اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از دو پاور در یک سیستم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از دو پاور در یک سیستم؟

سلام دوستان
    از اونجایی که پاورهای وات بالا یا قیمت زیادی دارند و هم اینکه سری جدیدی که گرین زده هنوز وات بالا نداره می خواستم از دو پاور در یک سیستم استفاده کنم
    دو پاور green 750OCPT ، که برق سه عدد از گرافیک ها رو پاور دوم تامین میکنه (و هم pci مربوط به این گرافیک ها)
    همونطور هم که میدونید با اتصال سیم سبز و مشکیه پاور اول به پاور دوم ، میشه این دو تا رو همزمان کرد که با هم روشن و خاموش شن و مشکلی نباشه
    اما ی مشکل ذهنم رو به خودش مشغول کرده ، اگه پاور دوم به هر دلیلی خاموش شه ، پاور اول به کارش ادامه میده و سیستم هم روشنه و مثل این هست که یکدفعه سه تا گرافیک رو از سیستم جدا کنیم
    به نظرتون مشکلی دیگه ای هم هست؟ برای این مشکل راهی هست که اگه پاور دوم خاموش شه پاور اول هم خاموش شه؟
    ممنونم

پاسخ : استفاده از دو پاور در یک سیستم؟

سلام
    همچین شیوه ای با مادر برد مد نظر تست شده است ؟
    چون اگر مادربرد وظیفه تامین ولتاژ قسمتی از گرافیک ها رو داشته باشد با اعمال دو منبع ولتاژ مختلف منابع در سیستم شاید موازی با جریان های مختلف بشن که قطعات مادربرد یا گرافیک رو بسوزنه
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1 نمایش پست ها
      سلام
      همچین شیوه ای با مادر برد مد نظر تست شده است ؟
      چون اگر مادربرد وظیفه تامین ولتاژ قسمتی از گرافیک ها رو داشته باشد با اعمال دو منبع ولتاژ مختلف منابع در سیستم شاید موازی با جریان های مختلف بشن که قطعات مادربرد یا گرافیک رو بسوزنه
      سلام مجدد
      از این کابل ها استفاده میشه:

برق 3 تا pci و 3 گرافیک رو از پاور دوم میخوام بگیرم ، فک نمیکنم این کابل هایی که عکسشون رو گذاشتم برق رو رد کنند چون کابلش مثل usb3 هست و چنین توانی رو نخواهد داشت و احتمالا فقط برای دیتا هست
      جدیدترین ویرایش توسط abc.abc; ۱۴:۰۷ ۱۳۹۶/۰۹/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abc.abc نمایش پست ها
        سلام دوستان
        از اونجایی که پاورهای وات بالا یا قیمت زیادی دارند و هم اینکه سری جدیدی که گرین زده هنوز وات بالا نداره می خواستم از دو پاور در یک سیستم استفاده کنم
        دو پاور green 750OCPT ، که برق سه عدد از گرافیک ها رو پاور دوم تامین میکنه (و هم pci مربوط به این گرافیک ها)
        همونطور هم که میدونید با اتصال سیم سبز و مشکیه پاور اول به پاور دوم ، میشه این دو تا رو همزمان کرد که با هم روشن و خاموش شن و مشکلی نباشه
        اما ی مشکل ذهنم رو به خودش مشغول کرده ، اگه پاور دوم به هر دلیلی خاموش شه ، پاور اول به کارش ادامه میده و سیستم هم روشنه و مثل این هست که یکدفعه سه تا گرافیک رو از سیستم جدا کنیم
        به نظرتون مشکلی دیگه ای هم هست؟ برای این مشکل راهی هست که اگه پاور دوم خاموش شه پاور اول هم خاموش شه؟
        ممنونم
        درود مقاله زیر را مطالعه فرمایید !!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
          درود مقاله زیر را مطالعه فرمایید !!!!

http://yon.ir/cfMgB
          سلام ممنون
          من از همین کابل استفاده خواهم کردم:

در این حالت مشکل این هست که اگه پاور دوم خاموش شه پاور اول به کارش ادامه میده ، تنها مشکلی هست که پیدا کردم برای دو پاور مشابه در یک سیستم.... راهی دارید که این مشکل حل شه؟
          اما این مدل :

به این دلیل استفاده نمی کنم چون همیشه تاخیر در روشن شدن پاور دوم هست ، زمانی که پاور اول روشن شه باید رله سوییچ کنه تا پاور دوم روشن شه و این تاخیره.... اینجا اون مشکلی که بالا گفتم نیست اما ی مشکل بدتر هست... چون مشکلی که بالا گفتم یک درصد هم اتفاق نمیافته مگر در موارد خاص

دیدگاه

سلام ممنون

در این حالت مشکل این هست که اگه پاور دوم خاموش شه پاور اول به کارش ادامه میده ، تنها مشکلی هست که پیدا کردم برای دو پاور مشابه در یک سیستم.... راهی دارید که این مشکل حل شه؟
            این راه حل اصولی است با استفاده از این کانکتور در صورت خاموش شدن پاور اصلی پاور کمکی هم خاموش میشود.....
            اما این مدل :

به این دلیل استفاده نمی کنم چون همیشه تاخیر در روشن شدن پاور دوم هست ، زمانی که پاور اول روشن شه باید رله سوییچ کنه تا پاور دوم روشن شه و این تاخیره.... اینجا اون مشکلی که بالا گفتم نیست اما ی مشکل بدتر هست... چون مشکلی که بالا گفتم یک درصد هم اتفاق نمیافته مگر در موارد خاص
            درود
            روش اول و دوم مشکلی ندارد.....
            در روش اول با خاموش شدن پاور اصلی پاور کمکی هم خاموش میشود.....
            در روش دوم هم کابل مولکس پاور اصلی به برد متصل میشود و کانکتور 24 پین به پاور کمکی متصل میشود ...
            اولاً تاخیری به آن صورت نمیباشد دوماً تا بالا آمدن سیستم ولتاژپاورها تثبیت میشود و اشکالی به وجود نمی آید....
            جدیدترین ویرایش توسط hossein951ann; ۱۸:۰۶ ۱۳۹۶/۰۹/۱۹.

دیدگاه

سلام
              کانکتور نری 24 پین 12 ولت ATX
              کانکتور مادگی 24 پین 12 ولت ATX
              این کانکتور ها رو از کجا تهیه کردین ؟!

دیدگاه

درود
                روش اول و دوم مشکلی ندارد.....
                در روش اول با خاموش شدن پاور اصلی پاور کمکی هم خاموش میشود.....
                در روش دوم هم کابل مولکس پاور اصلی به برد متصل میشود و کانکتور 24 پین به پاور کمکی متصل میشود ...
                اولاً تاخیری به آن صورت نمیباشد دوماً تا بالا آمدن سیستم ولتاژپاورها تثبیت میشود و اشکالی به وجود نمی آید....
                ممنون درسته در روش اول اگر پاور اصلی خاموش شه پاور دوم هم خاموش میشه اما اگه پاور دوم خاموش شه پاور اصلی خاموش نمیشه و مشکل همینه
                در روش دوم این مشکل نیست اما ی مشکل همیشگی تاخیر وجود داره ، درسته تاخیر رله در حد 10 میلی ثانیه هست اما این زمان باید با زمان روشن شدن پاور دوم هم جمع بشه که مقدارش زیاد میشه
                خیلی خوب میشه اگه بشه مشکل روش اول رو ی جوری رفعش کرد
                نوشته اصلی توسط SeeViua نمایش پست ها
                سلام
                کابل آمادش موجوده میتونید آماده تهیه کنید من هم هنوز تهیه نکردم

دیدگاه

سلام

درود
                  فیش مادگی و نری درفروشگاههای لوازم الکترونیک موجود هستند....
                  شیراز خیابان مشر فاطمی پاساژ قائم طبقه دوم هر پین 250 تومان (آذر 96)قیمت دارد....
                  همچنین فیش مادگی روی پاورهای اوراقی به قیمت ارزان هم موجود میباشد!!!!!

دیدگاه

درود
                    فیش مادگی و نری درفروشگاههای لوازم الکترونیک موجود هستند....
                    شیراز خیابان مشر فاطمی پاساژ قائم طبقه دوم هر پین 250 تومان (آذر 96)قیمت دارد....
                    همچنین فیش مادگی روی پاورهای اوراقی به قیمت ارزان هم موجود میباشد!!!!!
                    درود بر شما
                    من متاسفانه شیراز نیستم فروشگاه اینترنتی هست که بتونم خرید کنم ؟
                    اگه بتونین شماری از فروشگاه برا من بفرستین عالی میشه می تونم تماس بگیرم برام با پست بفرستن
                    الان بیشتر از یه هفتست همه مغازه های شهرمونو گشتم و فروشگاه های اینترنتی ولی نتوستم پیدا کردم .
                    سپاس فراوان

دیدگاه

ممنون درسته در روش اول اگر پاور اصلی خاموش شه پاور دوم هم خاموش میشه اما اگه پاور دوم خاموش شه پاور اصلی خاموش نمیشه و مشکل همینه
                      درود

اگر پاور اصلی با خاموش شدن پاور کمکی خاموش بشود احتمال آسیب سخت افزاری و یا حداقل نرم افزاری وجود داردو استفاده از روشهای بالا معقول تر است و به نظر من راه حل اساسی استفاده از یک پاورقدرتمند میباشد...
                      و یا شاید در پاورهای زیر فکری هم به حال این کار شده باشد!!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود بر شما
                      من متاسفانه شیراز نیستم فروشگاه اینترنتی هست که بتونم خرید کنم ؟
                      اگه بتونین شماری از فروشگاه برا من بفرستین عالی میشه می تونم تماس بگیرم برام با پست بفرستن
                      الان بیشتر از یه هفتست همه مغازه های شهرمونو گشتم و فروشگاه های اینترنتی ولی نتوستم پیدا کردم .
                      سپاس فراوان
                      درود
                      شیراز شماره تلفن و پست کردن را سوال میکنم و برایتان pm میکنم....

دیدگاه

درود

اگر پاور اصلی با خاموش شدن پاور کمکی خاموش بشود احتمال آسیب سخت افزاری و یا حداقل نرم افزاری وجود داردو استفاده از روشهای بالا معقول تر است و به نظر من راه حل اساسی استفاده از یک پاورقدرتمند میباشد...
                        و یا شاید در پاورهای زیر فکری هم به حال این کار شده باشد!!!
                        در حالتی که پاور اصلی به کارش ادامه بده فک می کنم بدتر باشه تا اینکه پاور اصلی هم همزمان با پاور دوم خاموش شه ، چون در این حالت مثل این هست که یک پاور وجود داره و خب به یکباره برق سیستم قطع شده مثل عمل کردن پروتکشن ها یا قطع شدن برق... اما در حالتی که پاور اصلی به کار خودش ادامه بده و پاور دوم قطع شده باشه گرافیک هایی که به پاور دوم متصل هستند یکدفعه از سیستم جدا میشن... که من تا بحال ندیدم کسی با سیستم چنین کاری انجام بده....
                        در مورد اون پاور هم احتمالا oc link همینکار رو بکنه و هر دو رو همزمان کنه برای روشن و خاموش شدن ، اما متاسفانه کارکرد رو دقیقش رو نمیدونم
                        ما هم با اتصال کابل های سبز و مشکی به یکدیگر روشن شدن و خاموش شدن رو همزمان میکنیم مگر در حالت خاص که پاور دوم به هر دلیلی خاموش شه (مثلا عمل کردن یکی از پروتکشن هاش یا قطع شده برق ورودیش)
                        برای پاور وات بالا متاسفانه فعلا یا چیزی موجود نیست یا همونهایی که هست رو قیمت غیر متعارف میدن
                        بازم منتظر نظرتون هستم ، ممنون

دیدگاه

در حالتی که پاور اصلی به کارش ادامه بده فک می کنم بدتر باشه تا اینکه پاور اصلی هم همزمان با پاور دوم خاموش شه ، چون در این حالت مثل این هست که یک پاور وجود داره و خب به یکباره برق سیستم قطع شده مثل عمل کردن پروتکشن ها یا قطع شدن برق... اما در حالتی که پاور اصلی به کار خودش ادامه بده و پاور دوم قطع شده باشه گرافیک هایی که به پاور دوم متصل هستند یکدفعه از سیستم جدا میشن... که من تا بحال ندیدم کسی با سیستم چنین کاری انجام بده....
                          در مورد اون پاور هم احتمالا oc link همینکار رو بکنه و هر دو رو همزمان کنه برای روشن و خاموش شدن ، اما متاسفانه کارکرد رو دقیقش رو نمیدونم
                          ما هم با اتصال کابل های سبز و مشکی به یکدیگر روشن شدن و خاموش شدن رو همزمان میکنیم مگر در حالت خاص که پاور دوم به هر دلیلی خاموش شه (مثلا عمل کردن یکی از پروتکشن هاش یا قطع شده برق ورودیش)
                          برای پاور وات بالا متاسفانه فعلا یا چیزی موجود نیست یا همونهایی که هست رو قیمت غیر متعارف میدن
                          بازم منتظر نظرتون هستم ، ممنون

درود
                          تحقیق میکنم و راه اصولی را در همین تایپیک اعلام میکنم........

دیدگاه

سلام
                            میگم غیر سیم سبز سیم های کنترلی دیگری هم هست ها
                            مثلا Power Good
                            الان اینو میخاین چیکار کنین؟
                            حالا نمیدونم تو پاور های جدید پین های دیگری هم باشه یا نه!
                            ................Fx7SAM................

دیدگاه

دوست عزیز بله قیمت ها به شدت فضایی و غیر متعارفه ..
                              یه نکته ی بیسار مهمی وجود داره که می تونین از پاور های سرور استفاده کنید که توان بالایی دارن حدود 2000 وات یا بیشتر .
                              نمونه ی محصول :
                              https://goo.gl/JCmuVm

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X