من یک ولتاژ سینوسی با فرکانس 400 تا یک کیلو هرتز و با دامنه قابل تغییر از 5 تا 45 ولت احتیاج دارم، آمپر هم ماکزیمم 1.5 تا 2 آمپره.ورودی مدار هم ولتاژ DC است که می تونه یک منبع ولتاژ dc قابل تغییر باشه. می خوام بتونه یک ترانس با هسته مناسب رو درایو کنه (یعنی بار سلفیه) و نمی خوام شکل موج بهم بریزه. می خواستم بدونم آیا مداری و شماتیکی براش هست. اگر هست که فبها و اگر نیست با چه توپولوژی میشه بهتر پیادش کرد؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نحوه ایجاد منبع ولتاژ سینوسی با دامنه متغیر؟
Collapse
X
- ۳٬۳۰۰٬۰۰۰ ریال ۲٬۹۰۴٬۰۰۰ ریال۵٬۳۲۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۵۹۶٬۰۰۰ ریال۶٬۵۴۰٬۰۰۰ ریال ۵٬۲۳۲٬۰۰۰ ریال
-
پاسخ : نحوه ایجاد منبع ولتاژ سینوسی با دامنه متغیر؟
نوشته اصلی توسط ahmadmn نمایش پست هامی تونی از یه AVRآ*استفاده کنی و خروجی PWMآ*اونو به آی سی IR2113 بدی تا دو تا ماسفت رو بصورت Half Bridge درایو کنه. کافیه تو برنامه ی AVR تابع سینوس رو به رجیستر PWM بدی.
من میخوام به ساده ترین حالت با AVR یک موجود سینوسی قابل تنظیم نهایت تا ۱۰ کیلو هرتز تولید کنم
دیدگاه
-
پاسخ : نحوه ایجاد منبع ولتاژ سینوسی با دامنه متغیر؟
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادوباره شروع کردی پستهای تاریخ گذشته را به بهانه های مسخره بالا آوردن برای اینکه تعداد پستهاتو بالا ببری قبلا تذکر داده بودم ولی همچنان به همان کار ادامه میدی.!! چند بار باید گفت این سایت جای اینجورکارها نیست؟؟؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادوباره شروع کردی پستهای تاریخ گذشته را به بهانه های مسخره بالا آوردن برای اینکه تعداد پستهاتو بالا ببری قبلا تذکر داده بودم ولی همچنان به همان کار ادامه میدی.!! چند بار باید گفت این سایت جای اینجورکارها نیست؟؟؟
داری اشتباه میزنی عمو. قبل اینکه بخای حرفی بزنی خوب بهش فکر کن
دیدگاه
دیدگاه