اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای مدار تغذیه بسیارکم نویز چه آی سیی پیشنهاد میدید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برای مدار تغذیه بسیارکم نویز چه آی سیی پیشنهاد میدید؟

سلام دوستان
    من به یک تغذیه 15ولت متقارن خیلی خیلی خیلی کم نویز با ریپل خیلی پایین نیاز دارم ( در حد میکرو ولت)
    یه بررسی کردم متوجه شدم که بهترین روش استفاده از شنت رگولاتور هست که با استفاده از اپ امپ و ماسفت بشه به نتیجه مطلوب رسید

سوالم اینه که آیا آی سی خاصی که بشه این مقدار جریان رو ازش گرفت وجود داره یا باید مدار رگولاتور شنت رو پیاده سازی کنم؟
    و آیا توی بازار همچین تغذیه ای بصورت آماده گیر میاد یا نه؟
    دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست به جای آنکه جای دیگران را بگیرید سعی کنید جای خود را بیابید.

پاسخ : برای مدار تغذیه بسیارکم نویز چه آی سیی پیشنهاد میدید؟

طرح دوم .... متقارن 0 تا 13 ولت و نویز یک میکرو ولت
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

من قبلا در سری فیلم های آموزشی AVR استاد کی نژاد طراحی یک منبع تغذیه مقاوم به نویز برای ای سی های AVR رو دیدم و خودم هم مدار رو ساختم و خروجی بسیار مطلوبی داشت البته من تجهیزی برای بررسی کیفیت توان (power analyzer) نداشتم تا مقادیر خروجی رو بررسی کنم شکل موج ولتاژ خروجی رو اسکوپ دیدم مطلوب بود. یه سوال چرا از باتری استفاده نمی کنید؟
      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
        من قبلا در سری فیلم های آموزشی AVR استاد کی نژاد طراحی یک منبع تغذیه مقاوم به نویز برای ای سی های AVR رو دیدم و خودم هم مدار رو ساختم و خروجی بسیار مطلوبی داشت البته من تجهیزی برای بررسی کیفیت توان (power analyzer) نداشتم تا مقادیر خروجی رو بررسی کنم شکل موج ولتاژ خروجی رو اسکوپ دیدم مطلوب بود. یه سوال چرا از باتری استفاده نمی کنید؟
        برد اصلی باید چندین ساعت بطور مدام کار کنه
        دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست به جای آنکه جای دیگران را بگیرید سعی کنید جای خود را بیابید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X