشکل کجاست؟
          کسی راه حلی داره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X