بنده تقریبا چن ماهیه یه شارژر ساختم تو ماشین سنگین و گاهی تو موتور استفاده میکنم(به دلیل سانحه ای که رخ داد با شارژر فندکی مرغوب)
بطوری که یدونه 7812 و یه 7805 باهم سری کردم و در ورودی دوتا خازن 2200میکرو 25ولتی گذاشتم بعد خروجی تا 1.5 تا 2امپر میتونم بگیرم البته هیت سنیک مناسب و یه فن برا خندگی
البته 7805جنس خیلی مرغوب پیدا کردم
تقریبا جواب گوی شارژ گوشی و تبلت هست البته یکم سرعتش پایینه ولی راضیم
مشکل اینجاس وقتی هر گوشی تبلتی که خاموش باشه چه باتری داشته باشع چه باتری خالی باشه گوشی و تبلت شارژ نمیشن؟
اما وقتی گوشی یا تبلت روشن بخوبی شارژ میکنه
حتی ولتاژ هم افت نمیکنه موقع شارژ کردن داغ کردنی هم تو کار نیستن
بخاطر اتفاقی که برا گوشی قبلیم با شارژر فندکی افتاد نمیتونم یه ترانزیستور قدرت بندازم با 7805 برا افزایش جریان چون ترانزیستور بسوزه اتصال میشه ورودی میره خروجی و گوشیو فنا میکنه
الان پیشنهادتون چیه؟ینی چه دلیلی داره موقع خاموش بودن شارژ نمیکنه؟
واینکه من تا نهایت 80درصد شارژ میکنم با این شارژر الانم یکم نگرانم که باتری رو تو طولانی مدت خراب کنه یا تغذیه گوشی خراب شع!ایا ممکنه خراب بکنه باطریو؟درضمن بالای 80 درصد نمیزارم بمونه

بطوری که یدونه 7812 و یه 7805 باهم سری کردم و در ورودی دوتا خازن 2200میکرو 25ولتی گذاشتم بعد خروجی تا 1.5 تا 2امپر میتونم بگیرم البته هیت سنیک مناسب و یه فن برا خندگی
البته 7805جنس خیلی مرغوب پیدا کردم
تقریبا جواب گوی شارژ گوشی و تبلت هست البته یکم سرعتش پایینه ولی راضیم
مشکل اینجاس وقتی هر گوشی تبلتی که خاموش باشه چه باتری داشته باشع چه باتری خالی باشه گوشی و تبلت شارژ نمیشن؟
اما وقتی گوشی یا تبلت روشن بخوبی شارژ میکنه
حتی ولتاژ هم افت نمیکنه موقع شارژ کردن داغ کردنی هم تو کار نیستن
بخاطر اتفاقی که برا گوشی قبلیم با شارژر فندکی افتاد نمیتونم یه ترانزیستور قدرت بندازم با 7805 برا افزایش جریان چون ترانزیستور بسوزه اتصال میشه ورودی میره خروجی و گوشیو فنا میکنه
الان پیشنهادتون چیه؟ینی چه دلیلی داره موقع خاموش بودن شارژ نمیکنه؟
واینکه من تا نهایت 80درصد شارژ میکنم با این شارژر الانم یکم نگرانم که باتری رو تو طولانی مدت خراب کنه یا تغذیه گوشی خراب شع!ایا ممکنه خراب بکنه باطریو؟درضمن بالای 80 درصد نمیزارم بمونه
دیدگاه