اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اختلاف سرعت ای جی ی تی با ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اختلاف سرعت ای جی بی تی با ماسفت

نوشته اصلی توسط javad-10 نمایش پست ها
    باز خوبه یه مورد پیدا شد ماسفت زمان کمتری داره هر چند نسبت به ای جی بی تی هم جریانش FGH20N60SFD تقریبا در یه سطحه.
    دوست عزیز بفرما جریان بالاتر
    47N60

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020 نمایش پست ها
      دوست عزیز بفرما جریان بالاتر 47N60
      60n60 تو دمای 100 درجه 60 امپر میده این اسمش رو گذاشته 47n60 ولی دیتا شیتش رو که مطالعه کنی میبینی تو 100 درجه فقط 27 امپر جریان میده یعنی باید میذاشت 27n60 http://pdf1.alldatasheet.com/datashe...HG47N60AE.html موفق باشی
      جدیدترین ویرایش توسط javad-10; ۱۲:۱۱ ۱۳۹۶/۰۴/۰۴.

دیدگاه

این اسمش رو گذاشته 47n60 ولی دیتا شیتش رو که مطالعه کنی میبینی تو 100 درجه فقط 27 امپر جریان میده یعنی باید میذاشت 27n60
        دوست عزیز شما بخر نیستی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020 نمایش پست ها
          دوست عزیز شما بخر نیستی
          نه من جنس بنجل نمیخرم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یه سوال
          برا شبیه سازی منابع سویچینگ چه نرم افزاری بهتر جواب میده؟ متلب خوبه؟

دیدگاه

پاسخ : اختلاف سرعت ای جی ی تی با ماسفت

سلام
            جمع بندی موضوع
            من تو دستگاههای اینورتر جوش که با ای جی بی تی کار میکنن فرکانس سویچینگ رو اندازه گیری کردم که 33 کیلو بود ولی تو دستگاههای ماسفت فرکانس نزدیک به صد کیلو بود(در دستگاه دویست امپر معمولا دوازده ماسفت بیست امپر یا چهار ای جی بی تی 60 امپر استفاده میشه) با اقای وزیری که مطرح کردم گفتن که ای جی بی تی کندتر از ماسفته ولی دیتاشیت یه ای جی بی تی و یک ماسفت مربوط به همین اینورترهای جوش رو که بررسی میکنم ای جی بی تی سریعتره .الان چطور میشه این تناقض رو حل کرد؟
            در دیتا شیت 60n60smd هم یه نمودار هست که میگه این ای جی بی تی در 100 کیلو هرتز حد اکثر 40 امپر جریان میده ولی چرا:
            جواب مساله تو این موضوع هست که ما به پارامترهایی که تلفات دینامیک دخالت دارن توجه کنیم
            سه عامل در تلفات دینامیک دخالت دارن یکی زمانهای خاموش و روشن دومی ولتاژ ی که سویچ میشه بعد جریان سویچینگ
            به عنوان مسال 60n60 نسبت به 4108 در منابع اینورتر جوش دارای سرعت تقریبا دو براره
            ولتاژ سویچینگ برابره پس از مقایسه دو تا حذفش میکنیم
            ولی جریانی که 60n60 سویچ میکنه تقریبا سه برابر جریان 4108 هست پس تلفات دینامیکش بسیار زیادتر از ماسفت میشه و طراح برای کم کردن این تلفات مجبور به پایین اوردن فرکانس میشه.
            ممنون میشم اقای وزیری هم نظرشون رو بگن
            با تشکر
            جدیدترین ویرایش توسط javad-10; ۱۱:۰۱ ۱۳۹۶/۰۴/۱۲.

دیدگاه

ببینید دوست من. همیشه هم سرعت تعیین کننده تلفات دینامیک نیست. بهتره که بهتره اگر میخواید دلیل تلفات دینامیک بالای ای جی بی تی رو دقیق متوجه بشید با اشخاصی که تخصصی در فیزیک الکترونیک (نیمه هادی) دارند مشورت بکنید. اینکه ای جی بی تی ها تلفات بالاتری دارند موضوع ثابتیه که به ساختار نیمه هادی اونها مربوط میشه. نه سرعت و یا میزان تلفات استاتیکشون. این دو قطعه درسته هر دو سوییچ جریان بالا هستن و در ظاهر سرعت بالایی دارن ولی ذات ای جی بی تی ها تلفات دینامیک بالایی داره.(دلیلش رو متاسفانه نمیدونم که بخاوم تخصصی توضیح بدم) به همین دلیل هم هست اغلب ای جی بی تی ها در فرکانس پایین یا فرکانس بالا ولی در فرکانس رزونانس بار استفاده میشن که تلفات دینامیکشون کاهش پیدا بکنه. درسته هر دو سوییچن ولی در ساختار کاملا با هم متفاوت هستن.
              و در ضمن. این ای جی بی تی از ماسفت سریعتر نیست. شما شکل محاسباتتون برای محاسبه تلفات (بر مبنای سرعت ) رو بر مبنای محاسبه فرکانس کاری مجاز سوییچ در نظر گرفتید. در حالی که چیزی که در تلفات دینامیک موثره زمان رایس تایم و فال تایمه.تاخیر در روشن شدن و خاموش شدن در انتخاب حداکثر فرکانس کاری سوییچ میتونه مطرح باشه ولی اون چیزی که تلفات رو افزایش میده رایس تایم و فال تایمه. که در این دو سوییچ این دو در یک حد هستند و چیزی که تلفات رو داره افزایش میده ذات پر تلفات ای جی بی تی هستش.
              حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
              به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام دوستان.
                همانطور اقای وزیری توضیح دادند ای جی بی تی ذاتا تلفات بالایی داره نسبت به ماسفت.
                دلیل ساختاری اون هم اینه که ای جی بی تی یک سوییچ هایبرید بحساب میاد.یعنی ازتزویج چندین لایه bjt درقسمت قدرت و همچنین جی فت و ماسفت درقسمت گیت ساخته شده
                چندلایه بودن قسمت قدرت باعث افزایش مقاومت دمایی و همچنین افزایش تلفات فرکانسی(تلفات سوییچینگ)میشه.
                نکته دیگر کاربرد ای جی بی تی در فرکانس پایینتر از ماسفت وجود tail current در لحظه خاموشی ای جی بی تی میباشد.دلیلش هم دارابودن "حاملهای اقلیت"در ای جی بی تی است.
                ماسفت صرفا از یک لایه "میله مقاومتی"ساخته شده و براساس "حاملهای اکثریت"عمل میکنه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

شما هر ماسفت بالای 20 امپر و 500 ولتی رو که دوست داری دیتا شیش رو با 60n60 مقایسه کن اگه ماسفت با زمان کمتر از ای جی بی تی دیدی ما رو هم خبر کن تا لااقل یه نمونه دیده باشیم .
                سلام.
                ماسفت ixfn38n100q2
                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X