اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن دستگاه بعد از خاموش کردن آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن دستگاه بعد از خاموش کردن آن

نوشته اصلی توسط mahdi_7 نمایش پست ها
    حتما قطعه ای از مدارتون مشکل پیدا کرده , مدار رو بدون ماسفت وصل کنید و خروجی ای سی رو با اسکوپ ببینید. اسکوپ ندارین ای سی یا قطعاتی که احتمال میدین رو عوض کنین کلا. به هیچ عنوان هم با قطع قضیه ای سی نخواین که مدار خاموش بشه. با پایه 10 ای سی اینکارو بکنید
    یکی از بچه ها گفت که ماسفت درایور زیر بار خالی میکنه باید از توتم پل برای اینکار استفاده کنم میشه توضیح بدید چیکار باید کنم؟

دیدگاه

با وصل کردن یه کلید خاموش روشن بین شات دان و ولتاژ مرجع همه چیز حل شد و الان بدون اینکه سیم منبع تغذیه از باطری قطع بشه براحتی دستگاه خاموش روشن میشه از ترانزیستور bd135 و bd136 برای درایور توتم پل استفاده کردم و یه مقاومت 10 کیلویی به سفارش اساتید برای محافظت بیشتر ماسفتا بین گیت و سورس گذاشتم برای زمان مرده هم یه مقاومت 100 اهمی گذاشتم برای مقاومت اسنابر هم دو تا 15 اهمی 2 وات با هم موازی کردم تا بشه 7 اهم و زودتر خازنو خالی کنه و بعدشم زیاد داغ نشن فعلا همه چیز داره به خوبی کار میکنه اینم عکساشه

خاموش

روشن
      جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۷:۲۷ ۱۳۹۶/۰۴/۲۶.

دیدگاه

بسیار هم عالی. الان که برای تست هست مقادیر مزاحم و پارازیتی زیادی تازه وجود داره با سیم های بلدی که به ترانس رفته و روی برد بورد مدار بسته شده.
        با یک PCB خوب بهتر میشه. بازهم میگم مقاومت گیت 10 یا 6.8 اهمی یادتون نره. بدون مقاومت مدار بدون اشکال کار میکنه اما به مرور ویفر سیلیکون ماسفت ها تخریب میشه و عمرشون بسیار کم شده و احتمال سوختنشون زیاده. مقادیر درست اسنابر هم بسته به اتصالات و سیم پیچی ترانس و فاکتور های دیگه داره و قابل نسخه پیچی واسه همه نیست. برای بهتر شدنش نیاز به اسکوپه برای محاسبه مقادیر درستش
        کارتون خوب بود خسته نباشید

دیدگاه

من قبلا با SG3525 این مدار رو بستم. اگه از روی دیتا شیت ایسی، مدار رو دارید میبندید باید بگم که میسوزه میره هوا اشکالش هم مال کامل نبودن مدار داخل دیتا شیت هست. یه مدار دیگه پیدا کنید یا با فیلتر شکن چندتا application note برای ایسی بخونید بهتر هست. بعدشم مدار تا با ولتاژ کم و جریان بسیار ناچیز جواب نداده نمیرند توان بالا بندازند دوسرش تا المان هاشون یکی پس از دیگری بسوزه حداقل یه فیوز 0.1 امپر با یه مقاومت بالا بذارید تو بار مدار تا توان خروجیش محدود بشه هی نسوزه
          گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
          همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi_7 نمایش پست ها
            بسیار هم عالی. الان که برای تست هست مقادیر مزاحم و پارازیتی زیادی تازه وجود داره با سیم های بلدی که به ترانس رفته و روی برد بورد مدار بسته شده.
            با یک PCB خوب بهتر میشه. بازهم میگم مقاومت گیت 10 یا 6.8 اهمی یادتون نره. بدون مقاومت مدار بدون اشکال کار میکنه اما به مرور ویفر سیلیکون ماسفت ها تخریب میشه و عمرشون بسیار کم شده و احتمال سوختنشون زیاده. مقادیر درست اسنابر هم بسته به اتصالات و سیم پیچی ترانس و فاکتور های دیگه داره و قابل نسخه پیچی واسه همه نیست. برای بهتر شدنش نیاز به اسکوپه برای محاسبه مقادیر درستش
            کارتون خوب بود خسته نباشید
            مقاومت 10 اهمی گزاشتم برای گیتها ولی یه جایی خوندم برای درایور 7667 نباید مقاومت گذاشت چون مقاومت خروجی 7 اهمی داره توی خروجیش و نیازی به مقاومت بیرونی نداره رفتم دیتاشیتشو نگاه کردم اونجا هم نوشته. حالا نمیدونم برای توتم پل هم صادقه یا نه ولی من یه 10 اهمی گزاشتم تا یه وقت مشکلی براش درست نشه اسیلوسکوپ هم ندارم اصلا کار باهاشو بلد نیستم فقط یه اهم متر دارم از این چینی های ارزون قیمت

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
            من قبلا با SG3525 این مدار رو بستم. اگه از روی دیتا شیت ایسی، مدار رو دارید میبندید باید بگم که میسوزه میره هوا اشکالش هم مال کامل نبودن مدار داخل دیتا شیت هست. یه مدار دیگه پیدا کنید یا با فیلتر شکن چندتا application note برای ایسی بخونید بهتر هست. بعدشم مدار تا با ولتاژ کم و جریان بسیار ناچیز جواب نداده نمیرند توان بالا بندازند دوسرش تا المان هاشون یکی پس از دیگری بسوزه حداقل یه فیوز 0.1 امپر با یه مقاومت بالا بذارید تو بار مدار تا توان خروجیش محدود بشه هی نسوزه
            با یه لامپ 100 وات خوب جواب میده ولی دوتا لامپ 100 واتی که میبندم یه مقدار هیت سینکاش داغ میکنه ولتاژ خروجیش کم میشه حالا میخوام یه لامپ 100 وات دیگه هم بهش ببندم ببینم چی میشه ولی میترسم بسوزه
            جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۰۰:۳۶ ۱۳۹۶/۰۴/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
              دوست عزیز مدارشون مشکل خاصی نداره از ابتدا تاپیک رو بخونید متوجه میشید.

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
              مقاومت 10 اهمی گزاشتم برای گیتها ولی یه جایی خوندم برای درایور 7667 نباید مقاومت گذاشت چون مقاومت خروجی 7 اهمی داره توی خروجیش و نیازی به مقاومت بیرونی نداره رفتم دیتاشیتشو نگاه کردم اونجا هم نوشته. حالا نمیدونم برای توتم پل هم صادقه یا نه ولی من یه 10 اهمی گزاشتم تا یه وقت مشکلی براش درست نشه اسیلوسکوپ هم ندارم اصلا کار باهاشو بلد نیستم فقط یه اهم متر دارم از این چینی های ارزون قیمت
              با سری درایور های 7667 کار نکردم. با TC ها و IR ها کار کردم هیچ کدوم مقاومت ندارن. مسئله دیگه سخت پیدا شدن اورجینالشون توی بازاره که برای همین استفاده از توتم پل سادگی و اطمینان بیشتری داره. توتم پل هم مقاومت میخواد خیالتون راحت
              برای بار بیشتر 100 وات باید 2 تا 3 تا ماسفت رو برای هرطرف موازی کنید. درضمن بار بیشتر که میکشید چون الان مدارتون PCB نداره و عناصر پارازیتی زیادی داخلش هست ممکنه حالت های اضافی ای هم پیش بیاره. برد بورد برای تست یک مداره وقتی مطمئن شدین برای استفاده نهایی باید PCB شو طراحی کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X