اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ماسفت درایور توتم پل برای ماسفت 3205

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت ماسفت درایور توتم پل برای ماسفت 3205

سلام میخوام یک درایور توتم پل درست کنم با استفاده از ترانزیستورهای BD که به جای ماسفت درایور 7667 ازشون استفاده کنم . فکر میکنم 7667 کم میاره و ماسفتامو میسوزونه.نظر دوستان چیه؟ ماسفتام 3205 و سیستم پوش پوله

پاسخ : ساخت ماسفت درایور توتم پل برای ماسفت 3205

چرا فرار کردین یه نفر پیدا نمیشه به من کمک کنه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خودم راه حلشو پیدا کردم باید برای ترانزیستور بالایی از bd135 که مثبته استفاده کنم برای پایینیشم از bd136 که منفیه
    جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۳:۱۷ ۱۳۹۶/۰۴/۲۵.

دیدگاه

دوست من نیازی نیست برای هر سوالی تاپیک جدید ایجاد کنین. همونجا مطرح کردین کافی بود. موضوع دیگه که متاسفانه جدیدا داره زیاد مشاهده میشه اینه که دوستانی که تازه وارد این حیطه شدن اکثرا فقط منتظر بقیه افراد هستن تا جواب سوالشون رو بگیرن. رسالت یک چنین جایی همیشه راهنمایی کامل نیست و لقمه اماده. دوستان گفتن شما باید توتم پل استفاده کنید همون وقت شما میرفتید دنبال این که توتم پل چی هست اصلا چیجوریه زود به نتیجه میرسیدید. من گفتم برای خاموش کردن کنترلر از پایه 10 استفاده کنید سریع به دیتاشیت ای سی مربوطه باید مراجعه کنید و بقیه مطلب رو خودتون طالبش باشید. باور کنید اینجوری برای خودتون بهتره ماهیگیری یاد میگیرید. امیدوارم فقط به دید نصیحت دوستانه نگاه کنید اینجا همه برای کمک به هم بدون چشم داشتی جمع شدیم.
      درضمن مدار توتم پل بالایی که گذاشتین عکسش رو در مینیمم ترین حالته , مقاومت گیت رو نذاشته هیچ وقت مقاومت گیت یادتون نره. برای 3205 مقاومت 10 اهمی مناسبه برای این کارتون
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi_7 نمایش پست ها
        دوست من نیازی نیست برای هر سوالی تاپیک جدید ایجاد کنین. همونجا مطرح کردین کافی بود. موضوع دیگه که متاسفانه جدیدا داره زیاد مشاهده میشه اینه که دوستانی که تازه وارد این حیطه شدن اکثرا فقط منتظر بقیه افراد هستن تا جواب سوالشون رو بگیرن. رسالت یک چنین جایی همیشه راهنمایی کامل نیست و لقمه اماده. دوستان گفتن شما باید توتم پل استفاده کنید همون وقت شما میرفتید دنبال این که توتم پل چی هست اصلا چیجوریه زود به نتیجه میرسیدید. من گفتم برای خاموش کردن کنترلر از پایه 10 استفاده کنید سریع به دیتاشیت ای سی مربوطه باید مراجعه کنید و بقیه مطلب رو خودتون طالبش باشید. باور کنید اینجوری برای خودتون بهتره ماهیگیری یاد میگیرید. امیدوارم فقط به دید نصیحت دوستانه نگاه کنید اینجا همه برای کمک به هم بدون چشم داشتی جمع شدیم.
        درضمن مدار توتم پل بالایی که گذاشتین عکسش رو در مینیمم ترین حالته , مقاومت گیت رو نذاشته هیچ وقت مقاومت گیت یادتون نره. برای 3205 مقاومت 10 اهمی مناسبه برای این کارتون
        موفق باشید
        سلام
        نصیحتتون تا جایی درسته مهندس جان
        ولی اینم در نظر بگیرین که کاربرامون هم برای رسیدن به نتیجه دارن سوال میکنن یا تاپیک ایجاد میکنن حالا ممکنه در این زمینه دوستان کمک کنن یا ممکنه بعد یک ساعت خودشون به نتیجه برسن !!
        جای خوشحالی داره چون ممکنه یکی هم دقیقا این مشکل رو داشته باشه و بخواد سوال کنه ولی با دیدن همین تاپیک مشکلش حل بشه ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi_7 نمایش پست ها
          موفق باشید
          آخه هر سایتی میرم یه چیزی گفته برای افراد مبتدی خیلی سخته پیداکردن راه درست یکی میگه مقاومت نزارید خود درایور توی خروجیش مقاومت داره اگه مقاومت بزارین ماسفتتون نمیتونه روشن بشه و میسوزه اونوقت شما میگید مقاومت یادت نره!
          جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۴:۴۱ ۱۳۹۶/۰۴/۲۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی چمانی نمایش پست ها
            سلام
            نصیحتتون تا جایی درسته مهندس جان
            ولی اینم در نظر بگیرین که کاربرامون هم برای رسیدن به نتیجه دارن سوال میکنن یا تاپیک ایجاد میکنن حالا ممکنه در این زمینه دوستان کمک کنن یا ممکنه بعد یک ساعت خودشون به نتیجه برسن !!
            جای خوشحالی داره چون ممکنه یکی هم دقیقا این مشکل رو داشته باشه و بخواد سوال کنه ولی با دیدن همین تاپیک مشکلش حل بشه ...
            این هم درسته در کل حرف مطلقی نبود. شاید چون خودم همیشه عادت دارم دنبال سوالم بگردم همه جا و برای مرحله اخر مطرح کنم این رو مطرح کردم. یه نگاهی که به تاپیک های قدیمی و ارشیو شده فقط همین انجمن بندازیم میبینیم چقدر مسائل تکرار شدن. فقط با ابزار جستجو برای کلید واژه هایی که دنبالشون میگردیم میتونیم از تکرار بی مورد جلوگیری کنیم.
            نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
            آخه هر سایتی میرم یه چیزی گفته برای افراد مبتدی خیلی سخته پیداکردن راه درست یکی میگه مقاومت نزارید خود درایور توی خروجیش مقاومت داره اگه مقاومت بزارین ماسفتتون نمیتونه روشن بشه و میسوزه اونوقت شما میگید مقاومت یادت نره!
            کجا گفتن درایور ها (منظورمون ای سی های درایورهست) توی خودشون مقاومت دارن؟ نه این مطلب وجود نداره میتونید به دیتاشیت هر درایوری که میخواین مراجعه کنین. در اصل درایور فقط کار یک بافر رو انجام میده (ساده ترین دید) نمیان یک مقاومت ثابت توی خروجی اون قرار بدن چون هر کاربرد یا ماسفت نیاز به یک مقاومت با مقدار مخصوص به خودش رو داره.
            این بحث مقاومت گیت رو بسیار زیبا اگه بتونین با اسکوپ ببینین شکل موج رو درک کنین که مقادیر مختلف چه تاثیراتی داره. منابع بسیار مختلفی برای این مبحث هست اگه دوست دارین بهشون سر بزنین حتما. فقط فارسی نه!

دیدگاه

دوستان واسه درایور کردن 2 تا ماسفت مثلا irp250
              ترانزیستور smd داریم؟؟؟
              مثلا من میدونم باید از bd139 و Bd140 یا tip41 و tip42 استفاده کرد ((البته این ترانزیستور ها قوی هستن و وساه تعداد بالا استفاده میشه ))
              ولی مدل smd سراغ ندارم
              اگه کسی از دوستان بلده راهنمایی کنه لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                سلام میخوام یک درایور توتم پل درست کنم با استفاده از ترانزیستورهای BD که به جای ماسفت درایور 7667 ازشون استفاده کنم . فکر میکنم 7667 کم میاره و ماسفتامو میسوزونه.نظر دوستان چیه؟ ماسفتام 3205 و سیستم پوش پوله
                سلام در پوشپول دلایل زیادی برای سوختن ماسفتا وجودداره
                مثلا
                اگه دید تایم درستی انتخاب نشه
                یا ماسفتا درست درایو نشه
                یا تعداد دور های ورودی و خروجی ترانست درت محاسبه نشده باشه
                برای درایو کردن تاتم پل خوبه وولتاژ تغذی 15 ولت به ترانزیستور بالایی بده برای 3205 از 10 تا 33 اهم مقاومت گیت باید بزاری برای هر ماسفت یکی
                ورودی سیگنال هم یه مقاومت 1اه تا 10 اه باشه بهتره
                بین سورس و گیت (قبل مقاومت گیت )یه 1 کیلو موازی کن
                من از ترانزیستور های bd139 وbd140 استفاده کردم عالیه.
                موفق باشی
                آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهآ‌ی انسانآ‌ها برابرند.

ما دیگران را فقط تا آن قسمت از جاده که خود پیمودهآ‌ایم میآ‌توانیم هدایت کنیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X