اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل دور موتور یونیورسال فرز با دیمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل دور موتور یونیورسال فرز با دیمر

با درود خدمت همگی

دوستان برای کنترل سرعت این فرز ساده ترین کار چیه ، دیمر آماده جواب میده ؟! فرز 800 وات هست

می خوام به عنوان پولیش استفاده کنم ولی سرعتش 11000 هزار دور هست و باید کم بشه
    به جای استفاده از دیمر آیا با وصل شدن به ولتاژ پایین تر کار حل می شه ، مثلا با ترانس 220 به 110 یا 180 ولت آیا منطقی تر از دیمر هست ؟!

این دیمری جوابگو هست یا مثل همین دیمرهای کیتی هست فقط جعبه داره !!

پاسخ : کنترل دور موتور یونیورسال فرز با دیمر

نوشته اصلی توسط Mahdy111 نمایش پست ها
    با درود خدمت همگی

دوستان برای کنترل سرعت این فرز ساده ترین کار چیه ، دیمر آماده جواب میده ؟! فرز 800 وات هست

می خوام به عنوان پولیش استفاده کنم ولی سرعتش 11000 هزار دور هست و باید کم بشه
    به جای استفاده از دیمر آیا با وصل شدن به ولتاژ پایین تر کار حل می شه ، مثلا با ترانس 220 به 110 یا 180 ولت آیا منطقی تر از دیمر هست ؟!

این دیمری جوابگو هست یا مثل همین دیمرهای کیتی هست فقط جعبه داره !!
    اگر به اتوترانس دسترسی دارید با اتو ترانس دور فرز رو کنترل کنید. در غیر اینصورت ترانس 220به 110 بذارید یا ولتاژ پایین تر
    دیمر به کلکتور و ذغال صدمه جدی میزنه

دیدگاه

ممنون ،
      اتو ترانس ندارم ولی ترانس های با ولتاژ های مختلف دارم از خروجی از 110 تا 180 چند تایی دارم ولی خوب استفاده کمی مشکله دیگه ! به صورت ولومی و دیمری باشه بهتر می شه به نتیجه رسید
      پس خود این فرزها برخیشون روی بدنه یک کلید تغییر سرعت دارد ، برندهای معتبر جهانی هم هستند بوش و ماکیتا و ... قاعدتا نوعی دیمر هست دیگه اونا قضیشون چیه

دیدگاه

مواردی که با یک تک کلید این اتفاق می افته احتمال زیاد یک سیم پیچ اضافه وجود داره
        ولی مثلا در مدارهایی میان نصف سیکل رو میدن بعد که کلید دوم زده میشه تمام سیکل به خروجی می رسه
        اگر واریاک داشتید خیلی عالی میشد
        واریاک راحت ولتاژ های مختلف میده
        ولی چون اطلاعاتم در مورد موتور دقیق نیست نمی تونم بگم چه دیمری به دردتون می خوره معمولا این دیمرهای ساده برای کارهای ساده استفاده میشه مثلا بخاری برقی و غیره
        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
        پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
        در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

سلام
          مدار صنعتی تجاری روز داره از آیسی u2010 استفاده میکنه روی فرز و اره و .... دستگاههای آلمانی دیده شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X