اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل پاور کیس به منبع تغدیه آزمایشگاهی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل پاور کیس به منبع تغدیه آزمایشگاهی

سلام خدمت دوستان گل،
    یه استادی پیدا میشه کمک کنه یه پاور کیس رو تبدیل کنیم به یه منبع تغذیه متغییر 0 تا 30 ؟
    یعنی بصورت دقیق و واضح تا آخرشو بگه.البته خودم یه تحقیق و جستجوهایی کردم و یه چیزایی پیدا کردم و همش جسته و گریخته هست و نمیشه کاری رو پیش برد.خیلی ممنون میشم.

پاسخ : تبدیل پاور کیس به منبع تغدیه آزمایشگاهی

من یدونه درست کردم ولتاژ و امپر متغییر هست و مقدار ماکس جریان هم برای ولوم جریان قابل تنظیمه
    توی سایت های مختلف روش های مختلف امتحان شده که همه اونها افت ولتاژ دارن اما این روش نداره
    منتها نمیتونم توی سایت بزارم که همه از کارم عیب بگیرن
    مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix نمایش پست ها
      من یدونه درست کردم ولتاژ و امپر متغییر هست و مقدار ماکس جریان هم برای ولوم جریان قابل تنظیمه
      توی سایت های مختلف روش های مختلف امتحان شده که همه اونها افت ولتاژ دارن اما این روش نداره
      بنده اگر جای شما بودم بجای اینکه فکر کنم کار خودم درست هست و دیگران اشتباه فکر میکنند؛با کسانیکه به مداراتم عیب وارد میکردن وارد بحث میشدم و کمی هم مطالعمو بیشتر میکردم!
      بالاخره مشخص میشد حرف کی درسته و به نفع خود شما هم بود!
      جدیدترین ویرایش توسط سیدعلی.م; ۱۰:۵۹ ۱۳۹۶/۰۴/۱۰.
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix نمایش پست ها
        افرین چه پسر خوبی.
        لطف کنید پست اسپم نذارید اگه مطلب مفیدی برای گفتن ندارید. اگر حس نیازی در خودتون میبینید بخش ازاد سایت هست.
        و در ضمن همونطور که علی اقا فرمودن اگر دفاعی دارید در مقابل ایرادهایی که گرفته شده بهتره پاسخ بدید تا اینکه دستتونو بذارید رو گوشتونو فریاد بزنید. اینجا یه فروم تخصصیه و جای بحث. نه حرف بنده وحی منزله و نه حرف شما.
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri نمایش پست ها
          افرین چه پسر خوبی.
          لطف کنید پست اسپم نذارید اگه مطلب مفیدی برای گفتن ندارید. اگر حس نیازی در خودتون میبینید بخش ازاد سایت هست.
          و در ضمن همونطور که علی اقا فرمودن اگر دفاعی دارید در مقابل ایرادهایی که گرفته شده بهتره پاسخ بدید تا اینکه دستتونو بذارید رو گوشتونو فریاد بزنید. اینجا یه فروم تخصصیه و جای بحث. نه حرف بنده وحی منزله و نه حرف شما.
          سلام جناب وزیری متاسفانه همچین مشکلی وجود داره ،ملت ساکتند و صداشون در نمیاد ولی تایکی شروع میکنه N تا کارشناس نظر میدند .
          این اینها گذشته بریم سر اصل قضیه
          دوستمون از این مدار میتونند ایده بگیرند اگر هم پاور شما آی سی کنترلرش فرق میکنه دیتاشیت آی کنترلرش رو دربیارین و با tl494 تطبیقش بدین
          لینک اصلی :http://320volt.com/en/akim-voltaj-ay...nagi-modifiye/

دیدگاه

نکته ای که باید خاطر نشان بکنم اینه که ولتاژ خروجی پاور رو نمیشه خیلی زیاد کرد
            چرا که ترانسش مال 12 ولت پیچیده شده و نمیشه ازش انتظار 30 ولت با همون جریان عادیشو داشت!!!!!
            کلا به نظر من انتظار 30 ولت انتظار زیادیه!همون نهایتا 16 ولت میشه گرفت اونم با جریان کم!
            در انتها پیشنهاد میکنم هر کاری رو اصولی انجام بدین!
            پاور برای این کار نیست.....بهتره یه مدار ساده بسازین
            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
              چرا که ترانسش مال 12 ولت پیچیده شده و نمیشه ازش انتظار 30 ولت با همون جریان عادیشو داشت!!!!!
              کلا به نظر من انتظار 30 ولت انتظار زیادیه!همون نهایتا 16 ولت میشه گرفت اونم با جریان کم!
              موفق باشید
              به سیم بندی خروجی و استفاده از دیود پل توجه کنید

پانوشت : منظورتون از جریان کم رو لطف کنید
              جدیدترین ویرایش توسط mohsen++; ۱۸:۰۹ ۱۳۹۶/۰۴/۱۰.

دیدگاه

موفق باشید
                یشه یه کارایی کرد علی. من قبلا ولتاژ رو تا حدود سی بالا بردم.
                پل دیود خروجی پاور سر وسطه. با یکسوسازی پل میتونی ولتاژ رو تا دو برابر افزایش بدی ولی خب تلفات یکسوسازی دوبرابر میشه.
                م
                حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

اووووووووووووووووووووه یِس!
                  من اینو چند سال پیش دیده بودم و از اون موقع که چیز زیادی هم سرم نمیشد دیگه نگاهش نکرده بودم
                  حق با دوستانه.......چون نحوه یکسوسازی عوض شده میشه به ولتاژ های بالا هم رسید
                  از این بابت از دوستان متشکرم

منظورم هم از جریان کم این بود که وقتی از ترانس 12 ولت انتظار 15 ولت دارید خب دیگه نمیشه توی 15 ولت انتظار جریان نامی ای که میتونست توی 12 ولت تجوریل بده رو ازش داشت!
                  مثلا اگر 12 ولت پاور 20 آمپر میده دیگه نمیشه ازش انتظار 15 ولت و 20 آمپر داشت....طبیعیه که جریان کمتری خواهد داد.

دیدگاه

بنده اگر جای شما بودم بجای اینکه فکر کنم کار خودم درست هست و دیگران اشتباه فکر میکنند؛با کسانیکه به مداراتم عیب وارد میکردن وارد بحث میشدم و کمی هم مطالعمو بیشتر میکردم!
                    بالاخره مشخص میشد حرف کی درسته و به نفع خود شما هم بود!
                    سلام قربان وقت بخیر
                    ببخشید اینجا نقل قول میزنم ، پیام خصوصی ما مشکل داره
                    اگر امکان داره در پیام خصوصی یه اطلاعات تماس از خودتون برامون قرار بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebrahim1985 نمایش پست ها
                      سلام خدمت دوستان گل،
                      یه استادی پیدا میشه کمک کنه یه پاور کیس رو تبدیل کنیم به یه منبع تغذیه متغییر 0 تا 30 ؟
                      یعنی بصورت دقیق و واضح تا آخرشو بگه.البته خودم یه تحقیق و جستجوهایی کردم و یه چیزایی پیدا کردم و همش جسته و گریخته هست و نمیشه کاری رو پیش برد.خیلی ممنون میشم.
                      دوست عزیز شما بهتره به جای تبدیل کردن مدار پاور به یک مدار دیگر ، ساخت یک منبع متغیر رابصورت مستقل ، از صفر تا صد دنبال کنید . البته این تبدیل امکان پذیر است و بایستی قسمتهایی از مدار تغییر کند و مدارات دیگری جابگزین شود که دردسر زیادی خواهد داشت اما در هر حال شدنی است.

دیدگاه

این پست بنده بود حدود 9 ماه پیش :
                        http://www.eca.ir/forums/thread74574.html#post640747
                        منتهی به خاطر اینکه کل دارایی من رو اون موقع یه از خدا بی خبر بالا کشید هیچ وقت وقت نکردم از این کار فیلم تهیه کنم به هر حال به بزرگی خودتون این کمبود رو ببخشید

با سلام

پست در اینترنت بسیار بود منتهی عین جیگر زلیخا پاره پاره بود و نمیشد از توش چیزی درآورد

بسیار کوتاه و در سطح پایین توضیح میدم تا درکش کاملا" راحت بشه
                        مثلا" پاور گرین دارای آی سی tl494
                        پایه 1 inv یعنی تعیین کننده ولتاژ یه ولتاژ از فیدبک میگیره بعد ولتاژ خروجی رو با اون تنظیم میکنه
                        یعنی اگه ولتاژ فیدبک بهش کمتر بشه ولتاژ خروجی رو بالاتر خواهد برد
                        پایه 1 مسیر اتصال به زمین رو پیدا کرده و با کم کردن مقاومت این مسیر ولتاژ پایه 1 کمتر شده و در نتیجه ولتاژ خروجیپاور بالاتر خواهد رفت
                        البته یه روش دیگه هم اینه که پایه رو بدون دنگ و فنگ می تونیم با یه ولوم به زمین وصل کنیم تا همین نتیجه رو بده

پایه 4 dtc یعنی قطع کننده اضطراری موقع بالا رفتن ولتاژ و اتصال کوتاه و ...
                        پایه 4 رو از مدار قطع می کنیم و با مقامت 2 کیلو به زمین مدار وصل می کنیم دیگه از کار میافته

تقریبا" تمامی پاور ها از آی سی های مشابه استفاده کردند
                        مثلا" tl494 مثل b5007 است البته توصیه می کنم قبلا" دیتاشت آی سی رو مطالعه کنید
                        ضمنا" ولتاژ -12 هم تو مدار هست که با +12 میشه 24 ولت البته با دستکاری پایه شماره یک آی سی تا 52 هم میرسه
                        منتهی باید خازن ها تعویض بشن
                        مقاومت ها برداشته بشن و پل دیود مسیر -12 هم باید با یکی قویتر تعویض بشه منتهی برای جریان پایین بدون دستکاری چیزی جواب میده
                        اگر کسی خواست بنده حاضرم فیلمی از این کار تهیه کنم و همینجا آپلود کنم

ضمنا برای تنظیم جریان هم پایه در دیتاشیت موجود هست
                        البته این رو هم عرض کنم با این روش چند پاور رو دستکاری کردم البته برای تابلوی led دوستانم چون ولتاژ دقیق نیاز بود

دیدگاه

من یکی درست کردم کلا سخت ترین کارشم اینه سوراخ کاری کنی روی بدنه ی پاوره
                          با -12 و +12 وصل کردن هم میتونی 24 ولت بگیری...یکی از همین ماژول های متغیر فروشگاهم بگیر بزن به ورودی که میخوای ...راحت میشه ولتاژ خروجی رو
                          تعیین کرد

یه تاپیک قدیمی توی همین انجمن هست عالیه پیداش نکردم ولی بگرد دنبالش / از این کاربره http://www.eca.ir/forums/member.php?u=86389

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X