اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویزدر مینی منبع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویزدر مینی منبع تغذیه سویچینگ

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
    شما محبت دارید.
    بسیار خب. شما از یه آداپتور استفاده کن. نگفتی پیکربندی مدارت چطوریه و چقدر نیاز داری ولی من به نظرم برای قسمت دیجیتال و آنالوگ مدارت شما می تونی از یه آداپتور استفاده کنی. خروجیه 24ولت برای چیه؟ مگه مدارت به غیر از سنسورها و خود میکرو چیز دیگه ای هم داره؟ اگه اینجوریه خب چطوری می خواستی از اون LED درایور استفاده کنی؟ پیکربندی مدارت رو بهمون بگو تا اگه هم من و هم بچه ها پیشنهادی داشتن بگن. ولی احتمال زیاد قسمتی از پیشنهاد من همون آداپتور خواهد بود. همه نوعش گیر میاد و همه سایزش.
    تشکر از لطف جنابعالی.
    و اما
    چرا من از این درایور استفاده میکنم؟
    دلیل اول: چون دوتا ولتاژ تو مدارم لازم دارم یکی 5 ولت ودیگری 24 ولت. البته در حد 50میلی آمپر.
    دلیل دوم: چون سایزش کوچیکه و من فضایی تقریبی بیشتر از 2.5 سانت در 1.5 سانت در 1.5 سانت ندارم
    تمامی تلاشهایم برای حذف نویز این درایور در حد بیفایده بوده و فقط تونستم نزدیک 30 درصد اوضاع بد خروجیشو بهبود بخشم که اونم رضایت بخش نیست.البته بخاطر کمبود فضا نمیتونم از قطعات زیاد استفاده کنم.
    لذا مجبور شدم فعلا براش یه تغذیه خازنی درست کرده و تست بزنم که بسیار قابل قبول تر از درایور هست.فقط مشکل اصلی تغذیه خازنی ایزوله نبودن و داشتن تلفات بار بیهوده هست.
    آدابتوری هم که بهش اشاره کردید متاسفانه بخاطر کمبود فضا نمیتونم ازش استفاده کنم والا از هر نظر مناسبتره.
    فقط توی این قضیه جالبتر از حل خود مشکل اینه برام که چطوری یه رود کوچیک میتونه هنگام وصل شدن به اقیانوس توش ایجاد موج کنه؟( از دوتا رگولاتور استفاده کردم بهمراه خازنهای 100نانو و 1000 میکرو و استفاده از سلف و ....و در اخرم توی خروجی رگولاتوراز خازنهای 1000 میکرو تا 4700 میکرو را هم تست زدم اما بازم اما حریف این امواج نشدن. با این اوصاف حالا چقدر طول میکشه من حداقل این الف الکترونیک رو بتونم تلفظ بکنم والله اعلم ولی امیدوارم به قضیه اناالله مع اصابرین )
    جدیدترین ویرایش توسط leader.; ۱۰:۵۸ ۱۳۹۶/۰۵/۰۳.

دیدگاه

شما دور تا دور میکرو خازن فیلتر ... گزاشتید و فکر میکنید میکرو درست نمونه برداری نمیکنه ولی شاید مشکل جای دیگه باشه
      شاید شما تغذیه میکرو با فیلتر درست و حسابی پایدار کرده باشید ولی اینو بدونید اگه برای سنسور ها هم این کارو نکنید
      خروجی سنسور ها هم پر نوئیز میشه و اعدادی که با میکرو خونده میشه پرش داره و شما فکر میکنید مشکل میکرو هست
      تغذیه سنسور ها هم یه نگاهی بکنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
        شما دور تا دور میکرو خازن فیلتر ... گزاشتید و فکر میکنید میکرو درست نمونه برداری نمیکنه ولی شاید مشکل جای دیگه باشه
        شاید شما تغذیه میکرو با فیلتر درست و حسابی پایدار کرده باشید ولی اینو بدونید اگه برای سنسور ها هم این کارو نکنید
        خروجی سنسور ها هم پر نوئیز میشه و اعدادی که با میکرو خونده میشه پرش داره و شما فکر میکنید مشکل میکرو هست
        تشکر از محبت شما.
        ایکاش اینجوری بود.خب وقتی خروجی تغذیه داری نویز هست شما چه انتظاری از سنسور و میکرو و ... دارید!!
        جهت اطمینان اومدم حتی واسه تست هم که شده تغذیه سنسورها رو بصورت مستقل و با رگولاتور مستقل بهمراه خازن صافی و و سلف و خازن عدسی 100 نانو از قبل از رگولاتور میکرو گرفتم بازم ماجرا همان بود
        مشکل از سخت افزار و نرم افزار سیستم هم نیست چون با تغذیه ترانسی و حتی سویچینگ صاف و خازنی مثل یه ساعت کار میکنه.
        مشکل اصلی من ناتوانی در حذف نویز در خروجی این درایور هست.
        البته نه اینکه با وجود این نویزها کار نکنه ولی مطلقا رضایت بخش نیست.
        هرچند الان داره با تغذیه خازنی با جواب دهی نزدیک 90 درصد کار میکنه ولی خب تغذیه خازنی هم معایب خاص خودشو داره.
        جدیدترین ویرایش توسط leader.; ۱۵:۴۳ ۱۳۹۶/۰۵/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
          ...دلیل اول: چون دوتا ولتاژ تو مدارم لازم دارم یکی 5 ولت ودیگری 24 ولت. البته در حد 50میلی آمپر...
          خب آداپتور 24 ولت هم هست و برای 5 ولت هم می تونی به همون طریقی که برای اون LED درایور برنامه ریختی برای این هم همین کار رو بکنی تا 5 ولت رو تامین کنی. مشکل چیه تو این قسمت؟
          ...دلیل دوم: چون سایزش کوچیکه و من فضایی تقریبی بیشتر از 2.5 سانت در 1.5 سانت در 1.5 سانت ندارم...
          شما می تونی آداپتور رو خارج مدارت بذاری. چرا این کار رو نمیکنی؟
          الان من مدار یه آداپتور موبایل سامسونگ گالکسی دارم که سایزش 3*3.5*1 هستش. واقعا کوچیکه ولی خب این چیزی هم که شما می خوای خیلی کوچیکه. تو بازار دور بر همین آداپتور ها بگرد شاید چیزی که می خوای پیدا کنی. هر چند این چیزی که می خوای خیلی کوچیکه.

...لذا مجبور شدم فعلا براش یه تغذیه خازنی درست کرده و تست بزنم که بسیار قابل قبول تر از درایور هست.فقط مشکل اصلی تغذیه خازنی ایزوله نبودن و داشتن تلفات بار بیهوده هست...
          من هیچ وقت از تغذیه خازنی استفاده نکردم ولی تا جایی که دیدم حتی برای ساده ترین مدارها هم توصیه نکردن. به نظر منم دورش رو خط بکش. معمولا چینی ها برای جنس های بنجلشون ازش استفاده میکنن.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
          مهندس این LED درایور اصلا به کار تغذیه این مدارها نمیاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
            خب آداپتور 24 ولت هم هست و برای 5 ولت هم می تونی به همون طریقی که برای اون LED درایور برنامه ریختی برای این هم همین کار رو بکنی تا 5 ولت رو تامین کنی. مشکل چیه تو این قسمت؟ شما می تونی آداپتور رو خارج مدارت بذاری. چرا این کار رو نمیکنی؟ الان من مدار یه آداپتور موبایل سامسونگ گالکسی دارم که سایزش 3*3.5*1 هستش. واقعا کوچیکه ولی خب این چیزی هم که شما می خوای خیلی کوچیکه. تو بازار دور بر همین آداپتور ها بگرد شاید چیزی که می خوای پیدا کنی. هر چند این چیزی که می خوای خیلی کوچیکه. من هیچ وقت از تغذیه خازنی استفاده نکردم ولی تا جایی که دیدم حتی برای ساده ترین مدارها هم توصیه نکردن. به نظر منم دورش رو خط بکش. معمولا چینی ها برای جنس های بنجلشون ازش استفاده میکنن. دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم مهندس این LED درایور اصلا به کار تغذیه این مدارها نمیاد.
            سپاس.
            دلیل اصلی مشکل نبود فضا هست.ادابتور یا هر تغذیه ای هم باشه متاسفانه نمیتونم بیرون از مجموعه استفاده کنم. منم بجز کارهای چینی توی کار اورجینال تغذیه خازنی ندیدم هرچند این دلیل نمیشه توی هیچ کاری ازش استفاده نشه( انواع محافظ یخچال با کارکرد بیش از 10 سال) ولی بازم اگر دوستان نظری دارند لطفا دریغ نفرمایند کلا چاره ای بجز استفاده از یک تغذیه در همچین سایزی ندارم. اگر نتونم از این درایور استفاده کنم یا باید بدم در صورت امکان برام در چنین سایزی تغذیه طراحی کنند( که اونم نمیدونم اصلا ممکن هست یاخیر؟ ) و یا از تغذیه خازنی استفاده کنم. حالا موندم اگر تنها گزینه باقیمانده تغذیه خازنی باشه چیکار کنم چون حداقل دستگاه مورد نظر باید بتونه نزدیک به 43هزار ساعت بدون مورد کار بکنه.
            جدیدترین ویرایش توسط leader.; ۲۳:۳۸ ۱۳۹۶/۰۵/۰۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...