اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرفتن برق 12 از موتور سیکلت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرفتن برق 12 از موتور سیکلت

اگه ۱۲ باشه هردو جواب میده با این تفاوت ک برق باتری فیلتر شده و بدون نوسان هست نسبت به برق مستقیم..اما چون پرژکتور مصرف بالایی داره و توان مصرفیش بیشتر از شارژر باتریه بنظرم بهتره ک از برق dc مستقیم استفاده کنی .ما قبلا با برق ۱۲ dc از موتور پروژکتور استفاده کردیم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

البته قدرت پرژکتوری ک استفاده میکنید رو هم لحاظ کنید و بهتره خیلی پرژکتور قوی و برد بالا استفاده نکنید چون احتمالا به صورت مطلوب نور دهی نخواهد داشت ..پرکتورهای خیلی قوی رو میشه با برق مستقیم dc از ژنراتور به راحتی استفاده کرد ولی موتور بعیده

دیدگاه

مشکلت حل شد؟
      برق موتور به شرط سالم بودن قطعه شارژر 12 ولت رگوله شده است
      درسته که شدت جریان شارژر باتری کمه ولی از باتری برای کمک به کمبود آمپر دینام استفاده میکنی مثلا اگه دینام موتور 4.5 آمپر بده، 1.5آمپر از باتری استفاده میشه که شارژر این مقدار و جواب میده
      مضافا اینکه میتونی بوبین (دینام) موتور و باز کنی و تقویتش کنی تا توان تولید برقش افزایش پیدا کنه
      اگر خواستی بگو بگم چطور تقویت کنی

برق موتور بین 3تا4.5امپر بسته به بوبین و نمره سیم لاکی لستفاده شده تو بوبینه
      از سایز 0.55 تا 0.70 معمولا استفاده میشه
      البته من 0.90پیچیدم و بدون باتری بوق میگیرم و لامپ جلوی خودرو روی موتور استفاده میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david54 نمایش پست ها
        مشکلت حل شد؟
        برق موتور به شرط سالم بودن قطعه شارژر 12 ولت رگوله شده است
        درسته که شدت جریان شارژر باتری کمه ولی از باتری برای کمک به کمبود آمپر دینام استفاده میکنی مثلا اگه دینام موتور 4.5 آمپر بده، 1.5آمپر از باتری استفاده میشه که شارژر این مقدار و جواب میده
        مضافا اینکه میتونی بوبین (دینام) موتور و باز کنی و تقویتش کنی تا توان تولید برقش افزایش پیدا کنه
        اگر خواستی بگو بگم چطور تقویت کنی

برق موتور بین 3تا4.5امپر بسته به بوبین و نمره سیم لاکی لستفاده شده تو بوبینه
        از سایز 0.55 تا 0.70 معمولا استفاده میشه
        البته من 0.90پیچیدم و بدون باتری بوق میگیرم و لامپ جلوی خودرو روی موتور استفاده میکنم
        سلام یک سوال داشتم، به جز برق باطری مابقی یعنی لامپ های موتور سیکلت و بوبین ac هستند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Imans1 نمایش پست ها
          سلام یک سوال داشتم، به جز برق باطری مابقی یعنی لامپ های موتور سیکلت و بوبین ac هستند؟
          سلام
          برق بوبین موتور ac هستش فقط برای شارژ شدن باتری برق dc لازمه که اون هم توسط شارژر dc میشه و به باتری وصل میشه بقیه جاها ac هست
          اگر جایی dc لازم داری میتونی دیود بزاری قبل اونجا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X