اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ سه باتری لیتیوم یونی سری شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ سه باتری لیتیوم یونی سری شده

[QUOTE=mostafa6369;704299]سلام
    ببخشید این ای سی LTC4054 تو دیتا شیتش نوشته واسه باتری 4.2 لیتیوم یونی ایا میشه برای باتری 3.6 ولتی از نوع لیتیوم یونی هم استفاده نمود و زیادی باتری را شارژر نمیکنه تا اسیب ببینه؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها

20%؟؟؟؟
    13.3؟؟
    فست شارژ؟

عزیز اینایی که میگید از کجا آوردید؟ منبعتون کجاس؟
    سلام دوست گرامی من یک باتری 3.6 لیتیوم یونی دارم و یک سرچی که کردم دیدم ای سی سری LTC4054 گزینه مناسبی هستش که تمام مراحل شارژ را کنترل میکنه در ضمن قطع کن اتوماتیک هم داره .اما یه سوال تو دیتا شیت و اطلاعاتش نوشته این ای سی برای شارژ یک سل باتری لیتیوم یونی و ولتاژ 4.2 ولت هستش.خوب من از این ای سی میتونم واسه باتری خودم که 3.6 ولت هست استفاده کنم.یعنی این اضافه ولتاژ بیشتر از 3.6 ولتی به باتری اسیب نمیرسونه؟
    سلام اون ولتاژ 3.6 یا 3.7 که میفرمایین ولتاژ نامی باتری هست این باتری ها معمولا تا 4.2 یا 4.3 ولت شارژ و تا ولتاژ 2.8 یا 3 ولت تخلیه میشن. از تمامی شارژر های لیتیوم یون میتونین استفاده کنین. دقت بشه این نوع ماژول ها فقط برای شارژ یک سلول هست

امیرحسین ضیا

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید. یه سوال دارم در حد مبتدی.من ۵ عدد باتری ۳.۷ لیتیوم یون با مشخصات یکسان رو با هم سری کردم. برای شارژش هم ۵ تا ماژول شارژ ۳.۷ برای هر کدوم تهیه کردم. سوالم اینه برای شارژ این لامصب ها میشه روی همون مدار سری شده هر باتری رو به یک ماژول متصل کنم؟ یا باید از مدار درش بیارم شارژ کنم دوباره وصل کنم؟ بخاطر قطع کن اوتوماتیک از ماژول استافاده میکنمبه یه ولتاژ حدوداً ۱۸ ولتی نیاز دارم.. کارم گیره ممنون میشم راهنماییم کنید..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rk0920 نمایش پست ها
        با سلام و عرض خسته نباشید. یه سوال دارم در حد مبتدی.من ۵ عدد باتری ۳.۷ لیتیوم یون با مشخصات یکسان رو با هم سری کردم. برای شارژش هم ۵ تا ماژول شارژ ۳.۷ برای هر کدوم تهیه کردم. سوالم اینه برای شارژ این لامصب ها میشه روی همون مدار سری شده هر باتری رو به یک ماژول متصل کنم؟ یا باید از مدار درش بیارم شارژ کنم دوباره وصل کنم؟ بخاطر قطع کن اوتوماتیک از ماژول استافاده میکنمبه یه ولتاژ حدوداً ۱۸ ولتی نیاز دارم.. کارم گیره ممنون میشم راهنماییم کنید..
        سلام و درود، خیر لازم نیست که باتری که قراره شارژ بشه رو از مدار
        در بیارین و شارژ کنین ،فقط نکته مهمی که هست اینه که هرگز از
        یدونه شارژر برای شارژ همزمان باتری ها استفاده نشه ،یا باتری ها رو
        تک به تک توی مدار با یدونه شارژر شارژ کنین،یا از ۵ تا شارژر جداگانه برای شارژ
        همزمان باتری ها استفاده کنین. شارژر های موبایل 5 ولت 1 یا 2 آمپر
        برای شارژ باتری ها مناسبه.
        موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

ممنون ازراهنمایی تون

دیدگاه

میشه سه باتری لیتیومی را که با هم سری شدن با آداپتور ۱۲ ولت ۴ آمپر شارژ کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X