اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش ولتاژ 5.1 ولت به 5 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاهش ولتاژ 5.1 ولت به 5 ولت

درود
    یک منبع تغذیه 5.1 ولت دارم که برای قسمتی از مدار لازم دارم تا به 5 ولت کاهش بدم و اینکه جریان هم متغیر هست.فکر می کردم با دیود زنر بشه انجام داد ولی یکم گشتم دیدم انگار نمیشه.
    چه راه پیشنهاد میدید؟
    ***توضیح : ریپل منبع خیلی کم هست و می خوام که وقتی 5 ولتش میکنم هم همونطور صاف و کم نوسان باشه.

پاسخ : کاهش ولتاژ 5.1 ولت به 5 ولت

نوشته اصلی توسط behnam18 نمایش پست ها
    درود
    یک منبع تغذیه 5.1 ولت دارم که برای قسمتی از مدار لازم دارم تا به 5 ولت کاهش بدم و اینکه جریان هم متغیر هست.فکر می کردم با دیود زنر بشه انجام داد ولی یکم گشتم دیدم انگار نمیشه.
    چه راه پیشنهاد میدید؟
    ***توضیح : ریپل منبع خیلی کم هست و می خوام که وقتی 5 ولتش میکنم هم همونطور صاف و کم نوسان باشه.
    اگه هدف کاهش ولتاژه با این مقادیری که گفتید _ میتونید از یه مولتی ترن و یه ولتمتر نسبتا دقیق استفاده کنید
    ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

وقتی جریان ثابت نیست اگر مولتی ترن بذارم خروجی هم روی 5 ولت ثابت نمیشود.درسته؟

دیدگاه

سلام
        یک دیود 1N4007 با برق مثبت سری کنید و در خروجی دیود خازن 1000 میکرو فاراد 16 ولت هم بزارید (دیود 700 میلی ولت کم میکنه و مدار هم تحت بار بیاد همون بین 4.9 تا 5 ولت هست)
        موفق باشید

دیدگاه

درود
          چه راه پیشنهاد میدید؟
          با سلام
          اگه واقعا کاهش یک دهم ولت انقدر اهمیت داره و دقت مورد نیازه، تنها راهی که جریاندهی و ریپل مد نظر شما رو هم تامین میکنه استفاده از کانورتر 5 به 5 هست.
          کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
            سلام
            یک دیود 1N4007 با برق مثبت سری کنید و در خروجی دیود خازن 1000 میکرو فاراد 16 ولت هم بزارید (دیود 700 میلی ولت کم میکنه و مدار هم تحت بار بیاد همون بین 4.9 تا 5 ولت هست)
            موفق باشید
            ممنون از پاسختون
            اما دو تا سوال :
            1- ورودی 5.1 ولت هست ، اگر دیود 700 میلی ولت کم کنه ولتاژ میشه 4.4 ولت.درسته؟ چطور میرسه به 4.9 تا 5؟
            2- اون بازه 4.9 تا 5 بکارم نمیاد این یعنی 100 میلی ولت نوسان که خیلی هست + منظورم از اینکه جریان تغییر میکنه نهایتا در حد چند ده میلی آمپر هست و نه بار زیاد.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها
            با سلام
            اگه واقعا کاهش یک دهم ولت انقدر اهمیت داره و دقت مورد نیازه، تنها راهی که جریاندهی و ریپل مد نظر شما رو هم تامین میکنه استفاده از کانورتر 5 به 5 هست.
            سپاسگزارم
            بنده نمی دونم " کانورتر 5 به 5" چی هست.میشه یک نمونه نشون بدید؟ ( منظور لاجیک کانورتر که نیست؟)

دیود زنر که 0.1 ولت کم کنه نداریم؟

دیدگاه

ممنون از پاسختون
              اما دو تا سوال :
              1- ورودی 5.1 ولت هست ، اگر دیود 700 میلی ولت کم کنه ولتاژ میشه 4.4 ولت.درسته؟ چطور میرسه به 4.9 تا 5؟
              2- اون بازه 4.9 تا 5 بکارم نمیاد این یعنی 100 میلی ولت نوسان که خیلی هست + منظورم از اینکه جریان تغییر میکنه نهایتا در حد چند ده میلی آمپر هست و نه بار زیاد.

سپاسگزارم
              بنده نمی دونم " کانورتر 5 به 5" چی هست.میشه یک نمونه نشون بدید؟ ( منظور لاجیک کانورتر که نیست؟)

دیود زنر که 0.1 ولت کم کنه نداریم؟
              عرض ادب شما کاربرد منبع تغذیه رو بیان نکردید شاید راه ساده تری وجود داشته باشه تا دوستان کمکتون کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad hg نمایش پست ها
                عرض ادب شما کاربرد منبع تغذیه رو بیان نکردید شاید راه ساده تری وجود داشته باشه تا دوستان کمکتون کنن
                درود بر شما
                برای راه اندازی یک سنسور لودسل،تغذیه رو از میکرو ( آردوینو) می گرفتم که خوب ریپل داشت و اذیت می کرد.تحقیق کردم دیدم بهتره تغذیه میکرو و سنسور رو جدا کنم واسه همین یه پاور HLK-PM01 گرفتم.خروجی پاور 5.10 هست ( در حالت بی باری ریپلش از 10 میلی ولت کمتره با مولتی متر من نشون نمیده) که واسه میکرو اکی هست ولی می خوام برای سنسور و ADC فیکس 5 ولت بشه ( یه جورایی اگه درست بگم بشه رفرنس ولتاژ) .
                دنبال رفرنس ولتاژ گشتم ولی هم خیلی گرون بود و هم ماژولش نیست و راه اندازی آی سی خام برام کابوسه دیگه.برا همین فکر کردم شاید حالا که یه منبع با نویز کم دارم راه ساده ای وجود داشته باشه.

دیدگاه

Adc که نیاز به توان زیادی*نداره، همون زنر بزار
                  رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
                    Adc که نیاز به توان زیادی*نداره، همون زنر بزار
                    همین امروز با زنر آشنا شدم و کاربردش رو فهمیدم،توی رنج ها که گشتم زنر 5 یا 5.1 دیدم هست ولی توی calculator های آنلاین که مشخصات رو میدادم میگفت نمیشه ولتاژ ورودی 5.1 باشه و زنر 5 و خروجی هم 5 بشه.میزدحداقل ولتاژ ورودی برای یک زنر 5 ولت ، 6 ولته.
                    اگه بفرمایید چه زنری باید بذارم ممنون میشم.

دیدگاه

با چه دقتی میخواهید 5 ولت بسازید؟ وبا چه امپری؟

دیدگاه

درود بر شما
                        برای راه اندازی یک سنسور لودسل،تغذیه رو از میکرو ( آردوینو) می گرفتم که خوب ریپل داشت و اذیت می کرد.تحقیق کردم دیدم بهتره تغذیه میکرو و سنسور رو جدا کنم واسه همین یه پاور HLK-PM01 گرفتم.خروجی پاور 5.10 هست ( در حالت بی باری ریپلش از 10 میلی ولت کمتره با مولتی متر من نشون نمیده) که واسه میکرو اکی هست ولی می خوام برای سنسور و ADC فیکس 5 ولت بشه ( یه جورایی اگه درست بگم بشه رفرنس ولتاژ) .
                        دنبال رفرنس ولتاژ گشتم ولی هم خیلی گرون بود و هم ماژولش نیست و راه اندازی آی سی خام برام کابوسه دیگه.برا همین فکر کردم شاید حالا که یه منبع با نویز کم دارم راه ساده ای وجود داشته باشه.
                        دوست عزیز
                        کانورتر 5 به 5 یه چیزی مشابه همین ماژولیه که خودتون استفاده کردین اما هم ورودیش و هم خروجیش 5 ولت dc هست.
                        اما برای کاربرد شما اصلا نیازی به اینکار نیست. لودسل ها بصورت بریج هستن و خروجی شون بصورت دیفرانسیلی هست و ارتباط مستقیمی با مقدار تغذیه نداره.
                        ضمن اینکه شما حساسیت و دقتتون رو باید برای سیگنال بذارین که صاف و دقیق باشه و بعدشم با روشهای سخت افزاری و نرم افزاری قابلیت کالیبره شدن داشته باشه.
                        اینفدر حساسیت روی تغذیه اصلا لزومی نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Faateh نمایش پست ها
                          با چه دقتی میخواهید 5 ولت بسازید؟ وبا چه امپری؟
                          حداقل 5.00 باشه.آمپر در حد 10-20 میلی آمپر

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها
                          دوست عزیز
                          کانورتر 5 به 5 یه چیزی مشابه همین ماژولیه که خودتون استفاده کردین اما هم ورودیش و هم خروجیش 5 ولت dc هست.
                          اما برای کاربرد شما اصلا نیازی به اینکار نیست. لودسل ها بصورت بریج هستن و خروجی شون بصورت دیفرانسیلی هست و ارتباط مستقیمی با مقدار تغذیه نداره.
                          ضمن اینکه شما حساسیت و دقتتون رو باید برای سیگنال بذارین که صاف و دقیق باشه و بعدشم با روشهای سخت افزاری و نرم افزاری قابلیت کالیبره شدن داشته باشه.
                          اینفدر حساسیت روی تغذیه اصلا لزومی نداره.
                          معمولا این ماژول ها فیکس 5.00 نمی دهند یا اینکه نوسان دارن.اگر مدل خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم معرفی کنید.
                          برای خود سنسور شما درست می فرمایید ولی بنده تغذیه سنسور و ADC رو با هم تامین می خواهم بکنم . در واقع دقت و نویز کم منبع رو برای ADC لازم دارم.روی خود ماژول ADC هم یک رگولاتور هست که اون هم مثل برد میکرو نوسان زیاد داره.می خوام اون قسمت رگولاتور روی ADC رو حذف کنم و با ولتاژ صاف مستقیم تغذیه کنم.
                          طبق تجربه تغذیه ADC هرچی صاف تر باشه دقت داده ها هم بیشتر هست و اصرار بنده از این بابت هست.در این مورد نظرتون این هست که حساسیت لازم نیست؟
                          جدیدترین ویرایش توسط behnam18; ۰۹:۴۹ ۱۳۹۷/۰۶/۲۸.

دیدگاه

برای این کار که فقط ولتاژ رفرنس استفاده میشه. هر چی بیشتر هزینه کنید دقت بهتر داره.
                            اما همینجور که دوستان گفتن برای پل نیاز به ولتاژ دقیق نیست. ratiometric را سرچ کنید. در این حالت چون نسبت مقاومت و ولتاژ مهم است ولتاژ تغذیه استرین ها به VREF ADC میرود. اینطور همیشه نسبت درست است. فقط نویز و ریپل را با خازن و فیلتر کم کنید .

دیدگاه

معمولا این ماژول ها فیکس 5.00 نمی دهند یا اینکه نوسان دارن.اگر مدل خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم معرفی کنید.
                              برای خود سنسور شما درست می فرمایید ولی بنده تغذیه سنسور و ADC رو با هم تامین می خواهم بکنم . در واقع دقت و نویز کم منبع رو برای ADC لازم دارم.روی خود ماژول ADC هم یک رگولاتور هست که اون هم مثل برد میکرو نوسان زیاد داره.می خوام اون قسمت رگولاتور روی ADC رو حذف کنم و با ولتاژ صاف مستقیم تغذیه کنم.
                              طبق تجربه تغذیه ADC هرچی صاف تر باشه دقت داده ها هم بیشتر هست و اصرار بنده از این بابت هست.در این مورد نظرتون این هست که حساسیت لازم نیست؟
                              پارت نامبر خاصی الان مد نظرم نیست. اما مدلهایی هست که قابلیت تریم شدن داره و میتونین با اتصال یه پتانسیومتر اکسترنال روی 5 دقیق تنظیمش کنین.
                              ضمن اینکه باز هم عرض میکنم حساسیت روی مقدار تغذیه فقط تا حدی که قطعه کار کنه خوبه. برای ADC فقط صاف بودن تغذیه کفایت میکنه و حتی گراندینگ در اونها بسیار مهمتر از تغذیه هست. دقتش هم با یه ولتاژ رفرنس تامین میشه، بعد از خوندن هم با محاسبات باید کالیبره ش کنین.
                              و اینکه از نظر هزینه هم قیمت یه کانورتر دهها برابر یه رفرنس مثل 431 هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X