اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مشورت - تعمیر پاور کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مشورت - تعمیر پاور کامپیوتر

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
    مولتی متر آنالوگ دارین؟؟؟(با آنالوگ معلوم میشه کدوم قطعه سالمه)
    من برای اینکه آمپلی و ... تعمیر میکنم (خودم میسازم ولی خرابش میکنم)دوتا مولتی متر گرفتم یکی آنالوگ و یکی دیجیتال با دیجیتال معلوم نمیشه اما با آنالوگ میفهمی فلان قطعه مشکل داره
    به نظرم پاور بیخیال شوید چون آخرش درست نمیشه و کلی ضرر به جیب شما میخوره
    موفق باشید
    خب. مولتی متر آنالوگ خریدم.
    حالا چطور می تونم باهاش قطعات رو تست کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گلبه دار نمایش پست ها
      خب. مولتی متر آنالوگ خریدم.
      حالا چطور می تونم باهاش قطعات رو تست کنم ؟
      مبارکتون باشه
      اگه میخاید مقاومت رو تست کنید اگر میدونید مقاومت از صفر تا یک کیلو اهم هست میزارید اهم متر رو رو رنج R1 یا X1K
      اگر میبینید رو رنج X1K دوباره اومد رو صفر (بینهایت) میزارید رو رنج X100 این بار اهم مقاومت رو از روی رنگ میخونید اگر نیومد رو بینهایت یعنی رنج انتخاب شده توسط شما درست هست و حالا میریم سراغ تست : از روی رنگ مقاومت اهم واقعی رو میخوانیم سپس درصد خطا رو محاسبه کرده و از روی اهم خوانده شده توسط ما از روی رنگ کم میکنیم اگر اهم متر اهم نزدیک به اون چیزی که محاسبه کردین رو نشون داد مقاومت شما سالم هست اگر نه اهم رو خیلی بیشتر از اهمی که از روی رنگ خواندید نشون داد حتما مقاومت نیمسوز یا خراب هست
      برای تست ترانزیستور باید با استفاده از رنج R10 یا X10 تست کنید
      عکس مولتی مترتون رو میزارید؟
      اهم متر من SUNMA مدل YX-1000A هست
      با اهم متر دیجیتال مقاومت سوخته یا نیمسوز رو بینهایت نشون میده که اصلا درست و دقیق نیست و آنالوگ خیلییییییی بیشتر از دیجیتال دقیق تره
      آنالوگا یه ولوم بقلشون دارن که مال مشخص کردن صفر (بینهایت ) اهم متر هست که هربار رنج رو تغیر میدید باید دوباره اون رو تنظیم کنید
      درضمن این نکته خیلی مهمه: در اهم مترای آنالوگ یه پیچ زیر عقربه هست (معمولا دوسو شکل هست) که مال کالیبره کردن هست که به هیچ عنوان نباید دست بخوره اگه دست بزنید اهم مترتون میریزه به هم مال خودم رو دست زدم با کلی داستان دوباره درستش کردم
      اگه تست قطعات دیگه با اهم متر آنالوگ خواستید درخدمتتونم
      جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۲۳:۴۶ ۱۳۹۷/۰۳/۰۳.

دیدگاه

مبارکتون باشه
        اگه میخاید مقاومت رو تست کنید اگر میدونید مقاومت از صفر تا یک کیلو اهم هست میزارید اهم متر رو رو رنج R1 یا X1K
        اگر میبینید رو رنج X1K دوباره اومد رو صفر (بینهایت) میزارید رو رنج X100 این بار اهم مقاومت رو از روی رنگ میخونید اگر نیومد رو بینهایت یعنی رنج انتخاب شده توسط شما درست هست و حالا میریم سراغ تست : از روی رنگ مقاومت اهم واقعی رو میخوانیم سپس درصد خطا رو محاسبه کرده و از روی اهم خوانده شده توسط ما از روی رنگ کم میکنیم اگر اهم متر اهم نزدیک به اون چیزی که محاسبه کردین رو نشون داد مقاومت شما سالم هست اگر نه اهم رو خیلی بیشتر از اهمی که از روی رنگ خواندید نشون داد حتما مقاومت نیمسوز یا خراب هست
        با اهم متر دیجیتال مقاومت سوخته یا نیمسوز رو بینهایت نشون میده که اصلا درست و دقیق نیست و آنالوگ خیلییییییی بیشتر از دیجیتال دقیق تره
        آنالوگا یه ولوم بقلشون دارن که مال مشخص کردن صفر (بینهایت ) اهم متر هست که هربار رنج رو تغیر میدید باید دوباره اون رو تنظیم کنید
        درضمن این نکته خیلی مهمه: در اهم مترای آنالوگ یه پیچ زیر عقربه هست (معمولا دوسو شکل هست) که مال کالیبره کردن هست که به هیچ عنوان نباید دست بخوره اگه دست بزنید اهم مترتون میریزه به هم مال خودم رو دست زدم با کلی داستان دوباره درستش کردم
        مال من YX360TRN هست. این هم عکسش :
        بیست ت خریدم. فکر کنم طبق معمول چینی باشه..!

دیدگاه

مبارکتون باشه
          با تعویض ترانزیستورها هم درست نشد.
          حالا خروجی سیم بنفش که 5 ولت بود شده 7.5 ولت. قضیه چیه ؟!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گلبه دار نمایش پست ها
            با تعویض ترانزیستورها هم درست نشد.
            حالا خروجی سیم بنفش که 5 ولت بود شده 7.5 ولت. قضیه چیه ؟!!
            بنده هر وقت پاور کامپیوترم خراب میشد ( الان عوضش کردم)با تعویض خازن ها و یا ترانزیستور ها با نمونه مشابه درست میشد
            ترانزیستور رو دقیقا از قبلی انداخته اید؟؟
            قبلا هم عرض کردم این پاور درست نمیشه ( مگر اینکه کل قطعات روی برد رو عوض کنید) این پاور رو بی خیال شوید چون درست هم شود بعداز یک مدت دوبارره خراب میشود
            با اهم متر آنالوگ کار کردید؟؟
            موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...