اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صدای ویز ویز شدید پاور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : صدای ویز ویز شدید پاور

درود
    تمام خازنهای الکترولیت را تعویض کنید اگر باز هم صدا بود باید از ترانسهای سویچینگ باشد.

دیدگاه

دوستان من یه پاور کامپیوتر دارم ولتاژ استندبای 12 ولت بعد از اتصال سیم سبز به زمین تبدیل به ولتاژ 26 ولت میشه و ترانس استندبای شروع به ویز ویز کردن میکنه
      در حالی که قبل از اتصال سیم سبز به زمین اصلا ویز ویز کردنی در کار نیست
      مدار اسنابر بخش vsb هم تعویض شده

دوستان نظرشون چیه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshad_1372 نمایش پست ها
        دوستان من یه پاور کامپیوتر دارم ولتاژ استندبای 12 ولت بعد از اتصال سیم سبز به زمین تبدیل به ولتاژ 26 ولت میشه و ترانس استندبای شروع به ویز ویز کردن میکنه

دوستان نظرشون چیه ؟؟؟
        سلام برای من هم یه مدت این طور بود که خازن هاش رو همرو تعویض کردم و درست شد
        اصولا صدای جیز جیز بدلیل از بین رفتن دی الکتریک خازن هاست و این که میتونه از چوک ها هم باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keyhankm نمایش پست ها
          اصولا صدای جیز جیز بدلیل از بین رفتن دی الکتریک خازن هاست و این که میتونه از چوک ها هم باشه
          دروود
          مهندس من اومدم از یه منبع خارجی یه ولتاژ 22 ولت رو با یه مقاومت 100 اهم به قسمت 12 ولت استندبای متصل کردم دیدم دوباره ویز ویز میکنه
          نتیجه گرفتم این به خاطر ولتاژ بیش از 12 ولت که بهش میرسه شروع به ویز ویز میکنه
          به نظرم از خازن نیست چون همه خازن ها رو هم تعویض کردم

حالا چطور میشه نتیجه گرفت ؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط keyhankm نمایش پست ها
          دروود
          مهندس من اومدم از یه منبع خارجی یه ولتاژ 22 ولت رو با یه مقاومت 100 اهم به قسمت 12 ولت استندبای متصل کردم دیدم دوباره ویز ویز میکنه
          نتیجه گرفتم این به خاطر ولتاژ بیش از 12 ولت که بهش میرسه شروع به ویز ویز میکنه
          به نظرم از خازن نیست چون همه خازن ها رو هم تعویض کردم

حالا چطور میشه نتیجه گرفت ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshad_1372 نمایش پست ها

دوستان نظرشون چیه ؟؟؟
            درود
            ولتاژ استند بای باید 5+ ولت باشد لذا اگر شما ولتاژ 12+ ولت دارید این ولتاژ غلط است و باید مشکل را در جای دیگری جستجو کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
              درود
              ولتاژ استند بای باید 5+ ولت باشد لذا اگر شما ولتاژ 12+ ولت دارید این ولتاژ غلط است و باید مشکل را در جای دیگری جستجو کنید.
              دروود
              بنده 5 و 12 استندبای رو دارم
              اما مشکل این جاست که بعد از اتصال سیم سبز به مشکلی از ترانس استند بای صدای ویز ویز میاد و 12 ولت استندبای میشه 25 ولت
              و 5 ولت استندبای ثابت میمونه
              خازنا رو هم تعویض کردم

دوستان راهنمایی کنن ایراد از چی میتونه باشه ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X