سلام ی پاور atx با ترانزیستور ۱۳۰۰۷ دارم که یکی از ترانزیستوراش سوخته بود ... عوضش کردم و وقتی بار حتی خیلی کم روی خروجی گذاشتم دوباره سوخت... دوباره عوض کردم دوباره سوخت... راستی بعد از ترانس اصلی مدار پل دیوده.. دیود ها رو برداشتم و برق طرف سلف و خازن های خروجی نمیره... فک میکنین مشکل از کجا باشه...؟ ای سی سوییچینگ فیدبکی چیزی میخواد..؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوختن مداوم ترانزیستور در پاور کامپیوتر
Collapse
X
-
پاسخ : سوختن مداوم ترانزیستور در پاور کامپیوتر
سلام.. میخواستم خروجی دوبل از ترانس بگیرم برای امپلی .. شاید ای سی سویچینگ خروجی اصلی مدار ر رو چک میکنه و لحظه اولی که روشن می شه برای اینکه خازنا شارژ بشن جریان بیشتری به ترانزیستورها میده و خروجی رو چک میکنه و اگه خازن ها برق نداشته باشن دوباره جریان زیاد میده تا اینکه ترانزیستورها میسوزن...؟؟
چینی بودنش که صددرصده ولی ی دقیقه باید برام کار کنه... پل دیود رو برداشتم چون خازنا خراب بودن
پل دیود و چنتا خازن میزارم ببینم چی میشه...ممنون
دیدگاه
-
سلام سپاس من هم دقیقا همین مشکل رو با ی پاور گرین ۳۳۰داشتم تایپیک هم زدم کسی جواب نداد یکی تز ترانزیستور ها سوخته بود تعویض کردم بازم با جریان کشی و شرت کردن خروجی هذ بازم ترانزیستور ۱۳۰۰۷ رو میسوزوند از ترانزیستور اورجینال هم استفاده کردم بازم مشکل حل نشد
تمام قطعات چک کردم حتی چند ایس تعویض کردم ولی مشکل برطرف نشد اگر شما مشکل رو برطرف کردید لطفاً بگید مشکل از چی هست سپاس
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
فقط اگر خازن های ورودی ب صورت سری نصب شدن رو مدار از این روش استفاده کنید چون من هرچند از لامپ سری هم استفاده میکردم باز هم ۱۳۰۰۷ میسوخت
اگر از این روش استفاده کنی ب هیچ عنوان ترانزیستور نمیسوزه
شما ب این صورت عمل کن ک دوپایه منفی و مثبت خازن ها ب هم وصل هستند و دو پایه دیگه ک منفی و مثبت هستند برق اصلی رو ب مدار میدن باید اون منفی و مثبت ها ی ک برق رو ب مدار میدم قطع کنی و مابین اونها هرکدوم یک لامپ ۱۰۰وات نصب کنی دیگه ب خیچ عنوان ترانزیستور نمیسوزه منبع روش هم استاد گرامی غزال می باشد
دوست عزیز شما ی عکس از پشت و روی مدار هم بزا. شاید با کمک هم و اساتید مشکل حل شه اگر هنوز برطرف نکردید اگر هم بر طرف شده لطفاً مشکل رو ب من هم بگید و یا اگر نقشه از پاور فوق داری ارسال کنید سپاسگزارمزرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده
- تشکرها 1
دیدگاه
-
با عذر خواهی فراوان
من درباره این نوع منبع تغذیه ها اطلاعی ندارم
اما یکبار همین مشکل برام پیش اومد و بردم تعمیر که گفت مشکل از خازنت بود و نشتی داره و با تعویض خازن و ترانزیستور درست شد و دیگه نسوخت و حتی بعد از مرگ کامپیوتر از پاورش به عنوان منبع تغذیه جداگانه استفاده کردم و اون موقع هم نسوخت ( به باتری ماشین وصل میکردم تا ماشین استارت بخوره)این مشکل رو تجربه کردم
یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سپاس از دوستان گرامی این مشکل فکر نکنم از خازن های ورودی و یا دیود ها نمی باشد
نوشته اصلی توسط maziar ashouri نمایش پست هابا عذر خواهی فراوان
من درباره این نوع منبع تغذیه ها اطلاعی ندارم
اما یکبار همین مشکل برام پیش اومد و بردم تعمیر که گفت مشکل از خازنت بود و نشتی داره و با تعویض خازن و ترانزیستور درست شد و دیگه نسوخت و حتی بعد از مرگ کامپیوتر از پاورش به عنوان منبع تغذیه جداگانه استفاده کردم و اون موقع هم نسوخت ( به باتری ماشین وصل میکردم تا ماشین استارت بخوره)جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۵:۲۲ ۱۳۹۷/۰۵/۰۵.زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Pooryamm نمایش پست هاسپاس از دوستان گرامی این مشکل فکر نکنم از خازن های ورودی و یا دیود ها نمی باشد
سپاس دوست گرامی یعنی شما بدون دس زدن ب مدا. پاور باهاش ماشین رو روشن کردی میشه بگید نوع منبع تغذیه چی یوده ک این امپراژ رو داشته خیلی عذر میخواهم در لحظه ک بخاید این کار رو انجام بدید ای سی سوپر وایزر مدار رو خاموش میکنه ب دلیل کشش بیش از توان منبع و اگر فید بک ای سی عمل نکنه بدون شک ترانزیستور های قدرت میترکن ممنون میشم مدل پاور رو ارسالر کنی ک یکم در موردش تحقیق کنم
منبع تغذیه رو بصورت کمک باتری در زمستان استفاده میکردم
پاور گرین 630 وات که مال کامپیوتر بود (پاور کامپیوتر مخابرات گمرگ بود که من روی کامپیوتر خودم بسته بودم)جدیدترین ویرایش توسط maziar ashouri; ۰۰:۳۹ ۱۳۹۷/۰۵/۰۶.این مشکل رو تجربه کردم
یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم
- تشکرها 2
دیدگاه
-
سپاسگزارم جسارتن پاور قدیمی بود نوع سیستم ش
چون پاور کامپیوتر عملاً ب خاطر اینکه اسیب ب مادر برد و قطعات نزنه و خودش اسیب نبیته هنگام جریان کشی و یا اینکه ولتاژ معکوس نخوره ایسی ک معمولا a7500یاtl494و...... پاور رو خاموش میکنه سپاس فراوانزرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Raha+ نمایش پست هاسلام دوستان منم همچین مشکلی دارم که بمحض اتصال کوتاه کردن خروجی پاور بسرعت ترانزیستور ها میسوزند رو ایسی ۴۹۴ یا ۷۵۰۰ فرقی نمیکنه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mdeleco نمایش پست هاسلام و وقت بخیر
بنده یک پاوری دارم که ولتاژ ۵ ولت اون به ۵.۹ ولت رسیده و ازمحدوده استاندارد خارج شده. خازن های خروجی رو تعویض کردم، دیود های شاتکی و اپتوکوپلر و برخی از مقاومت های اطراف اوناروهم چک کردم.
واقعا گیج شدم و نمیدونم مشکل از کجاست ممنون میشم کسی جواب بده
اگر خروجی های دیگه درست و دقیق هستن، مشکل از دیود شاتکی مربوطه هست که دچار نشتی شده.
ممکنه با تست مولتی متر مشخص نشه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
با سلام و خسته نباشید،
اگر خروجی های دیگه درست و دقیق هستن، مشکل از دیود شاتکی مربوطه هست که دچار نشتی شده.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
با سلام و خسته نباشید،
دیدگاه
دیدگاه