اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژ 15 ولت جهت شارژ باتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولتاژ 15 ولت جهت شارژ باتری

نوشته اصلی توسط Mohammadkurd نمایش پست ها
    با تشکر شما عزیزان ولی خداییش چند وقته که کل اینترنت رو زیر رو کردم ولی به یه نتیجه نرسیدم و اون هم اینکه جدا از بحث دینام و شارژ باتری اینا جناب تحیری چه راهی و چه مداری و جود داره که یه منبع تغذیه که ولتاژش 20 ولت و جریان 300 میلی آمپر هست رو چجوری کاهش ولتاژ بدم که جریانش زیاد بشه یعنی اگه ولتاژ از 20 به 8 برسه و جریانش بشه 2 آمپر یا یک آمپر از شما عزیزان خواش میکنم در این مورد بنده رو راهنمایی بفرمایید و مدارش رو بهم بدید با تشکر.
    باسلام:
    دوست عزیز، وقتی که که ولتاژشما 20 و لت و جریان 0.3 آمپر باشد توان شما می شود 6 وات. شما می فرمائید که ولتاژ20 ولت را به 8 ولت کاهش دهیم و جریانش بشود 2 آمپر.!!! یعنی شما می خواهیدیک توان 6 وات را به توان 16 وات ( 16=8×2) تبدیل کنید.با توجه به این که در تبادل توان، بین 15 الی 20 درصد تلفات توان داریم رسیدن به توان 16 وات غیر ممکن است.تنها راه این است که از یک دینام با توان بالاتر در ولتاژحدود 14 الی 15 ولت حدود 2 آمپر جریان دهد. با یک موتور فن پراید دست دوم سالم امتحان کنید.در دور حدود 2000 دور در دقیقه حدود 14 ولت دی سی 2 آمپر می دهد. امتحان کنید و سپس گزارش کنید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Mohammadkurd نمایش پست ها
    جناب تحیری راهنمایی ممنونم مدار تبدیل ولتاژ به جریان
    با سلام:
    روش دیگر هم پیدا کردم حتما اطلاع خواهم داد.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...